dijous, 31 de desembre del 2009

PRESSUPOSTOS 2010 (I)


El passat dijous dia 30 de desembre vam realitzar el ple dels pressupostos. Este és, probablement, el ple més important de l'any, en què es van debatre les xifres i les partides econòmiques que regiran els números durant el 2010.

Quan parlem d'economia referent al nostre ajuntament, lamentablement, el titular és només un: NEFASTA GESTIÓ ECONÒMICA DEL PARTIT POPULAR.

Les xifres de l'informe d'itervenció (al loro!, no ho dic jo, sinó la interventora), són molt clares i contundents:

1. El deute de l'ajuntament de Betxí ascendix a 3.406.000 euros, és a dir, a més de 550 milions de pessetes. Això suposa que cada un dels betxinencs (tinguen l'edat que tinguen) tenim un deute de 577 euros.

2. L'estalvi net de 2008 és de -266.000 euros, és a dir, un any més amb un fort dèficit per no fer una bona gestió econòmica

3. No hi ha cap partida per a inversions. El gran deute acumulat fa que el 2010 no es puga acometre cap inversió i, el que és més greu, que no es puga accedir a cap subvenció perquè l'ajuntament no podrà posar la part econòmica que li correspon. Només recordaré que el 2009 ja s'ha renunciat a 60.000 euros de subvenció del POiS (Pla d'Obres i Serveis) i a 159.000 euros del Pla d'Instal·lacions Esportives. El 2010, ni una ni mitja subvenció.

Podria seguir i seguir sense parar, però en definitiva, com he dit al començament, el que demostra tot açò és que s'ha fet una pèssima gestió dels recursos econòmics de l'ajuntament. Que el deute ha augmentat sense parar any rere any i que el despilfarro generalitzat per part de l'equip de govern ha portat a la situació en què ens trobem.

I ara no ho pagaran ells, ho pagarem entre tots.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

son cifres que la gent deuria de recapacitar siga o no del pp, la realitat es que la gestio de blasco i m pilar a sigut desastrosa.ya poden donar gracies a les ajudes de zapatero del plan e ,perque ya esta el poble prou parat si no fos per aixo seria molt pitjor.

Anònim ha dit...

me pareix molt trist que no es done el entrepa el dia de sant antoni,tant de deroche estos anys enrerefent coses com els encierros de bous que no son una tadicio al poble,coets cada envolada etc.... i ara aço....

Anònim ha dit...

crec que no aniria mal que fereu triptics o folletos o algo aixina i que ho distribuireu pel poble, a vore si la gent s'entera de lo que passa en este ajuntament.

Anònim ha dit...

Alfred, si pot ser m'agradaria que pujares el ple dels pressupostos al teu bloc, no l'he pogut veure per televisió i m'agradaria veure'l i que la gent del poble puga vore amb els seus propis ulls la incompetència d'un grup que ens ha dut a aquesta situació que podriem qualificar de VERGONYOSA.

No teniu vergonya d'estar darrere d'aquesta desfeta??

Ara sols ens queda esperar que el poble òbriga els ulls i que les pròximes eleccions siguen una desfeta per a vosaltres (PP) i una alegria i ESPERANÇA per al poble de Betxí.

Nomdedéu ha dit...

Felicitats! M'ha agradat molt la teua intervenció. Ànim

Anònim ha dit...

Vots afavor 7, vots encontra 5 ... ¡seguimos! Seguimos destrozando el pueblo...
Ja hi ha prou!

Salvem Betxí ha dit...

Apart de tot això el dineral que es van gastar per a cobrir el frontó per a ara fer les discoteques mòbils al poliesportiu, gastant-se molts diners en una lona per a cobrir el poli, que es un espai esportiu... PANCARTES EN SANT ANTONI, MENYS LONES I MÉS "BOCADILLOS" !!!


Alfred Alcalde!!! Salvem Betxí...

Anònim ha dit...

Molt ben fet, Alfred!! Eres un crak. I els del PP uns catacraK!

Remolar ha dit...

Hem de treballar entre tots per canviar tot açò.
Vos anime a tots a treballar per Betxí.
Ànim!

Anònim ha dit...

Alfred, tens el meu vot. Ací, en les autonomiques o aon faça falta.

CRACK ha dit...

ES UNA CASA DE PUTAS!

vamosssssss crack es poc
CATACRACK ;)

...gracies alfred per tot.

Anònim ha dit...

QUE VERGONYA!!!