dimarts, 28 de març del 2017

EL NOU PUNTARRÓ

Ahir vam acabar les obres d'ampliació del vial del Puntarró que haurà de significar, a curt termini, el pas de trànsit pesat per fora del poble cap a les indústries de Cartonajes La Plana, San Alfonso i Pavimbe.

Amb les actuacions dutes a terme, el camí ha passat a tindre una amplària de 12 metres i, el que és més important, s'ha eliminat la corba tancada que hi havia en eixe punt i que impedia el creuament de dos vehicles de gran tonatge per la falta de visibilitat.

A hores d'ara, per tant, s'ha donat un passet més, este molt important, per al que haurà de significar la ronda nord-est per traure definitivament el trànsit pesat per fora del casc urbà.  El projecte ha tingut un cost aproximat de 60.000€ i ha sigut executat per una empresa local. 

I he de dir, a més a més, que sense predisposició dels propietaris de les finques afectades haguera sigut impossible dur-lo a terme.  Per això vull agrair, des d'estes línies, la seua total col·laboració amb el nostre poble.

A partir d'ara, comencem a treballar en el projecte d'elevació del pas per dins del riu, que significarà el pla decisiu per fer realitat este trascendental pla que suposarà, amb tota seguretat, un abans i un després en el trànsit rodat del nostre municipi.  Entre tots, hem de fer-lo realitat el més prompte possible.