divendres, 23 d’octubre del 2009

MÉS SOBRE PEQUELAR


He estat pegant-li voltes a l'últim ple, al que va passar en la votació sobre la nostra proposta per tal que la Generalitat ampliara la partida de diners per ajudar les famílies que tenen xiquets que van a les guarderies infantils.

Recorde a tots que el PP va votar en contra d'això, amb la qual cosa les 70 famílies betxinenques que han de portar els seus fills a Pequelar hauran de pagar uns 20 euros més al mes, a banda dels 15.000 euros més que l'ajuntament haurà d'assumir.

Un dels arguments que més va utilitzar el PP en la seua defensa del vot negatiu a la meua proposta va ser que Generalitat ja feia un gran esforç invertint 30 milions d'euros a l'any en les ajudes a les famílies que porten els fills a les guarderies infantils.

Està clar, a la vista està, que 30 milions no són suficients i que, per tant, pensem que haurien d'ampliar la inversió en educació. El PP, però, pensa que hi ha altres preferències, preferències que deixen cada any grans quantitats de dèficit. Només 3 mostres:

1. Terra Mítica va tindre unes pèrdues de 15 milions d'euros
2. La Ciutat de la Llum, el mega projecte de la Generalitat per crear un espai per fer cine, va tindre unes pèrdues l'any passat de 22 milions d'euros, que se sumen a les d'altres anys, amb un total perdut de 130 milions d'euros
3. Mundo Ilusión, que encara no s'ha fet, ja porta gastats 1,5 milions d'euros segons fonts oficials, projecte que ara està en l'aire

A banda d'això, la nostra crítica es va centrar en el fet que Generalitat havia invertit diners en educació privada, en centres que pensen que l'educació és un negoci, que discriminen quins alumnes poden entrar i quins no. Els arguments del nostre alcalde, el sr. Blasco, no van poder ser més contundents: "és que l'educació privada genera llocs de treball".
Es veu que l'educació pública no crea treball, pel que pareix.

Evidentment, no van donar cap argument de pes contra la meua proposta, però el seu vot en contra i la seua majoria absoluta van negar la possibilitat d'ampliar les ajudes a les 70 famílies betxinenques.

37 comentaris:

Anònim ha dit...

esta molt be(quan es pot,per supost)argumentar les entrades del bloc amb videos.magradat molt.

el de abans ha dit...

blog volie dir.

Anònim ha dit...

QUE GILIPOLLAS EL ALCADE!!! jajajaja
VOTOS A FAVOR....jjjajajjajajaja

es Increible!
sempre a la seua...ADEU PP JAAAAAAAAAAAA!!!!

Gracies per el video.

Anònim ha dit...

jajajaj mol be Alfred ficant el video consegeixes callar algunes boques pero aixi es veu el k opina cadascu de veritat.. aixina poden vore els votants del PP lo poc coerents que arriben a ser els seur representants.. que per cert el detall del final es mol bo estic segur que el mateis ""super"" alcalde en el seu cap estava a fabor pero li toca dir que no... menos mal que estava al costat la jefa x ferli memoria que digera el que no pensa...jaaja

QUE FORT ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Que fort l'alcalde quan diu lo de vots a favor, que poca autoritat... gràcies Alfred, gran idea la de pujar videos dels plenos per als que no els podem veure, salut!!

Canvi de gobern ja!!!

Anònim ha dit...

Jo també te felicite per pujar els videos dels plenos. Qui es ixa dona sentà al costat de l'alcalde que eix al principi de tot?

Anònim ha dit...

Malamanent anem quan uns servidors públics anteposen els interessos del partit als interessos de la gent. Ixos concejals del PP no han d'olvidar que qui els paga els sous tots els mesos són els veins de Betxí, no la gent del PP de Valencia. Es vergonyós.

Anònim ha dit...

I jo que pensava que l'escola infantil pública era gratuïta de per si..... En quin mon visc, si ja no es gratuït ni dir bon dia...

No sé, jo he estudiat en un col·legi públic i tinc treball......

Donç res, que les famílies sí no poden pagar la mensualitat, que no escolaritzen els xiquets i qui sap, igual el dia de demà estan al front de l'ajuntament, perquè vist el vist no ho farien pitjor.........

Au, Betxí pobre i burro!!!! Menys mal que la gent es inteligent i espere que ho demostren quan toca, que ja es hora!!

Anònim ha dit...

Però si el alevat este que tenim d'alcalde NO SAP NI QUE HA DE VOTAR?!

