dijous, 15 d’octubre del 2009

CAMPS BAIXA ELS IMPOSTOS... I PUJA PEQUELAR


El dia que més periodistes hi havia al Ple de les Corts pel cas Gürtel, Camps va anunciar una retallada d'impostos per tal de desviar el tema central i per tal d'encapçalar el titular a C9. Però clar, no va dir ni com, ni a qui, ni quan.

El fet és que potser hi haurà alguna retallada d'impostos, però el que és clar és que hi ha hagut una gran retallada d'ajudes, com ara les que rebien els pares i mares dels xiquets que van a les escoles infantils.

Este és el cas de Pequelar. Enguany les ajudes de la Generalitat s'han reduït uns 40 euros de mitjana per persona, el que suposarà al nostre poble que l'ajuntament haurà d'assumir al voltant de 15.000 euros més a l'any i sobretot que, les vora 70 famílies que tenen fills que van a Pequelar, pagaran més o menys uns 20 euros més cada mes. Així, jo també podria reduir els impostos, si retalle les ajudes per un altre lloc. Però clar, això no ho va dir, el senyor Camps.

La qüestió és que al ple de la setmana passada, per contrarestar això, vaig presentar una proposta (en positiu) per tal que la Generalitat augmentara la partida d'ajudes i així no augmentara el cost dels xiquets per anar a les escoles infantils. El PP de Betxí va votar en contra. Vaig apel·lar a què feren un vot personal, no de partit, però van continuar votant en contra. Les 70 famílies betxinenques que tenen fills que van a Pequelar pagaran enguany més diners. I això és un fet, no són paraules.

En el BLOC sempre hem demanat una educació de 0-16 anys pública, gratuïta, en valencià i de qualitat. Altres, no opinen així.

54 comentaris:

Anònim ha dit...

que esperem de un partit com el pp de betxi, cada vegada son mes les veus per el poble de descontent en este alcalde,espere que les proximes eleccions la gent reaccione i no els vote.

Anònim ha dit...

espere ke siga aixina

Anònim ha dit...

Si en lloc de xiquets foren bous, no patisques que ja hagueren votat a favor.

Anònim ha dit...

un comentari de la web de la Ser:

"Os informo de algunos titulares que lleva el diario Levante de Valencia:
1) El Bigotes también hizo caja en la hípica y en la VIU del Consell.
2) La Conselleria de Justicia lleva meses sin pagar a las contratas por falta de liquidez.
3) Sólo el 0,43% de los dependientes recibe una prestación.
4) Las bandas de música saldrán a la calle si el Consell no les paga.
Como vereis la Comounidad Valenciana está sin dinero. Se lo han llevado todo los grandes eventos y los amigos de Camps y el PP"

I per què en lloc de defendre als amics del Bigotes no defenen a la gent del poble? Qui els paga? El poble de Betxí, no?

Anònim ha dit...

Per a una guarderia es pague 35 euros al mes me pareix un regal encara que hajen pujat 20 euros, tinc amic de fora que per a portar al xiquet a una guarderia paguen al voltan de 400 euros, aixina que el preu de la guarderia d´aci es un regal. I la generalitat no te dines, de on voleu que els traga si som la ultima comunitat en rebre ajudes del govern central...
I sobre la educacio en valencia, esta be, pero per favor que ensenyen castella tambe, que despres te veus de cada falta i cada mal expresio que per a sortir fora de la comunitat som la vergonya ... Un poquet d´educacio tindriem que tindre tots i un poques mes oberta la ment, que despres son soles els de dreta qui la tenen tancada no? mare meua quanta ignorancia....

Feliu ha dit...

Anem a vore, amic anònim,

¿El teu amic duu la seua filla a una guarderia pública o privada?

Per un altre costat, del que ací es parla és de ser coherent, no de dir que se van a baixar els impostos i tot seguit pujar la guarderia pública. Protestat perquè es pugen els impostos del govern central i després retallar les ajudes del govern autonòmic.

A més a més, no fa tant el PP va manifestar-se en defensa de la família. Si de veritat vol defendre la família ha de defendre la conciliació de la vida familiar i laboral, perquè no tots tenim la sort que ens regalen cotxes, rellotges i trages (ni medalletes per a la nostra filla). Si de veritat es vol que es tinguen xiquets s'ha d'ajudar a les parelles, en especial les joves, a a poder compaginar el treball (i que no falte) i l'educació dels fills. I per això està l'educació pública, que agrade o no, a dia de hui és la de major qualitat, a pesar dels barracons i d'alguns impeiments més.

No fa molt se'ns va vendre que el pas de guarderia infantil a escola infantil suposaria una millora, i que gràcies al PP els pares pagarien menys. tot a bomo i platillo, i ara, amb els fills matriculats, se'ns diu que hem de pagar més. potser 20 euros no és cap problema, però al cap de l'any això són més 200 euros. Si la generalitat no té diners que prioritze els que té, que no els dóne per a la Fòrmula 1, que a Betxí ni li va ni li ve, o és que el dia del Gran premi d'Europa (ja ni de València) vas vore guiris al Torres, al Dru Dru o a ca Poré?

