dilluns, 18 de gener del 2010

SANT ANTONI AMB ENTREPANS


El Sant Antoni més estrany de la meua vida ha sigut el del 2010. El del diumenge passat. Els esdeveniments, per ordre cronològic, es van succeir de la següent forma:

-Dimecres 30 de desembre de 2009: en l’últim ple de l’any, l’alcalde manifesta unilateralment i públicament que no hi haurà entrepans per a Sant Antoni, sense que els altres representants del seu partit diguen ni “piu”.

-Dimecres 13 de gener de 2010: el rumor que a Sant Antoni es faran entrepans s’ha estés pel poble sense que ningú no sàpia ni com, ni quan, ni des d’on.

-Dijous 14 de gener de 2010: en la comissió informativa d’urbanisme, que té lloc en l’ajuntament, l’alcalde torna a manifestar i a remarcar que l’ajuntament, per decisió seua, no farà entrepans, sense que els altres representants del seu partit diguen ni “piu”.

-Divendres 15 de gener de 2010: es fa públic que el PP de Betxí (amb un intent de camuflatge a través de la “Comissió de Bous i Bocadillos” –que s’ha de ser coent-) farà 3500 entrepans el dia de Sant Antoni. Paral•lelament, l’alcalde ordena fer un comunicat a tot el poble on es diu que l’ajuntament només repartirà rotllos i mocadors.

-Diumenge 17 de gener de 2010: la Comissió de Bous i Bocadillos de Betxí -bàsicament, el PP- repartix entrepans als romers sense el consentiment de l’alcalde de Betxí, del seu mateix partit.

En els 2 anys i mig que porte de regidor, he vist actuacions i maniobres estranyes en el PP de Betxí, però com esta cap. Evidentment, crec que la situació és insostenible i que la gent necessita i es mereix una explicació de tot el que ha ocorregut en els últims dies.

Esperem eixes explicacions.

84 comentaris:

Anònim ha dit...

La explicació es clara l'ajuntament no tenia diners per a fer entrepans i un asosiació local es va esforçar per repartir entrepans a tot el món, a partir se ahí, tota la crispació que vulgues crear es cosa teva pero te recorde que aixo no es fer politica en positiu com tu dius.

Anònim ha dit...

On estan els vora 250000€ del PAI aquell que es va dir que se van cobrar?

Remolar ha dit...

Si heu tingut la valentia per contradir l'alcalde del vostre partit, ara també podríeu tindre-la per reconéixer el que heu fet.

Per cert, no ho dic jo, ho diuen membres MOLT DESTACATS del PP, que ho han fet ells.

No podeu tirar la pedra i amagar la mà. Cap crispació de cap tipus. Simplement fets.

Remolar ha dit...

Per què no vau saltar en contra quan l'alcalde va dir en el ple que no feia bocadillos?

O siga, que el PP tampoc no en volia?

EL BLOC SÍ QUE VOLIA BOCADILLOS, PERÒ DE L'AJUNTAMENT.

Anònim ha dit...

vas ser un intent de amagar el merder que tenen,que ya no li donen suport ni els seus membres i de que sabien que era lo que faltaba pera que el poble seguiska pensant que estan acabats.


Sigue en tu linea Manolo...

Anònim ha dit...

L'Associació o Comisió dels Bous i els Bocadillos no existeix en el registre d'associacions de la Generalitat Valenciana, depenent de la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques, i la primera anònima que ha escrit be que ho sap açò. No es una associacio ilegal, com deia una persona davant del mercat este matí, ja que per ser ilegal hauria d'existir, i esta associació/comissió de bous i bocadillos NO existeix, no almenys antes del divendres.
La pregunta seria: qui són eixes persones que repartien bocadillos? La resposta és sencilla: el Partit Popular, que han TRAICIONAT el seu propi alcalde, sino, perquè no van dir res ni el el Ple ni en la Comissió? perquè es van callar? Per pegar-li la punyalada per l'esquena a l'alcalde? Hi ha interessos personals i de promocio politica darrere? Això es el que han d'explicar. Com també ens han d'explicar si esta subvencionada.
La situació es kafkiana.

Anònim ha dit...

