dilluns, 3 d’octubre del 2011

BETXINENCS DE L'ANY



El proper divendres dia 7 d'Octubre, i com ja és tradició de molts anys, se celebraran dos actes molt emotius al nostre poble: el CORRELLENGUA i el lliurament dels premis BETXINENCS DE L'ANY, organitzat tot per l'Associació Vicent Tomàs i Martí.

Enguany, els guardonats són, per una banda, la Fundació Cívica NOVESSENDES, que des de fa alguns anys va desenvolupant una tasca realment important en la societat, no només betxinenca, sinó fins i tot també d'àmbit estatal i internacional, com ho demostra, per exemple, el recent projecte que van portar a terme a Guatemala.

Per altra banda, les persones guardonades seran, enguany, MARIA FORNER BALAGUER i JOSÉ ALMELA MARTÍNEZ, més coneguts entre tot el món com Maruja i el Paio. Dos persones compromeses des de sempre en moltíssimes activitats del nostre poble, enguany l'Associació Vicent Tomàs i Martí han volgut reconéixer eixe treball tan important per a la nostra gent.

Recordeu l'agenda dels actes:

DIVENDRES 7 D'OCTUBRE

20h: Eixida de la flama del CORRELLENGUA des del Col·legi Cervantes (EPA). A continuació, lectura del manifest a l'ajuntament i balls tradicionals

21:30h: Sopar i lliurament dels Premis BETXINENCS DE L'ANY, al Brisamar (qui vulga vindre, haurà de passar pel mateix restaurant per reservar)


Vos esperem a tots!