Respecte a l'ensenyament en valencià, i per si no ho sabies, els alumnes amb una mitjana més alta en coneixement de castellà, sobretot d'ortografia, són els de Catalunya, i per una senzilla raó, i és que el bilingüisme és bo per a entendre altres llengües. Ai`xò també passa al Quebec respecte a l'anglés o a Finlàndia respecte al suec i l'anglés.

Si tu ets una vergonya quan deixes el territori valencià i parles castellà fes-t'ho vore, però eixe no és el meu problema. La vergonya és vore el vocabulari i el lèxic del preident Camps quan parla a les Corts. Te convide a que ho comproves.

Eie és el mateix president que no va saber o no va poder treure un bon estatut. D'un mal estatut ve un mal finançament. De fet, el mateix Camps ja ha dit que el modificarà de nou, i els models sran els de catalunya i els d'Andalusia (això ho ha dit Camps, mira-ho a les hemeroteques, no m'ho invente).Això va ser conseqüència de les presses de Camps per presentar-se davant Rajoy com el més fidel dels seus servidors, i no defendre els interessos dels valencians i les valencianes, que és a qui ha de servir. No obstant, això ja ho va fer Zaplana amb Aznar, qui no va tindre cap problema en perdonar més de 400 milions d'euros de deute de l'Estat amb la generalitat Valenciana. Ara, en canvi, es demanen uns diners per pura estratègia política. Quan s'haurien de demanar per justícia. Tots els diners que es recapten en territori valencià que els recapte i gestione la generalitat, i si en sobren, o una part, per al fons de cohessió o com es diga. Però això no interessa a Madrid, i per tant em tem que ni el PP ni el PSOE estan per la labor.

I per cert, per anar acabant. Este el de la pujada d'impostos municipals a Betxí, no és un problema de l'esquerra o de la dreta de betxí, ja que afecta tant als pares d'esquerra com dels de dreta. I d'axò només té la culpa qui ara mateix governa l'Ajuntament. I diria el mateix si eixe fóra el PP, el PSOE o el Bloc. parlem d'educació dels nostres fills i de coherència personal, i això està per damunt d'ideologies, no creus?

Perdó per l'extensió.

Anònim ha dit...

estic totalment dacord en el comentari de feliu.menys obres faraoniques (made in pp)i mes preocupacio en educacio i sanitat.que aixo si que es interesa als valencians de a peu. els amiguitos del alma ya seu faran.

Anònim ha dit...

que a fet el pp desde que esta al ajuntament?molt de bou, pintar fatxades,coets,pujar el deute.aixo es el pp molt de bombo i res de res.i no et dic res de lo que estan fent amb l'esport de betxi que els unics que estan contents son els del hanbol tot el pavello quan vullgen i de bades i damunt subvencio.igual que el futbet eh?

Remolar ha dit...

Hola a tots:

la gravetat de la pujada dels 20 euros mensuals rau en el fet que se li havia dit una cosa als pares i després una altra. A més, la pujada ha estat d'uns 40 euros, el que passa és que l'ajuntament haurà d'assumir els altres 20, uns 15.000 euros a l'any més.

La Generalitat s'ha desdit i el que és més, ha retallat les ajudes i ha desdit en este cas també al PP de Betxí.

Seguim demanant l'educació gratuïta i pública des de 0 anys.

Anònim ha dit...

AVORE.....
perfavor fomenteu l'sport a betxiii
som una vergonya.....

Anònim ha dit...

veig que ia molt mal ambient en el tama del esport a betxi .alfred deus de demanar explicacions a al concejal de esports i inclus al alcalde.

Anònim ha dit...

Mireu esta notícia, especialment els partidaris d'una sanitat privada:

http://www.elpais.com/articulo/madrid/Fuera/quirofano/recibo/impagado/elpepiespmad/20091021elpmad_1/Tes

Com deia algú, passas de ser pacient a ser client. Jo preferisc una sanitat pública gratuïta i de qualitat, com l'educació també.

Anònim ha dit...

Més:

"El PP rechaza que la nueva Fe tenga hospital infantil"

(Hui en el Levante)

Sergio ha dit...

A vore, jo no soc de betxi soc de Castello pero voldria donar la meua opinio.
Per a mi (que ja dic sense amagarme que soc votant habitual del PP) es un error la politica esta de dedicar els diners a les grans obres faraoniques (terra mitica, Formula 1 etc) perque resulta que ara va ixint tot: per exemple el mestre de la meua filla em va dir que no ha cobrat el mes de setembre, i pareix que ha passat el mateix en uns altres 5mil mestres. I pareix 1que hi ha molts mes problemes en sanitat degut tame a que la generalitat no té diners (per nala gestió). Oer tant, tot i ser votant del PP, recones que les coses no se han fet be perque no se ha priorizat en les coses basiques.
Pero una vegada dit aixo vullc dir que per a mi el PP es el partit mes serio que n'hi ha. Jo tinc una filla i una dona malalta que no pot treballar, tenim la sort que paguem poc de lloguer perque el pis es d'una tia meua (paguem 220E), pero es que resulta que si no fora aixina no podriem viure perque jo guanye 1080 E al mes, pues be jo, com a persona de la clase mitjana-baixa, crec que el PP es el partit mes preparat per gobernarnos aci en la generalitat.
No se, es la meua opinio, i ja he dit que tinc clar que hamn fet una mala gestio dels diners, que ja va començar tot com ha dit algu per dalt amb un estatut de risa que Camps no va saber -o no va voler- millorar, pero tot i aixina confie en el PP de cara al futur dels valencians.

