dijous, 31 de desembre del 2009

SANT ANTONI SENSE ENTREPANS


Per primera vegada en molts anys la romeria a la nostra muntanyeta de Sant Antoni es pujarà sense arreplegar un entrepà.

Segons l'alcalde, és producte de la crisi en què ens trobem immersos i, en el pla d'estalvi per a enguany, n'és un dels efectes. Segons em pareix a mi, és producte de la seua mala gestió econòmica dels darrers anys.

Els entrepans de Sant Antoni és, només, una mostra del punt en què ens trobem. Els entrepans costen una ínfima part del despilfarro que s'ha fet en els anys anteriors i ara, com el deute (de més de 3.400.000€), el paguem tots els betxinencs.

El senyor Blasco es creu que amb obres ho arreglarà tot. I com li vaig dir en el ple de desembre, el patrimoni més important de Betxí no són les obres i els edificis, sinó la gent del poble, els betxinencs i betxinenques que vivim i estimem el nostre poble. I per a ells, potser un entrepà el dia del nostre patró, o un got de xocolate per als xiquets a Festes és un detall més important que qualsevol obra que puga fer. Perquè això, és cuidar a la gent.

Que passeu un bon dia de Sant Antoni.

51 comentaris:

Anònim ha dit...

Xulará la gent al pas de la corporació municipal cuan pujen a la muntanyeta???

M.M. ha dit...

Em pareix lamentable que l'ajuntament no siga capaç de poder pagar un trist entrepà de pernil a la gent del poble.
CRISI? I tant que hi ha crisi, però han fet una molt mala gestió "malgastant" o "despilfarrant" diners... i ara, en un simple i insignificant detall que pot fer content i feliç a la gent de poble queden malament!
PATÈTIC.

Anònim ha dit...

volem bocadillos!

ja voras com a BLASCO no li falta
el seu dinar....en l'ermita.

Anònim ha dit...

cuanta rao tens alfred el patrimoni mes gran es la gent del poble,ya fa 2 anys que va llevar la xocolatada als xiquets i ara els entrepans i no se atrevit en el dinar dels majors,perque tambe volia,espere que la gent no el vote en les proximes eleccions.

Anònim ha dit...

Mireu quina notícia:

"El Supremo ratifica la condena a dos militantes del PP de Baeza que manipularon el voto de 19 ancianos.
Dos coordinadores del partido ejercieron el derecho de voto de 19 personas ingresadas en una residencia en las últimas elecciones municipales "

Caldrà estar vigilants per si és un comportament habitual del PP i no un cas aïllat.

Remolar ha dit...

hola a tots
vos informe que demà dijous tinc reunió en l'ajuntament. Es rectificarà el tema dels entrepans per a SAnt Antoni i l'alcalde accedirà a donar-los el diumenge?

Fem apostes? Què aposteu?

Anònim ha dit...

A quina hora és la reunió? Enbs informaràs immediatament?

Un español muy español ha dit...

Si nos perdemos en debates sobre bocadillos no avanzaremos. De verdad creeis que esto es lo que importa a la gente? La gente quiere unos gobernantes que gestionen bien sus impuestos, y que les ofrezcan los servicios que necesitan, por eso el PP gano en Betxi y por eso en las Cortes valencianas, donde sin duda Camps repetira como presidente.
Arriba el PP!!!!

Anònim ha dit...

callat espanyolitooo!

BOCAXANCLAAAAAA!
que pasa que el pp no te el
seu blog?...que tens q vindre asi,
a expresar les teues opinions?

SUBNORMAL :)

Anònim ha dit...

pues si ya es fort que el pp va decidir llevar els entrepans,mes fort sera que ara recule .ai es veu que clase de politics tenim en betxi,manolito,manolito que hemos perdido el norte.te mala por que li fatgen una manifestacio jajaja

Remolar ha dit...

En la reunió ha anat tot correcte.

L'alcalde s'ha reafirmat en la seua decisió i hui o demà farà un "bando" per comunicar a tot el poble que no hi haurà entrepans.

M'imagine que l'any que ve sí que n'hi haurà, que són eleccions.
Alfred

Anònim ha dit...

Hui s'han sentit rumors de que si que hi han entrepans però, els paga una assosiació.Està confirmat?

Remolar ha dit...

Això s'ha comentat a la reunió, però ningú no sap qui és (o no volen dir-ho)

Anònim ha dit...

Aquí algo huele mal...
El PP se niega a hacer los bocadillos,y al parecer se está gestionando por otro lado.
Puede ser un montage para llegado el momento tener su minuto de gloria?

Anònim ha dit...

Hui mo onejava la bandara espanyola en l'ajuntament, només la senyera valenciana i la de Betxí. Quin goig que feia!!