Betxí necesita un canvi, YAAAAA, Alfred esperem que si eres l'alcalde d'açí dos anys no defraudes les espectatives que tenim depositaes en tu i que treballes a mort per el poble i que no estigues pendent de les ordes de Valencia com el alevat de Blasco

Anònim ha dit...

Ràbia, impotència i tristesa, sobretot molta tristesa... per favor, FORA EL PARTIT POPULAR DE BETXÍ JAAAAAAAA!! Que incompetents! és una vergonya... i al final, com sempre és el poble qui esta sent perjudicat, se vos demanava un vot PERSONAL, no PARTIDISTA, personal per millorar la situació del poble, no me pot entrar en el cap...

Ara (poble) doneu-los les gràcies amb vots i que açò continue igual...

Cabreao ha dit...

Soy padre y llevo a mis dos hijos a Pequelar. En las últimas elecciones voté al PP, pero estas van listos, ni mi mujer ni yo les votaremos, y haré propaganda entre la familia y los conocidos para que no lo hagan. Que voten al PSOE o al Bloc (como lo haremos mi mujer y yo), pero no al PP. estos no se vuelven a reir de nosotros en la vida.

Anònim ha dit...

jajaja estic segur que gen com el ultim comentari seran amunto... pero poc els que reconegen de veritat la poca profesionalitat de PP el poc mirament com dien avans del que els pagen el sou tots els mesos... que miren de veritat qui es i que es menegen perque el poble estiga content ...

no es mol demanar veritat??? al fi i al cap crec que es el seu treball no??
pues no se cuan comensaran a fer-lo....

jo mateixa ha dit...

El video resulta molt aclaridor. No puc entendre com hi ha gent tant estreta de mires que vota en contra de demanar una ajuda a Generalitat. I això que hi ha més d'un que té fills. Però si a ells no els preocupa que els pugen la quota com a mínim que siguen solidaris amb molta gent que de veritat no pot pagar més aquest any. I que conste que jo no tinc fills però crec que és una cosa que a la llarga ens beneficia a tots.

Anònim ha dit...

Segur que en Vall d'Alba la guarderia és gratuïta o molt més barata que la de Betxí.

Anònim ha dit...

No fa falta dir res mes:

http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=502667

http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=502764

Ells soles es retraten.

Anònim ha dit...

Fins ara he sigut votant del PP, xo vist lo vist i lo poc que els importa la juventut (preferisen que estiguen en la avinguda fumant porros que aprenent o fent esport), a les próximes eleccions cambiaré el meu vot i votaré al Bloc, ja que els seus representants es preocupen per la gent.
La situació actual del PP la veig igual que la dels últims 4 nys del govern de Aznar, tinc majoria i faig el que vull.
Sabeu el final, no?
"ARRIERITOS SOMOS, I EN EL CAMINO NOS ENCONTRAMREMOS"

Anònim ha dit...

És veritat que Dionisio vol ser alcalde?

Anònim ha dit...

Molt bé per penjar el vídeo i veure com es defesen amb fal·làcies la gent del PP. El pitjor de tot és la demagògia que té la Sra. Martínez amb el tema dels ordinadors per als xiquets. Si tinguera un poc de cultura i fos una senyora documentada sabria que, amb dades de la Conselleria d'Educació de la Generalitat de Catalunya, això dels ordinadors a aquí, no han arribat. Que deixe de propulgar el anticatalanisme i no pose els noms d'altres autonomies per difamar i es dedique a governar i a portar els temes d'educació millor que no ara, tombar la proposta del BLOC és un exemple de manca de lideratge i de inacció de govern.

ÒSCAR

Anònim ha dit...

estos el pp no mes els va les grans coses:bous,coets,figurar en actes etc....del ensenyament pasen i ja no et dic res del esport a betxi el poc us que te el poliesportiu amb preus abusius 20e la hora(pujat desde que esta el pp)abans eren 10e.les escoles tancades,en betxi nomes el hanbol pot estar content moltes hores per a uns pocs i no pagen res ,el futbito que es el esport que mes veins de betxi el practiquen el fan pagar la pista als equips.alfred teu suplique indaga en este tema, ves per el poliesportiu,pregunta a la gent que juga.gracies

Anònim ha dit...

futbol sala betxi:esport descriminat a betxi.el unic que te que pagar per entrenar.ni el futbol, ni el fronto,ni el hanbol pagen.(en les seves respectives instalacions,(que es lo correcte),perque el pp de betxi fa pagar al futbolsala?ANIMEUSE TOTS AQUELLS QUE JUGUEU I DIGAULO EN ESTE FORO I TAMBE PER EL POBLE.