Un español muy español ha dit...

Una vez más el gran representante del BLOC, partido de gandules y manifestantes sin nada mejor que hacer que reivindicar hasta la saciedad la potenciacion del dichoso valenciano de los cojones, nos muestra una gran problema: todo lo que puede el BLOC aportar es una crítica por 20 eurillos al mes por famili?? Pero si 20E los valen tres cervezas y una tapa por favor!!!!


En cuanto al Estatuto: nuestro presidente Camps no podia "pedir y pedir sin miramientos", porque ello habria ido en perjuicio de otras comunidades mas pobres, aqui es donde os contradecis los izquierdosos, no veis que si hubieramos pedido mas dinero se lo tendrian que haber restado a Andaluci,a Extremadura, Ceuta, Melilla etc. Pero claro como a vosotros os da igual porque solo quereis que lujos para los valencianos y a los que viven en comunidades pobres que les den por el culo, no? Suerte que el Sr Camps tiene una concepcion de Estado como Dios manda y no fue tan egoista y acepto un Estatuto que tiene muy en cuenta que tenemos que aportar dinero a las cuentas de nuestros compatriotas ESPAÑOLES.
Os queda generalitat del PP para decadas!!!
Y enn Bechi por lo que yo se el alcalde Blasco esta haciendo una gran legislatura y repetira como alcalde, por mucho que Remolar critique y critique siempre. Que se dedique a lo suyo (que no se que es, supongo que sera profesor como todos los del BLOC, si tuviera un horario de trabajo de 8a 20 H seguro que no le quedaría tiempo de pensar chorradas para escribir en este espacio.

Un saludo, pero solo para los españoles de verdad, los que respetamos la vida -por eso rechazamos el aborto-, queremos que se hable castellano por todas partes y no estamos de acuerdo con el rollo de la sanidad y la educacion pública de los cojones!

Anònim ha dit...

Sí Sergio, després de llegir la teua situacio (1080-220= teniu 860E per a viure tota la teua família), tinc CLARÍSSIM que a tu et convé que ens governe el PP en la Generalitat !

Austrohúngaro muy austrohúngaro ha dit...

A vore senyos Peruano muy peruano: vosté a dit "Y enn Bechi por lo que yo se el alcalde Blasco esta haciendo una gran legislatura y repetira como alcalde". Apostem a que el senyor Blasco no serà el pròxim alcalde de Betxí? Li aposte tot el meu sou des d'ací fins a les eleccions. Està d'acord?

Anònim ha dit...

Mare meua....sols puc pensar que aquest últim comentari del "españolito" és una broma... Però per si no ho és, dir-li que el "valenciano" com ell diu és una llengua oficial a la nostra comunitat tant com el seu estimadíssim castellà, i per tant les institucions tenen l'obligació d'ensenyar-lo i de donar una educació de qüalitat als nostres xiquets. Si tu estas forrat i rebutges una educació i una sanitat públiques no tens més que pagar per aquestos serveis, i deixa'ns en pau als que demanem més inversió per a tenir una sanitat i educació de qüalitat. Sincerament, no crec que Camps haja pensat en la resta de ciutadans espanyols, ja que sols pensa en ell i en els seus deixebles.Si per a tu 20 euros no son res, tal volta és perque et sobren els diners, però hi ha molta gent a la que no els va massa bé pagar més diners. Una altra cosa... Remolar fa política, no com altres que sols fan que calfar-nos el cap en els diners que ens deixen totes les grans obres faraóniques (jo no he visc cap duro d'eixos diners). De veritat t'agraeix que no ens saludes. I per acabar, per si no ho saps, el nostre poble es diu Betxi, amb TX.

Autònom ha dit...

Jo sóc autònom i vote el Bloc, no sóc professor ni funcionari ni mestre ni res d'això, sóc treballador autònom. I vote el Bloc des de fa molts anys i en totes les convocatòries perquè crec que és l'únic que se'n recorda de nosaltres els autònoms i dels xicotets empresaris tots els dies, no només quan toca la foto, com fan altres partits. No sóc de Betxí, però si ho fóra votaria Alfred Remolar, que sé que ho està fent molt bé i que el dia que tinga responsabilitats de govern ho farà millor encara.

Una salutació a tots i atotes i que tingueu un bon dia.

Anònim ha dit...

camps dimisio!!!!!!

Himawari ha dit...

Peruano preident del govern ja!!

Del govern de perú, clar.

Un español muy español ha dit...

Bueno, aunque no comparto vuestra cabezonería con el valenciano de las narices (es que es de cajón: en castellano nos entendemos TODOS joder!!), debo rectificar una cosa - porque YO SOY UN DEMÓCRATA DE VERDAD, no como vosotros- BetXí, si es que así es como vuestro ayuntamiento democratico ha aprobado que hay que llamarlo.
Al que se juega el sueldo le diría que mucha boquita pero seguro que no se lo juega, tambien decian que luego de la inhabilitacion de Vilanova mandiaria el PSOE-BLOC y.. tachan!! mayoría de Rubert (PP9, que dicho sea de paso, es un alcalde bastante malo, porque lo unico que sabe es aprobar propuestas del BLOC i del PSOE, y entones me pregunto para que coño representa al electorado de derechas si luego se harta de aceptar las propuestas de los otros partido? Pero esta es ya otra cuestión, venga valiente pon la pasta encima de la mesa.

