dimarts, 1 de desembre del 2009

S.A.T. LA COSA (MESADO)


Hui no és un dia alegre per a mi. Tampoc ho és per al nostre poble. Esta nit, sobre la 1 del matí, s'ha incendiat un dels magatzems de taronja més antics i amb més solera de Betxí, la S.A.T. la Cosa, més conegut com el magatzem de Mesado.

A les 8,30 del matí m'han telefonat des de l'ajuntament i m'han informat del fet, però justament uns minuts més tard, mentre anava de camí a la feina, ho han anunciat també per la ràdio.

La notícia és molt roïna per a tots. Són moltes les famílies i les persones que treballen tant al magatzem mateix, o d'altres collint per a l'empresa. Tots veuen ara com, d'un dia per a l'altre, el seu lloc de treball s'ha fet cendres. A més, personalment, m'uneix una amistat molt gran amb algun dels seus treballadors i dels seus caps.

Si la taronja ja està passant molt mals temps, especialment enguany a Betxí, on han tancat diversos negocis i molta gent s'ha quedat sense feina, ara només faltava açò. Des d'ací vaja tot el meu recolzament, tant a nivell personal, com a nivell polític. Ànim per a tots els afectats en este desastre.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Se sap alguna cosa de com ha sigut l'incendi? Com ha començat?

Anònim ha dit...

yo soc un parat del taulell,pero quan me enterat de la noticia e pensat en tota la gent que se a quedat sense feina era lo que li faltaba a el poble despres de tancar saera i els chatos mes gent a l'atur.estem pasan una molt mala ratxa espere que desde l'ajuntament dins de les vostres posibilitats feu algo per ajudar als aturats del poble que cada vegada som mes.bueno desde açi anime a tota la gent de mesado per el mal dia que segur eu pasat.

Anònim ha dit...

En les notícies d'Antena 3 d'ahir van dir la notícia i van traure imatges.

Anònim ha dit...

No vos dona la sensació de que en aquest poble estem "gafats"? Que será lo próxim, es desbordará el riu?.

Anònim ha dit...

O l'alcaldia serà del PP. Ah, no, això ja ha passat. Pues ja no sé quina desgracia será la proxima.

Paco ha dit...

En C9 també se va vore

Jaume (Atzeneta d'Albaida)) ha dit...

Alfred, en la web del Bloc nacional paraeix un enllaç als blogs del bloc, i en le teu cas està enllaçada en el blog anterior. Mira que te'l canvien, que de segur tindries més entrades.

Blasco tampoc heu fa tan malament ha dit...

Lo que podeu fer ara despres del incendi es lo de sempre, tirar la culpa al alcalde Blasco. A mi me pareix que tampoc heu esta fent tan malament, pero clar es molt bonic parlar i parlar i parlar. De la gestio del PP de la generalitat aci si que es podria dir que es un desastre i que fa vergtonya que tinguem a Camps, Font de Mora etc gobernantmos pero Blasco pa mi es un bon alcalde

Anònim ha dit...

a blasco li agra mes un microfono que a un xiquet un bibero

Anònim ha dit...

Qui ha tirat la culpa a l'alcalde de lo del incendi?