Ferrer (Almenara) ha dit...

Hostia! Només havía vist a Blaswco per els diaris, pero veent este video me pregunte, el pp DE bETXI NO TE RES MILLOR QUE ESTE HOME QUE NO SAP NI QUE HA DE VOTAR?? (li ho ha dit la del costat)
I una altra cosa: com es posible que el alcalde pose per davant els interesos del partit abans que els del seu poble?? Es que per mes que ho pense no ho entenc de cap manera!!!

Un español muy español ha dit...

Al de Almenara: dices que si el PP de betxi no "tiene nada mejor que blasco", pues parece que no le fue mal en las ultimas elecciones=mayoria absoluta 8hablo democraticament el pueblo).

Para alfred remolar y para el resto:

Sois un poco pesados ya con lo de la educacion publica etc, etc. A ver, yo y mis tres hermanos no fuimos a ninguna guarderia, empezamos la escolaridad mas tarde, nos cuidabaY NOS EDUCABA nuestra madre y mi padre iba a trabajar y traia el jornal. Y no nos ha ido nada mal. Creo que es un modelo de familia (a mi entender) FENOMENAL, los hijos aprendemos de la madre y el padre se ocupa de traer el pan a casa. Y no me vengais con que esta desfasado porque no cuela, en muchos paises avanzados (Alemania, Noruega etc) incluso esto se alarga hasta la primaria (que los niños aprenden en casa y van a hacer examenes finales al centro escolar), y no se muere nadie por ello.
Así que si menos quejarse porque sube el precio de la guarderia y mirar mas por el bienestar de vuestros hijos.

Ah! Y me parece bien que el ayunbtamiento de betxi se opusiera a la mocion que presento la oposicion, al fin y al cabo ellos se deben a las siglas que representan y no pueden ir haciendo peticiones que entorpezcan la labor del partido a nivel autonómico. La disciplina es basica y prioritaria en la vida.

Anònim ha dit...

FDas moltes faltes d'ortografia. La comprensió lectora la tens molt limitadeta a tenor dels teus comentaris. Ta mare va ser una pèssima mestra. I parles d'Alemanya i de Noruega, països amb un estat de benestar molt elevat i avançat; si eixos són els models que proposes, és que en el fons eres un socialdemócrata d'arrels marxistes. Fes-t'ho mirar o llig més.
I per a la gent abans és el poble que les sigles de qualsevol partit, i més tenint en compte que l'alcalde i alguns regidors cobren uns molt bons sous, que n' s'han abaixat ni vint euros, a pesar del que prediquen.

Feliciano ha dit...

Huimanifestació a València contra la corrupció: Plaça de Sant Agustí a les 18:00 h.

Camps dimissió!!

Anònim ha dit...

Yo propose al peruano per a alcalde de Betxí, segur que ell sabria que votar en cada moment.

Betxi va a menos ha dit...

Com votant habitual del PP que soc he de dir que en este cas el PP local de betxi s'equivoca totalment per que el primer que te que fer un partit a nivell local es mirar per el seu poble lo que, una vegada mes, s'ha demostrat que no ha sigut aixina.
Son ya molts errors i moltes votacions en les que s'ignoren unes propostes de l'oposicio que (per que no dirho) son bones.

A nivell autonomic ya fa temps que tinc clar que no votare al PP -els motius son tres, corrupcio, abandono de la sanitat i la educacio i falta de renovacio dels dirigents politics del PP ), a nivell local falta poquet per a que tamé pense ya de no votar al PP.
A les hores s'em plantetge el dubte de a qui votar? Ideologicament soc conservador, pero al final lo que conte ya es simplenet votar a algu que pense que ho pot fer bé i ya está, i en el cas de les Corts tinc clarísim que el credit del PP s'ha esgotat.
Aixina que o se espabila el PP de betxi o es quedara mes a soles que la una, que Remolar li posa a munto de ganes!.

Anònim ha dit...

Se oyen rumores de que el BLOC "casualmente" pondrá de segunda a una maestra que trabaja fuera para que le den plaza en BETXI, es decir que no tendrá que ganarse la plaza se la "regalarán", ¿no es esto anteponer intereses personales al interés politico? espero que el rumor no sea cierto, saludos.

Anònim ha dit...

rumore, rumore, rumore...

Anònim ha dit...

la manifestacio de ahir en valencia a sigut un exit,enorabona a tots els valencians que an participat.es la manera de fer poble units davant de tanta corrupcio i manipulacio de canal nueve.