Ah, y una cosa rico , rico no soy, pero si alguna vez tengo hijos los llevaré a una escuela privada y no me pasaré la vida llorando porque me suban 20 E de cuota.

Me despido ya pero antes OS LO REPITO, FRANCISCO CAMPS SERÁ OTRA VEZ NUESTRO PRESIDENTE, y seguirá utilizando nuestros impuestos para fortalecer esta gran nación que es ESPAÑA.

Y me pregunto yo que si tanto confiais en el Alfred este, por que no es ya el alcalde?

Anònim ha dit...

Es el Gran Wyoming?

Austrohúngaro muy autrohúngaro ha dit...

On vols que quedem? I a quina hora? Només pose la condició que siga ací a Betxí. reitere la meua aposta. Manuel Blasco Balaguer NO serà alcalde de Betxí la propera legislatura.

Anònim ha dit...

Espanyol, ers un incoherent.
Coemnces dient que eres demècrata i acabes queixant-te perquè Vilanova accepta (alguna vegaeta, eh, tampoc no vos penseu que es molt sovint) proposyes d'altres partits. Quina concepció tens no ja de la dempcràcia, sinó de la política en si?? Si ixes propostes són bones per al poble de vila-real per què no pot acceptar-les??
Clar, el que passa es que pel simple fet d'acceptar idees d'altres partits ja penseu que no és "prou de dretes", com Gallardon, són "de centre" perquè PACTEN amb altres partits, i em pregunte jo, NO ÉS LA POLÍTICA AL CAP I A LA FI AIXÒ, SABER PACTAR?

Miquel ha dit...

No sabeu la última: la setmana passada el govern autonòmic d'Andalusia va cedir en propietat més de dos mil pisos que estaven en renda a qui els habitava perquè pogueren ser-ne els propietaris: sabeu el preu? 1.200 E. (sí, ho heu llegit bé, 1.200 E perquè els pisos tenen ja més de 30 anys i dieuen que no és just que els amos en paguen un preu més elevat)
No m'ho invente, va eixir al MUNDO i al PAÍS.
I mentrestant ací a casa nostra, com han dit per dalt, milers de mestres sense cobrar encara la nòmina del mes de setembre - i han anunciat els sindicats que conselleria els ha comunicat que el mes d'octubre tampoc no el cobraran perquè NO HI HA NI UN DURO- els empleats de justícia i metges són els tercers pitjors pagats de l'Estat, la gestió dels hospitals nous pagats amb els NOSTRES IMPOSTOS és privada (Alzira, Oriola etc), el negoci del barracons a tutiplen (no sé si ho sabeu però l'empresa que lloga els barracons és de Cotino i de la dona de Camps), etc, etc.
SENYORS QUE EL TEMA DELS TRATGES I EL COTXE DE COSTA és una tapadera!! El problema no són estes coses -moralment MOLT LAMENTABLES, CLAR- el problema és que som dels que més paguem (no vos oblideu que bascos i navarros tenen un concert foral que fa que paguen ja menys de la meitat que nosaltres) i que som ELS QUE PITJOR ESTEM (tindrà collons la cosa que un portugués em va dir fa dos estius que la Sanitat d'allà funciona millor que la valenciana!), i en fi no vull seguir perquè m'entren ganes de plorar...
Al dels 800 E que diu que vota al PP olé sus huevos!!!

A Alfred vull dir-li que si en el 2011 té opcions de ser alcalde (i així ho espere) que no ens decepcione, que ja estem farts de mangantes, de corruptes i de gent que només vol omplir-se les butxaques, que espere que es dedique a governar PER ALS BETXINENCS.
Res més, que ja m'he allargat massa.

Anònim ha dit...

Plas, plas, plas.

Miquel, t'aplaudisc perquè has dit tot el que pensem molta gent. sí a l'Espai VALENCIÀ de Progrés!

Un del PP que no és fatxa ha dit...

A vorer centrem un poc les cosses. En primer loc jo crec que l'español este representa a una minoría dels votants del PP a l'ala "dura" que ja a dia de hui es una minoria.
En segon lloc, tot lo que estiga fora de la llei pues que actue la justicia. Si Camps i Costa han comes delictes pues que els paguen, (de Fabra ni pare perque es un cas apart), pero senyors aixo no lleva perque puguem dir els votants del PP que llevant de quatre mamarratxos el resto es dediquen a treballar per al poble valenciá. Jo no dic que tot heu hagen fet be, pero tampooc no es questió de dir que el PP heu fa tot malament, no?
A Miquel vull dir-li que si la junta d'andalusia ha fet aixo pues millor per a d'ells, i que te a vore aixo amb nosaltres els valencians.
Jo com a votant del PP , per a qué millore la situació péssima en la qual se troba la nostra comunitat (la veritat es que fa vergonya que tinguem tants pocs servicis i recursos) demane,pa continuar votant-los:
a) que es reforme l'estatut i que conseguim demanar mes diners a Madrid (per tant fa falta un pacte PP-Psoe per fer-nos mes forts).

b) Que s'invertisca mes en educacio i sanitat ( i de paso que s'aposte mes pel valencià, que pareix mentira que el que mes ho fea era un president que era de Cartagena.)