Anònim ha dit...

Pal de les banderetes, seria millor si estiguera la de l´aguila Franquista

Millan Astray era gay ha dit...

Pues ajo y agua. Ni està ni se l'espera.
Agur!!

Anònim ha dit...

ahora las nuevas del PP quieren llevarse el merito por los BOCADILLOS,ya veras estaran arriba con las banderitas de PP y van a decir...

-las nuevas del PP queremos BOCADILLOS.

eL PP es un partido por eso estan juntos,que pasa que estan separados?

ASIIIII VAAA EL PP!!! ;)

aleeeee

Anònim ha dit...

Jo no tinc ni idea de res de politica, i damun posseu les eleccions sempre en diumenge i com que tinc ressaca pues no vaig a votar pero alguns dels meus amics diuen que van votar a l'alcalde que tenim i despues no fan mes que dir que no gestiona be el ajuntament que no fa molta cosa pel poble i que en les votacions dels plens vota mes a favor dels intreresos del partit que dels ciutatans de Betxi, a les hores perque el van votar?? No se pero jo aço de la politica no heu entenc no se suposa que si estan en el ajuntament han de mirar per el poble en vegada de mirar pel seu partit?

Anònim ha dit...

Si aixo se suposa!en canvi el alcalde pareix que sols mira per el que es millor per a ell i el seu partit,encara que no se fins a quin punt li anirà millor...

Anònim ha dit...

es diu per el poble que els entrepans es faran la asociacio de els amics dels bous algu sap algo?tambe se a dit que si la caixa rural els pagaria.se sap algo? TENIM O NO QUE PORTAR ENTREPANS?

Anònim ha dit...

la epoca de blasco a passat.esperem que pase este any i a votar altre alcalde.o be remolar o m jose em van be.mai al pp i menys si es pepe juan.

Anònim ha dit...

adeu PP ;)

Remolar ha dit...

Vos informe del desgavell que s'ha muntat a Betxí:
com heu llegit a l'article, l'alcalde va decidir no fer bocadillos per estalviar diners, cosa que no ens va paréixer correcte.

El seu Partit, el Partit Popular de Betxí, saltant-se eixa decisió, ha decidit donar bocadillos unilateralment i particularment el dia de Sant Antoni, fent cas omís del que diu l'alcalde.

A tot això, l'alcalde, ahir divendres, va fer un bando on es deia que l'ajuntament no feia bocadillos.

En resum, un any i mig abans de les eleccions, el dia del nostre patró Sant Antoni tindrem un acte polític a càrrec del PP de Betxí, que repartiran "bocadillos para todos".

Què vos pareix?

Anònim ha dit...

LA POLÈMICA DELS BOCATES HA ESCLATAT DINS DEL PP.
Ahir va se un día molt estrany, fins que es van anar lligant tots els caps. Per un costat des de l'ajuntament es seguien dient que no hi havien "bocadillos" i per un altre, gent molt a prop al PP (inclosos regidors de l'equip de govern) estaven fent circular el rumor de que si que hi havien, la gent no sabiem que fer si fer o no fer-ne per a la romería. Fins migdia no vaig compendre el que estaba passant, i en este moment ho tinc clarissim. Els que han boicotejat la decissió de no fer "bocadillos" (forçament defensada pel sr.alcalde), no ha estat l'oposició(que en certa manera haguera estat lícit), ha eixit de dins del mateix partit de l'alcalde, AIXÓ NO ES FA. Encara que pense que mai s'hauria d'haver decidit suprimir els "bocadillos" (per que hi han altres coses menys importants baix el meu punt de vista per "escatimar"), una volta s'ha decidit, mai es dona l'esquena i es deixa a l'alcalde en cara de mono.

Anònim ha dit...

Jo personalment m'alegre molt però que molt del desgavell que s'esta produint al Partit ppopular, perquè demostra el tipus de gent que són; penseu per un moment, si són capaços de donar l'esquena al seu alcalde, de pegar-li "una punyalada" per l'esquena al seu "amic", de disar-lo malament d'avant de tot el poble i en definitiva, si no fan cas a la persona que els representa a Betxí, com han de fer cas i ajudar a la gent del poble? a la gent del carrer?
Sou i dia a dia ho demostreu uns INCOMPETENTS i una VERGONYA per al poble de Betxí.
Air me vaig alegrar de les vostres rinyes, ja que si algo fan és soterrar més el vostre partit, però, per altra banda, com a persona, no puc deixar de pensar com s'ha de sentir l'alcalde Manolo... perquè la traïció i a més per part de la gent que t'envolta ha de fer molt molt de mal. Estic desitjant que l'alcalde prenga les desicions oportunes davant d'aquesta gent impresentable i despreciable. Perquè ho ha de fer ja!