Als crispats i no crispats.
En estos moments, qui dieu que governa l'ajuntament? L'alcalde, el PP, María Pilar i el concejal de festes, els dels bocadillos?
En paraules d'un "lider" popular: "Joder que tropa."

Anònim ha dit...

La crispació no la crea Alfred i la política en positiu no és la demostra el PP de Betxí, que ha desautoritzat el seu alcalde. La situació està realment complicada i la culpa la té el PP. Jo no sé si és Maria Pilar o Manolo els culpables, però han fet el ridícul més espantós i han polititzat la festa del patró del poble. Ara, que s'atenguen a les conseqüències i que apetxuguen. Però són ells (el PP) qui ens ha posat en el merder.

Anònim ha dit...

El partit popular no es serio, més que un partit politic pareix un cabaret, pero si segueixen aixina pareixeran més una casa de putes sense amo, si no ho han conseguit ja.
A estos els votarà qui jo me se.

Anònim ha dit...

Ara més que mai: SALVEM BETXÍ!!

Anònim ha dit...

Sí, home sí, la punyalada trapera a l'alcalde li l'han pegat Alfred, Maria José, Zapatero i Rita la Cantaora.
I la culpa de la crispaíó i el mal rollo intern es d'estos, no? va, home, va. Lo que ha de sentir u...

Felipe ha dit...

Qui es el responsable dels temes economics de l'ajuntament? L'alcalde o algun consejal?

Quin merder! ha dit...

Maammbooo!!

Anònim ha dit...

que el poble esta arruinat no es ninguna novetat aso ve desde avans del PP.
lo de la crispacio quin remei.. es la unica forma de fer politica
i en lo dels bocadillos... que mes te qui siga a mi me servis el fet de que en hagueren

Anònim ha dit...

VIVA EL PARTIT PA PLORAR!!

bocadillos en carn de Bou...
segur que hi ha per a tot el poble NOOO!! per a tota la comarca!
jajajaja

ES INCREIBLEE!!!!

Anònim ha dit...

Per favor aquí voleu enganyar aquestes altures???? a diu que una assosiació local,,,,,lo que passe que al vore el revol que se montá és van acollonyar, per això varen decidir deixar de costat al seu alcalde((( que em pareix rastrer )) i pagar els entrepans ells mateixa de els diners que ens han estat robat en tots aquestos anys...

Anònim ha dit...

Yo soy del PP, y lo unico con lo que no estoy de acuerdo es que se diga que el partido popular ha repartido los bocadillos, es inegable que quien los ha hecho fue gente del pp, la gente que manda pero que por mucho que ahora se excuse no puede, ya que como a grupo politico de los más importantes del pueblo y ha nivel nacional, un partido serio no puede permitirse el lujo de tener ha estos "miserables" que desautorizan a un alcalde, ya que se este de acuerdo o no con el nunca en la vida se le puede traicionar a un compañero, y como he dicho antes a un alcalde que al fin y al cabo es la cabeza de turco, y el que nos representa a todos los betxinenses. Despues de esto y aunque nunca he salido en defensa de Alfredesta vez lo hare, la crispacion que se menciona aqui no la ha hecho el, si no los que bajo mano han hecho los bocadillos y no contentandose aun ponen mensagitos en el facebook desprestigiando a Manolo no se si por ambicion para intentar que dimita y quedarse con su sitio (cosa que si se pusiera quien yo se..le tocaria irse corriendo). Todo esto ha causado mucho rebuelo en el pueblo y la verdad es que la inmensa mayoria incluso gente de otros partidos politicos dan la razón a nuestro alcalde.

Así es que si dentro de nuestro partido no hay union como podemos despues pedir que la gente confie en nosotros, si vosotros mismos con este acto habeis demostrado que no sois de fiar??? Así que ale a la calle y otros concejales.

*

Anònim ha dit...

MARIA PILAR DIMISIO!!

Anònim ha dit...

Fora la figaferro!!

Remolar ha dit...

Al que ha escrit el tercer comentari abans d'este:

gràcies per entendre'm. L'últim que intente és que hi haja crispació, però sí que pense que la gent ha de saber què ha passat realment i qui ho ha promogut.

I, com he dit al començament, el que no es pot fer és tirar la pedra i amagar la mà. Això no és de rebut.

Alfred

C.P.N. ha dit...