Per lo que se referix a Betxí crec que Blasco no es un mal alcalde, pero se dixa influir per mals consellers.
Alfred crec que es un xic honest, pero li falta experiencia, seria com fer entrenaor del vila-real a un que fa poc que s'ha retirat.
Jo veig les coses aixina, que cadascu diga la seua opinio pero sense fatar.

Anònim ha dit...

Abans de contestar-li a l'ultim comentarista deixeu-me que vos diga que alguna cosa estem guanyant: LA MAJORIA DELS VOTANTS DEL PP QUE ENTREN EN ESTE FORO RECONEIXEN QUE LA INVERSIO EN SANITAT I EDUCACIO I SERVEIS DEL PP VALENCIÀ ES LAMENTABLE.

Me centre ja en l'ultim comentarista:
1) lo d'Andalusia té molta relació en mosatros: que tu no veus que en paguem 10 i mos en tornen 3 !!! Si eres llest ja saps on van els altres 7. Ves i compra't tu un pis en Betxí (o en Onda o en Nules ) per 1.200 Euros!!!

2)no se si Zaplana feia més pel valencià que Camps, sé que Camps ha fet bo a Zaplana.Mira si la cosa és trista!

3)Dius que el PP en general és honest "llevant de 4 mamarratxos", ací si que te'n has passat: el president del partit (de tot el Pais Valencià, o Comunitat dis-li com vullgues no discutirem per això), el secretari general (o siga el segon de a bordo) i el president de Castelló són 4 mamarratxos??? NO, són els de dalt, els que remenen el cotarro, per favor un poc de serietat!

4) Si creus que amb el PP i el PSOE fent pinya tindrem mes recursos (i un millor estatut) HO TENS CLAR !! Només seria aixina amb un BLOC fort a les Corts, que tinguera una vintena de diputats (no dos com en té ara) -cosa que a curt termini crec que VA A SER QUE NO, i mira que em dol reconeixer-ho-, aixina que ja poden preparar-se els nostres fills i nets perque la nostra comunitat-país cada vegada serà més tercermundista, amb una educació massificada i sense recursos i amb uns serveis que faran pena.

5) Pel que fa a Betxi dis-ho clar, home, dis-ho clar, Alfred es treballador, honest, intel.ligent (només heu de vore els plens, els pega un bany a tots) però no el voleu votar perquè representa a un partit que no vos agrada, pues ho reconeixeu i santes pasqües, si al cap i a la fi o tampoc votaria al PP a Betxí encara que presentara un super-candidat.

I unes ultimes parauletes per al de Castelló que diu que vota al PP i que guanya mil euros: jo, que en guanye 1645, als quals hem de sumar els 1920 de la meua dona, sí que podria votar al PP, a mi realment m'afecta menys que a tu que ho privatitzen tot perquè al cap i a la fi en ma casa tenim uns bons ingressos, el que passa que tinc uns ideals, i estos ideals no tenen preu, però tu, fill meu, amb mil euros al mes a on vas votant al PP? Per favor que la societat valenciana podria protagonitzar la pròxima película de Woody Allen, mil euros al mes amb tres de família i votant al PP. Per favor, ací estem tots locos ja o que passa...?

Anònim ha dit...

Algú sap si el peruano molt peruano és, en realitat, el noviet que Ricardo Costa té a Alacant ?

Anònim ha dit...

Per al espanyolito. No soc el que s'ha jugat el sou peró jo també l'aposte,(es una aposta sobre segur). Ací a Betxí ja hi ha rumors de la persona que será el cap de llista del PP per a les pròximes municipals (que conste que he dit que son rumors i nomes rumors, pero al mateix temps el "refranero" diu "cuando el rio suena agua lleva"). Si l'alcalde actual ja no viu ni al poble ¿quin interes té en tornar a presentar-se?.

Anònim ha dit...

Done-vos compter de l'hipocresia que hi ha al PP, o en els votants de PP. L'altre dia, en les imatges que es van emitir a C9 de les manifestacions contra l'abort, va sortir una persona que conec personalment, militant del PP i prou religiosa, que ha abortat... dues voltes, una val dir que va ser un abort natural, pero l'altre va ser provocat, perque la criatura que esperava, li van dir, podria tindre el sindrome de down. Si en aquestos casos diuen una cosa i en fan un altra, que hi tenim que esperar en altres cuestions. No fa falta dir res mes

Un español muy español ha dit...

Ya me extrañaba que un izquierdoso tacaño se jugara su sueldo.
Cambiamos entonces el enunciado: yo diglo que el próxii alcalde de Betxi será del PP, ¿alguien apuesta por vuestro Alfred Remolar?

Al del comentario de la supuesta homosexualidad de Ricardo Costa una pregunta: pero vosotros no sois progres?? Qué pasa si es homosexual? Una vez mas sois un pozo de contradicciones, ay, ay, ay.