Anònim ha dit...

AÇO ES INCREIBLE A MENYS DE 20 HORES PER A LA ROMERIA .TENIM O NO QUE PORTAR EL ENTREPA?????ALGU POT DIRLO SEGUR???

Anònim ha dit...

la veritat que aço es vergonyos,deuriem de anar tots per el altre cami i no anar en la romeria,el pp de betxi ya a tocat sostre de incompetencia.

Anònim ha dit...

pp de betxi= la riota del poble

Anònim ha dit...

Manolo pensarà les seues coses,però i el que pensa el poble on queda?Que aquesta situació servisca a molts a l'hora de decidir en les próximes eleccions.Que vergonya...
La gent callarà demà perque al fi i al cap si que hi han entrepans?

Anònim ha dit...

On tantes coses hi ha per a retallar presupost... van a suprimir els entrepans!! Hi ha que tindre poca vergonya per a dir-ho.

Però encara es per a tindre més vergonya de donar la cara, que els companys del propi partit el contradiguen!

Anònim ha dit...

DAME PAN Y DIME TONTO, però hi ha un altra dita que diu AÇÓ ES CAGAR FORA EL PORRÒ....o no?
Però és molt descarat que l'ultim any d'alcaldia de Manolo el seu propi partit que ha estat gastan els diners dels betxinecs amb mànega ampla, ara li donen l´esquena... que volen? que ell se carregue amb la culpa de la mala gestió del PP durant tots estos anys?

Anònim ha dit...

bueno com vgeig gent que encara no eu te clar.. vos pase el que man enviat com a mensage privat (( no se perque...))

tinc que dir que aso disa vore que en el pp sols volen fer politica i a l´ora de la veritat no es preocupen per ningu mes que per el seu partit deisan de costat les desisions del alcalde que encara que no soc del seu partit.. em pareix prou malament el que an fet estes persones perque davant de tot el poble an deixat al alcalde en mol mal lloc... no entenc mol be que pasa en este partit... pero lo que esta clar esque no son aptes per a governar en aquest poble no son capasos no de ficarse dacord entre ells i ja sa vist estos ayns el que an fet per al poble... UN GRAN FORAT ¡¡¡¡¡¡¡¡


vos pase el misatge que an enviat els del pp:



Nngg Betxí 16 de enero a las 3:55

Com tots sabem el poble de Betxí deu retallar costos, però pensem que no ha segut la decisió correcta el retallar en una tradició del poble. Aquesta decisió era suprimir els bocadillos que s'havien repartit tots els anys el dia de Sant Antoni. El rumor es va escampar per el poble i el alcalde desprès de que la junta local del PP li demanà que rectificarà, es va mantindre firme en la seva decisió. Finalment, desprès de reunir-se tota la junta, es trobà una solució junt amb la associació bocadillos i bous, reprenent la tradició de sempre. Així confirmem que ningun Betxinenc ni ninguna persona que desitgen assistir a Sant Antoni aquest diumenge, es quedarà sense bocadillo. Es faran 3500 bocadillos que correran per càrrec nostre, s’accepta tota la ajuda voluntària per aconseguir la nostra tasca. Molts ens han criticat aquesta solució perquè pensaven que el objectiu d’això era polititzar aquesta festa, però ja us assegurem que no, no es per ningun fi lucratiu ni polític, es per que no es perga la tradició d'aquest poble i per això ens comprometem independentment del que es puga pensar al respecte. Demanem disculpes per el mal ambient creat, desitjar una bona diada de Sant Antoni i convidar a totes aquelles persones d'altres pobles que vingueu a compartir aquest dia amb nosaltres.

Anònim ha dit...

Crec que el anterior comentari de las NNGG es aclaridor, pero tamé pense que jo si fora l´alcalde el dilluns mateis presentaba la meua dimisió.

As de bastos

Anònim ha dit...

O retiraria totes les delegacions i sueldos de l'equip de govern. Més d'u es pot quedar amb un pam de nassos.

Fora traidors de l'ajuntament!!

Anònim ha dit...

Vos recordeu quan Diosisio se va alçar i se va anar d'un pleno del Ajuntament? Això no havia passat mai!! I eixos volen governar? Mangantes!!

Anònim ha dit...

Jo me duré el meu bocadillo, i me'l faré ben bo. I la meua familia igual.
Jo no me venc ni per un bocadillo ni per un trage.

Anònim ha dit...

ya se a vist qui a repartit els entrepans,tots ells an traicionat a blasco,pero segur que alguns dels seus concejals tambe.me a paregut vergonyos, jo persupost no me e venut .pero el alcalde dema mateix tendria que dimitir,no li apollen ni els del seu partit.la imatge del pp a quedat molt tocada.

