dijous, 5 de novembre de 2009

ZP i FC: REFERÈNCIA MUNDIALJa sé que la culpa és de zetapé. I en bona mesura és cert, el fet que pareix que el govern central no sap per on tirar, ni cap on anar, sense una postura clara, tapant forats i engrandint el deute més i més. I de l'atur, no cal ni parlar-ne, vora els 4 milions "oficials" que ja hi ha. "La culpa és de ZP", C9 dixit.

I què passa amb efezé? El gran endeutament que Francesc Camps al capdavant del PP valencià no té precedents. Els valencians som, dins d'este desgavell general, els més endeutats de tots, amb més de 11.000 milions d'euros de deute, és a dir, tu i jo, com a valencians, devem 1.833 eurets.

Pel que fa a l'atur, més del mateix. Segons dades del primer trimestre de 2009, tenim una taxa del 17%, és a dir, per damunt de la mitjana espanyola.

Ara només faltava, a més, ser la referència mundial (com diria Camps), però de corrupció política amb el cas Gürtel, i la riota de tot l'estat amb un president que no sap ni com eixir d'esta situació.

Amb tot, és graciós sentir Fernando Alonso estrenarà el seu Ferrari en Xest l'any que ve i que la Comunitat serà referència mundial per això. Referència mundial no ho sé, però a tu i a mi, igual que a tots els valencians, eixa estrena ens costarà un parell d'eurets més.

Per tot, seguim sent la referència de tot el món:

1. Els més endeutats de tot l'estat
2. Atur per damunt de la mitjana espanyola
3. Líders en corrupció i epicentre del cas Gürtel

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Recomane els articles sobre este tema del darrer numero de la revista El Temps

Anònim ha dit...

Betxí rechaza ayudas para las catas arqueológicas del Palau


El PSOE dice que "no acepta los Poys al no poder pagar la parte que le toca".La edila Montolio asegura que "hay bancarrota local por la mala gestión".

El Ayuntamiento de Betxí ha rechazado las ayudas de la Diputación Provincial para invertir en infraestructuras deportivas y en las excavaciones arqueológicas del Palau Castell, tal y como denuncia el PSOE de la localidad. Así, la portavoz del grupo municipal socialista, María José Montolio, explicó que "el equipo de gobierno, encabezado por su alcalde, Manuel Blasco, ha renunciado a las subvenciones de los Poys para estas dos importantes inversiones, aduciendo que no dispone el resto del dinero a aportar en estos trabajos".

Montolio atribuyó esto a que "el consistorio no tiene capacidad de gestión, ya que ha malgastado el dinero. Los recursos se han malgastado tanto que hay una situación de bancarrota". Según la concejala socialista, "las actuaciones de mejora en las instalaciones deportivas son imprescindibles, así como el proyecto de prospecciones arqueológicas en el castillo, un paso imprescindible para remodelar este recinto histórico".

Además, recordó que "el plan especial sobre este emblemático monumento está paralizado". Cabe destacar que en septiembre del año pasado el PSOE ya denunció "el bloqueo de este proyecto que garantizaría la conservación de este inmueble" y criticó la "pasividad del equipo de gobierno en este sentido".

Además, la edila insistió en que, "si se renuncia a las ayudas por no tener listo el plan básico, el municipio no podrá acometer por sí mismo esta actuación".

En septiembre del 2006, técnicos de la Universidad Politécnica de Valencia trabajaban en los alzamientos topográficos del Palau de Betxí, con el objetivo de delimitar el área de influencia del edificio, declarado bien de interés cultural (BIC), como paso previo para modificar el plan especial y actuar en la restauración del singular edificio.

Feliu ha dit...

Crec que el problema no es diu Camps, ni tampoc Zapatero, el problema dels valencians es diu Espanya, que és una sangonera que ens xupla tots els diners, i damunt tot s'ho endú Madrid i Andalusia. A vore si a la pròxima reforma de l'Estatut, el model que s'agarra és el de Portugal, que ja n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

http://annanoticies.com/2009/11/04/el-pais-valencia-entre-les-comunitats-autonomes-que-mes-paguen-a-lestat-espanyol-entre-les-quatre-que-menys-inversio-rep-de-lestat-i-la-13-en-la-llista-que-ordena-la-riquesa-en-termes-de-pib-les-xifre/

Anònim ha dit...

Ahir li van donar la "guindilla" del mediterráneo a l'alcalde. Normal, no esta fent res i damunt perd subvencions

Anònim ha dit...

Hui dissabte, per la vesprada (19:00), concert de pep Gimeno "el Botifarra" al Casal Jaume I de Castelló.

Visca el poble valencià!