Nada, a seguir con vuestras pajas mentales de tener un BLOC com una amplia representacion en la Cortes, je, je, je

En el 2011, CAMPS PRESIDENTE OTRA VEZ!!!!!!!

Ferrer (Almenara) ha dit...

El tema dels 1.200 E dels pisos d'Andalusia jo el desconeixia, però el que sí que vaig trobar per internet (després d'escoltar-ho per RNE) és que s'ha aprovat un pla per construïr 85mil vivendes en els propers 6 anys en Andalusia ("Andalucia sólo hay una" deia un eslogan publicitari, menos mal, dic jo!! si no hauriem de treballar dissabtes i diumenges per a mantindre'ls a d'ells!!!).
I atenció!! que no són parauleries només, ja se n'han començat a construïr quasi 15 mil i l'any que vé en comencen 30 mil més. Ho tenen clasificat per grups: grup A no sé quants m quadrats i tal preu (crec que oscil.laven entre els 60 i els 85 m quadrats) i els preus eren UNA MERAVELLA: 62mil els baratos i 88mil els més cars -parlem de pisos NOUS de 3 habitacions amb plaça de garatge !!!- i tot amb quins diners?? amb els nostres senyors, amb els nostres.
El PP i el PSOE són els partits nacionalistes d'Andalusia, Extremadura, Castella (sabeu que en Castella la Manxa els llibres de text són gratuïts per a TOTS els alumnes? I amb quins diners? Bingo! amb els nostres (si ho llegix algun pare segur que fa poc li va tocar rascarse la buxaca, a que sí?, etc... i els valencians votant-los com a borregos!?
Quina vergonya! Però vosatros seguiu, seguiu errre que erre votant PP i PSOE...

En fi centrant-me en polítiques locals, Alfred tu quines mesures anticrisi portaries a terme si governares en Betxi?

Anònim ha dit...

Veus, peruano, ja vas canviant le sregles del joc, i això no està bé. Ay, que malo eres, picarón.

Anònim ha dit...

A ver, habría que hacer alguna puntualización: no es del todo cierto que en C. la Mancha los libros de texto sean gratuitos para todo el mundo. Hay que cumplir unas premisas, si bien éstas son muy flexibles y en realidad acaba accediendo casi todo el mundo a estas ayudas.
Por lo que se refiere a los pisos de VPO de Andalucía ello responde a unas partidas presupostarias que el gobierno central pasa a la Junta, pero aún así no me parece nada "chollo" un piso por 88 mil E, a día de hoy en todas partes hay pisos por estas cantidades.
El modelo de Estado quizá es mejorable, pero es justo que los valencianos paguemos más de lo que recibimos, sólo así peden sobrevivir las comunidades con menos recursos.

Anònim ha dit...

I què passa amb els valencians amb menys recursos? És igual la duquesa d'Alba (andalusa) que un collidor valencià? No, és clar que no, i direu queáixò és demagògia, però no és així, ja que la duquesa d'Alba es beneficia d'infraestructures i ajudes a l'agricultura que a un llaurador valencià qualsevol se li neguen.

La solidaritat comença per u mateix.

un que està fart ja de tot ha dit...

Serà possible?? diu l'anònim d'abans que "pisos de 88 mil E los hay por todas partes!!" Pisos NOUS amb plaça de garatge i tres habitacions per 88 mil E jo no els he vist per la província de Castelló des de la dècada dels 90.

l'anònim anterior amb un parell de collons, sí senyor, ja n'estic fart de que els valencians hagem de ser SOLIDSARIS. I qui és solidari amb una família valenciana que estiguen el pare i la mare en el paro i hagen tingut que afrontar les despesses dels llibres de text dels seus fills, açò d'Espanya cada vegada em done més compte que és una "tomadura" de pèl, i mira que jo abans no era nacionalista valencià, però o agranem cap a casa o açò està ja tot perdut.
íssa, Andorra etc, aixina que estos no posen ni un puto euro per als putos pissos estos que segons l'altre anònim "no son un chollo", en canvi un cambrer de betxí o un electricista de la vilavella sí. Açó es pa flipar!
Per cert, grans patriotes com Fernando Alonso i Rafa Nadal sabeu que tributen per Su

Un que està fart de tot ha dit...

El missatge d'abans s'ha desordenat. les 2 ultimers línes van davant de an on comença " issa, andorra"

Eva ha dit...

Pues jo soc una votant "habitual" del psoe i ara mateix me esteu fent dubtar, suposse que tindre que replantejar-me les coses pero no crec que tot el desaguisao este de diners que tenim en Espanya s'arregle de hui pa demà si els valencians començarem a votar a un partit d'aci.

Felip ha dit...