Anònim ha dit...

asociacio bocadillos i bou.jajajajajajajajaja.pero que broma es esta

Anònim ha dit...

alfred com a membre del ajuntament,tu i el teu partit junt al psoe vos demanaria que investigareu en els proxims mesos que tipo de subvencio te esta asocicio dels bocadillos i bous .aço fa molt mala olor. i tambe vos demane que investigueu totes les subvencions a totes les entitats del poble.gracies

Anònim ha dit...

Mireu s esta legalment constiituida, jo ho dupte molt. i el nom es horendo: BOus i BOcadillos = BOBO's.

Anònim ha dit...

esta clar que el PP ha perdut la confiança en manolo Blasco. En eixe cas la unica eixida es que presenten uma mossio de censura i que Mª Pilar assumisca l'alcaldia.
Per cert, els bocadillos pobrets pobrets. Hi havia gent que els tirava.

Anònim ha dit...

pa de ahir ,molt secs poc de oli i pernil.una vergonya. blasco dimisio!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Pues jo sé d'alguns betxinencs i betxinenques que s'han quedat sense bocata, perque segons algunes de les persones que repartien "no tenien edat per a bocadillo", quan l'any passat, l'ajuntament si que els hi va donar. Eren xiquets d'uns 3-4anys.

Anònim ha dit...

M'agradaría agrair a tots els que van fer entrepans per a tot el poble, i tinc entés que en van sobrar 500 que ademés es van donar al comedor social que el pare Ricardo té a Castelló per a necesitats, enhorabona.

Anònim ha dit...

Pel poble dien que els van fer el PSOE. Gràcies als socialstes, pues. Hahahaha.

Justícia Social ha dit...

Que bonico: les sobres pals pobrets. Si tan caritatius son, no hagurea sigut millor donar eixos dines per al padre Ricardo o a Caritas o a alguna ONG i que els enviaren a Haití? Demagogies les justes, per favor.

Anònim ha dit...

Ahir quan vaig tornar a casa i vaig passar per on els de l'associacio de BO-BO's donaven els bocadillos, estava tot ple de caixes per en terra. Qui les va arreplegar? Ho va fer la brigà? Qui va pagfar els sueldos de la brigà pa que ho arreplegaren i ho limpiaren? Aixina volen donar exemple? Que fort me pareix tot açò!

Portàtils i Educació ha dit...

L'Ajuntament de Morella va a demanar els portàtils que el PP de Valencia i Font de Mora (uff, quina creu d'home) se neguen a donar a les families dels xiquets que estan estudiant.
La regidora d'Educació de Betxí pensa fer el mateix?
Per favor, Alfred, demana en el Ple que facen el mateix. Això és més important que els bocadillos ronyosos de l'atre dia. Això és el futur del nostre poble:
http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2010/01/18/morella-quiere-portatiles-font-mora-rechaza/670480.html

Portàtils i Educació ha dit...

Puig demana al Ministeri que Morella es puga acollir al programa Escola 2.0
dilluns, 18 de gener de 2010 12:02
L'alcalde de la capital dels Ports ha mamprés accions perquè aquest municipi no reste fora d'aquesta iniciativa que ha estat rebutjada pel Consell. Ximo Puig s'ha adreçat per carta al ministeri en la qual demana que Morella formen part de l'Escola 2.0. La Comunitat Valenciana, amb Múrcia i Madrid, són els tres territoris que no volen participar en aquesta iniciativa que dotarà les aules amb pissares digitals, connexió sense fil a internet i finalment, farà que els alumnes tinguen un ordinador personal que servirà com a instrument de treball a classe i a casa. Aquest pla està destinat als estudiants d'entre deu i tretze anys. Puig ha afirmat que Ca la Vila i els pares dels alumnes de la ciutat comparteixen el programa que impulsa el Ministeri, per això ha proposat a l'Estat que Morella puga acollir-se al Programa 2.0 i aporte la part del pressupost que correspondria a la Generalitat.


L'enfrontament per aquesta iniciativa se suma a la llarga llista de xocs entre la Generalitat i el govern estatal. Alejandro Font de Mora va rebutjar participar en aquest programa perquè els xiquets podien partit miopia a causa de les pantalles menudes dels portàtils. Aquesta decisió estava fonamentada en informes d'experts en oftalmologia. El conseller també va manifestar que els 125 euros que l'Estat destinava a la compra d'ordinadors no cobrien el 50% del cost dels equips. Aquesta decisió va provocar el rebuig de l'oposició, que va acusar Font de Mora de ser «un home cec i sord políticament a causa del fanatisme ideològic».

Anònim ha dit...

que sorpresa te vas a llevar tio