Anònim ha dit...

A l'anònim (que es veu que no ho sa) li explicarem que cas que això fóra cert a la mestra en qüestio se li oferiria una comissió de serveis. Per tant, no se li "regalaria" la plaça, perquè la plaça NO SERIA SEUA, i quan acabara de ser regidora hauria de tornar a la seua plaça.
Per a més inri, resulta que la teua IGNORÀNCIA és total, perquè les comissions de servei es donen per mooolts motius, no fa falta ser regidora. De fet, segons dades de la Conselleria deducació (del PP, per tant, les dades) el 31% dels professors amb destí definitiu NO OCUPEN LA SEUA PLAÇA, ocupen una comissió de serveis, que, com he dit, pot ser per reagrupament familiar, malaltia o cura de familiars, estudis etc etc.

Que atrevida és la ignorància.

Anònim ha dit...

Ara el PP posa el ventilaor en marxa per escampar la merda. I en que ho fa? Amb rumors. Però la única realitat, repetixo, REALITAT, i no rumor, és que l'únic partit que ha votat en contra del poble, en contra de Betxí, eixe partit es el Partit Popular. Son una deshonra per al poble, ja que li han donat la esquena quan mes se'ls necesitava.

I no parlem de rumors, que mes d'un i mes d'una pot ixir malparat. pero com que nomes s'ha de parlar de realitats, no ho farem

jo mateixa ha dit...

A un español muy español: siento decirte que discrepo de tu opinión. El resultado está a la vista. No aprendiste a escribir correctamente ni siquiera el castellano. Quieres lo mismo para tus hijos?

Anònim ha dit...

Hola a tots i a totes!

Sóc mestra i amb plaça definitiva (es a dir, he aprovat unes oposicions i la plaça és MEUA, si això és regalar...), actualment treballe a Deltebre i si no passa res en dos anys estaré al País Valencià, i no per anar o no la 2 del Bloc, simplement per un Concurs de Trasllats que m’ho permetrà.
De totes maneres, hi ha gent tat del PP com del PSOE que ja fa molts anys que reben una Comissió de servei, també ells utilitzen la política com a interessos personals?¿?¿?¿?¿?
Informat i després parla que no tens ni idea.

Anònim ha dit...

Respecte a l’anònim de la plaça que li regalaran a una mestra per anar la 2 del Bloc he de dir que, en cas que això fos cert, no seria ni la primera ni la última que fes això. Ja que a l’ajuntament actual, si que hi ha una regidora que és mestra però que a diferencia "encara NO TÉ PLAÇA” ( perquè no ha aprovat unes oposicions, per tant és interina) que des que és regidora del PP a l’ajuntament de Betxí communta el destí que li atorguen a Alacant per un altre prop de casa. I no per això es diu que fa ús de la política per a interessos personals.

Anònim ha dit...

Respecte a l’anònim de la plaça que li regalaran a una mestra per anar la 2 del Bloc he de dir que, en cas que això fos cert, no seria ni la primera ni la última que fes això. Ja que a l’ajuntament actual, si que hi ha una regidora que és mestra però que a diferencia "encara NO TÉ PLAÇA” ( perquè no ha aprovat unes oposicions, per tant és interina) que des que és regidora del PP a l’ajuntament de Betxí communta el destí que li atorguen a Alacant per un altre prop de casa. I no per això es diu que fa ús de la política per a interessos personals.

Anònim ha dit...

Són incompetents fins al punt de criticar un RUMOR, que ells, sent una REALITAT han estat fent ayns i anys. Com diu la INCOPETENT del missatge citat: espere que en la pròxima llista no aparega el nom de la interina que anys i anys entra en les vostres llistes (per interessos personals?) de la qual parla el missatge anterior i... tots esperem que tu (l'autora del missatge no formes mai part en una llista que represente al nostre poble).
Eres i sou molt trists.
I me reiteré INCOMPETENt, INCOMPETENTS.

Anònim ha dit...

Són incompetents fins al punt de criticar un RUMOR, que vosaltres (PP), sent una REALITAT heu estat fent ayns i anys. Com diu la INCOPETENT del missatge citat: espere que com que no és un rumor i si una realitat, en la pròxima llista no aparega el nom de la interina que anys i anys entra en les vostres llistes (per interessos personals?) de la qual parla el missatge anterior i... tots esperem que tu (l'autora del missatge no formes mai part en una llista que represente al nostre poble).
Eres i sou molt trists.
I me reiteré INCOMPETENt, INCOMPETENTS.