No es tracta de que un partit nacionalista, de avui per a demá, siga el que goberne al Pais Valenciá. Nomes que siga la clau per a la gobernabilitat, llavors, tindrem els avantatges que va tindre Catalunya durant l'epoca d'Asnoar, amb CIU, que parlava el catalá l'intimitat, o el que ha conseguit ERC per al Catalunya, o el PNV per a Euskalherria, o ara mateix, en el tema dels pressupostos Coalició Canaria, per a les illes.
Per fer una comparança, ni Coalició Canaria, ni ERC, son partits majoritaris als seus territoris, pero cuan hi ha un gobern en minoria, es cuan els partits minoritaris i les regions amb identitat própia poden traure'n profit. No se exactament la cuantitat d'euros que han conseguit els canaris amb la negociació dels pressupostos, peró de ben segur, molts mes que els que a tret el Gobern Valenciá.
Només que el Bloc conseguira dos o tres escons al congres, o simplement amb un, ja es sentiria la veu valenciana mes enllá de les nostres fronteres. O penseu que el PP o el PSOE defendran millor els interessos valencians que un partit de la nostra terra?. Com a exemple nomes hi ha que vore la votació al parlament europeu sobre el corredor mediterrani, (d'Algecires a Hamburg), PP i PSOE han votat en contra, i l'eurodiputada "VASCA" de Coalició per Europa, on s'integra el Bloc, PNV, CIU i altres partits nacionalistes ha votat a favor del projecte. Qui defensa millor la nostra terra?

Anònim ha dit...

Per al proper 31 d'Octubre a les 18:00 a la plaça Sant Agustí de Valencia hi ha prevista una manifa "Per les victimes de la corrupció". S'ha organitzat desde el Facebook i ja hi han confirmades prop de 12.000 persones que hi assistiran. Al mateix temps també hi ha convocada un altra per demanar "prou de manipulació a C9". Ja hi ha mitjos de comunicació que s'estan fent resó, peró com es habitual C9 no dirá ni muuu.

Anònim ha dit...

si el anterior missatge es de veres propose al bloc de betxi que organitze un autobus a valencia.es moment de actuar menys parlar y mes fer.ya esta be de tanta corrupcio al pais valencia.y que tots paguem eixa televisio que ens fa sentir vergonya de ser valencians.

Eva ha dit...

Felipe podem que tens raó. Jo ja vaig dir que soc votant habitual del psoe, pero posem que cada vegada veig mes clar que lo millor per als valencians es tindre un Bloc fort a les Corts i amb representacio en el parlament de Madrid, pero com conseguim que aixo arrive a molta gent?? Jo ahir heu parlava amb el meu home i diu que esta dispossat a votar tamé el Bloc, pero com s'arriva a la majoria de la gent?
Perque la veritat es que no me veig als meus pares (votants els dos "a muerte" del PP perque segons ells el PP es qui defensa millor els interessos valencians -clar veuen Canal 9 i allí els mingen el cervell-.
No se, pero crec que el misatge este de que necessitem JA D'UNA VEGADA veu propia no "cala" en kla societat. Qu se pot fer?

Un español muy español ha dit...

Yo creo que sois unos resentidos y unos infelices. Deberias sentiros orgullosos de que con vustros impuestos se esté mejorando la calidad de vida de otras regiones de ESPAÑA, en vez de tanto lloriquear.
y si no os parece bien, pues lo teneis facil: os vais a vivir a un pueblo que esté situado en Andalucia (asi teneis el piso baratito de VPO que parece que tanto necesitais), pero a pocos quilometros de Castilla la Mancha (asi teneis los libros gratis para vuestros hijos). De verdad que sois tan lamentables que solo aspirais a eso? A tener un piso barato y a que vuestro gobierno autonómico asuma el gasto de la educación de vuestros hijos? Nada mas? Yo creo que sois un poco pateticos.

Ah una ultima cosa, en Andalucia vuestros hijos no podrian estudiar en vuestro tan querido (e inútil) valenciano!

Des de vila-real ha dit...

Espanyol:

1) Jo, a nivell personal, aspire a unes quantes coses, però, col.lectivament la societat a la qual pertanc (LA VALENCIANA)també crec que ha d'aspirar a millorar, i si per millorar i tindre unes prestacions mínimament dignes tenim que ser "menys solidaris",pues caldrà que ho siguem!
Perquè no és lògic que si vull anar a un metge especialista a l'hospital de la Plana demane cita i me donen per a d'aci sis mesos (és culpa de la generalitat que es qui té la competencia, no del govern central) o si vull anar a Benicarlo tinga que pagar autopista -quan les nou capitals andalusses estan unides per autovies, o que les meues nebodes faça dos anys que estan en barracons en el col.legi número 11 de vila-real passant calor a l'estiu i fred a l'hivern (i pareix que va la cosa pa anys) i ... etc, etc, etc, etc, etc

2) La segona cosa que vullc dir-te es que efectivament els nostres fills en Andalusia no podrien estudiar valencià.
En canvi, podrien fer italià com a segona llengua (clar, l'italià sí que és molt mes util que el valencià) o com a optativa de l'ESO podrien cursar teatre, o cuina tradicional, o cultura clàssica, o el que siga.

En aixo fa anys que l'Estat falla, el rotllo de la plurinacionalitat que volen vendre-mos alguns "progres" des de Madrid no se'l creu ningú, si fora cert el meu fill hauria de poder triar euskera, o gallec com a optativa de l'ESO, per aprendre un idioma del "suposat estat plurinacional" .
Però no es aixi, perque estarem d'acord que pot ser igual (o mes ) interessant aprendre euskera que aprendre cuina tradicional, no? Pero tenim un PP que rasca vots dels franquistes i que per tant no fara res per tindre un estat plurinacional i un psoe que juga a la plurinacionalitat quan venen eleccions i aixina agafa vots de gent que s'ho creu i pica i pica una vegada i una altra (i clar son vots que resta aci al Bloc i a EA en Euskadi i a la Chunta en Aragó i aixina fins que son centenars de milers de vots que acaven donant-li la victoria al psoe)

En una cosa si que te done la raó: en un comentari anterior deies que Camps serà el president després del 2011, i tens raó, ÉS TRIST (sobre tot per a les meues nebodes, que a les hores encara estaran en la primària i continuaran en els barracons perque aixina els del PP se queden els diners del lloguer dels barracons per a les seues botxaques), PERÒ ÉS AIXINA DE REAL!

Canet d'en Berenguer al poder! ha dit...

Jo crec que la solució es un estat federal a on cada comunitat pague un poc per al "bote comú" i ja està.
No tinc clar si tot s'arregla votant al BLOC i ja esta, lo que sí que tinc clar es que EL PP I EL PSOE no arreglaran el deficit que patim els valencians(que no se si es el que dieu per dalt de que "en paguem 10 i ens tornen 3" perque la veritat es que no tinc dades). Pero la veritat es que fa deu anys erem una de les 2 o 3 comunitats mes avançaes i ara ja som de les mes tercermundistes de l'Estat (este estiu vaig estar de viatge per la província de Jaén i per Granada i allí no saben ni que es un Barracó!!! Tots els pobles tenen les seues escoles noves com Deu mana!!!). Aixina que alguna cosa no funciona, el PP no fa idea de canviar la seua politica de abandono de serveis basics, pero jo no tinc la varita mágica i no se que em de fer per a tindre una comunitat preparada per als reptes i les necesitats del futur.

Anònim ha dit...

Lo de la menifestació si que es cert. Al Facebook hi ha un grup que es diu "MACRO-MANIFESTACIO contra la impunitat de Francesc Camps" i un altre que es diu "Prou de manipulació a Canal 9". Son de creadors diferents peró s'han juntat per a organitzar aquesta manifestació. S'ha demant el permís corresponent a la delegació del gobern i ja está autoritzada.

Amiguito del alma ha dit...

Mireu este vídeo sobre la manifestació:

http://www.youtube.com/watch?v=mDmZU3f7CmE&feature=player_embedded

Un español muy español ha dit...

Para el de las sobrinas que pasan frio: no te da ni para comprarles una chaqueta??
Pásate por CARITAS y te daran, y ya veras como no pasan mas frio en las aulas provisionales en las que estudian.

Anònim ha dit...

MANIFESTACIÓ


CONTRA LA IMPUNITAT I LA CORRUPCIÓ

DISSABTE 31 OCTUBRE A LES 18 HORES


PLAÇA DE ST. AGUSTÍ

VALÈNCIA


Les darreres informacions confirmen
l'íntima relació del PP amb la xarxa Gürtel,
i evidencien, novament,
que la corrupció i la mentida
s'han instal·lat al Govern liderat per Francisco Camps,
perjudicant els nostres interessos
individuals i collectius.

El proper 31 d'octubre acudeix, participa i fés córrer el missatge.
Ens trobarem a la manifestació,
que acabarà de manera festiva, per celebrar
EL REVISCOLAMENT DE
LA DEMOCRÀCIA I EL FUTUR DE LA NOSTRA TERRA.

PEL NOSTRE FUTUR

NO A LA CORRUPCIÓ!!!

CAMPS DIMISSIÓ!!!

Passa'l Passa'l Passa'l Passa'l Passa'l Passa'l Passa'l Passa'l
Passa'l Passa'l Passa'l Passa'l


+ info: http://www.facebook.com/group.php?gid=85398846870

Jesús ha dit...

Gracias, Alfred, por tus gestiones, ya que según me dijeron y he podido comprobar, en la biblioteca volvemos (por fin) a tener internet gratuíto.

(Aunque soy hablante valenciano me da vergüenza escribirlo, pues lo hago fatal: en mi escuela no se enseñaba valenciano).

Issaiah Meyer ha dit...

Mireu què "demócrates" són estos del PP:

Negaba el Holocausto, y ahora es el portavoz del PP en la Comunidad Valenciana:


http://www.elcorreoweb.es/actualidad/071143/rajoy/recupera/timon/pp

El presidente de la Generalitat valenciana le comunicó que Rafael Maluenda, que en 1979 negó el Holocausto, ocuparía su lugar como portavoz del Grupo Popular



Los escándalos que afectan al PP. El "sarampión" pronazi del nuevo 'número dos'. El flamante secretario general del PP valenciano negaba en 1979 el Holocausto: http://www.elpais.com/articulo/espana/sarampion/pronazi/nuevo/numero/elpepiesp/20091015elpepinac_3/Tes?print=1

Más:

http://www.google.com/search?hl=en&q=%22Rafael+Maluenda%22+Holocaust&btnG=Cerca+amb+Google&lr=

Anònim ha dit...

Hòstia acabe de llegir l'article!!
Q
uina perleta el substitut de Ricardito Costa, no? Anem de mal en pitjor