Per fasvor, mantin-nos informats de tot el que passe en la comissió de hui: els gestos, les paraules, les actituds... dels actors protagonistes de tot açò. Ja m'entens.

Anònim ha dit...

Acabe de llegir tots els comentaris detingudament... vullc dirigir-me al primer anònim. Imagine que tu deus ser membre de l'associció dels BOBO's (bocadillos i bous), m'agradaria saber doncs, d'on heu tret tots els diners per als entrepans i donar-vos ànims que per al pròxim sant antoni segur que podreu portar un o dos o 16 bous... (si són capaços de replegar en tres dies tants diners, en un any ...). Per altra banda dir-te que fer politica en positiu si que és informar al poble del merder que esteu provocant a l'ajuntament i pel contrari, no es fer politica ni en pisitiu ni en negatiu el fet de polititzar la festa del patró del poble com eu fet vosaltres; els BOBO's (associació de bous i bocadillos), això és VERGONYOS!
I ja per últim, es que no puc remediar-m'ho, es normal que es cree crispació entre la gent, perfavor, es que sols de llegir i escoltar el nom de l'associació es crispa qualsevol; BOBO's.

Anònim ha dit...

Soy militante del Partido Popular (antes Alianza Popular) desde hace muchos años, antes tal vez que cierta persona que tanto daño está haciendo al partido desde feysbouk hubiera nacido. Creo que es vergonzoso lo que ha pasado y lo que está pasando. Y solo diré que si alguna de las personas implicadas en este escándalo va en las listas de las próximas elecciones, además de romper el carnet no les voatré, sintiéndolo mucho, ya que antes está el proyecto, tanto de partido como d epueblo, que los intereses personales. Pero además me reservo de escribir una carta al presidente regional y al presidente nacional del Parttido Popular contándoles lo que sucede en Bechí.
Muchas gracias por darme la oportunidad de expresarme, Alfred.

Anònim ha dit...

Est clar que "la gent necessita i es mereix una explicació". Volem saber diu Maria Pilar de lo que entre tots li han fet al seu alcalde? Ella que sempre heu sap tot en els plenos.
Maria Pilar i tots els atres, dimisió!! SALVEM BETXÍ D'ESTA GENT!!

Anònim ha dit...

Pa Sant Antoni del any que ve jo proposse un asado argentino pa tot el poble

Anònim ha dit...

¿Bous i bocadillos?,¿en serio se llaman así?, ¿no existe la asociación Bous i Ayuda Haití?, lo digo porque puestos a colaborar hay cosas más importantes que dar de comer a los que, por suerte, todavía podemos hacerlo. Espero tomen nota y envien algo allí donde lo están pasando realmente mal. Por cierto el "buen rollo" entre nuestros gobernantes era digno de verse.
TIOLAVARA

Anònim ha dit...

Pals que apreteu tant en el tema de bous (i no vull ficame en política).
En Agost del 2002, no es van poder fer bous, i com eres les festes?
Unes festes descafeinaes, que la gent no tenia ganes de isir.
A tots estos que critiqueu que es fajen bous, xq després anem a la plaça a vore les embolaes (no eu dic x Alfred).
SOU UNS HIPOCRITES

Anònim ha dit...

Enguany els bous, permisos, muntage de barreres, ambulància, seguros,etc. que ho paguen el BOBO's (BOus i BOcadillos), en vista que poden recaudar tants diners en tan poc de temps, i aixina s'estalviaran molts duros dels contrinuients.

Anònim ha dit...

En primer lloc, gracies per crear un espai on els betxinencs pugam expresar les nostres opinions.

La devacle del PP de Betxi, ja fa anys que es veu vindre. No hi ha que ser molt sabut per vore que l'ostentació que es feia a festes era insostenible economicament per a un poble com Betxi, pero ells any rere any tornaven a fer unes festes desmesuradament cares i al mateix temps en els diners molt mal repartits entre el diferents actes.
Van pujar al poder i vam començar "compran" a tot el poble pagan moltes coses a les diferents asociacions i ells mateixos creen-se que eran grans, quan realment eren els mateixos que abans pero jugant en els diners dels demes. Al final esta politica els ha vençut i tot s'ha demostrat en actes com:
-San antoni sense entrepans oficials ( 1 bou menys a festes, dels que estaben curros, hagueren donat per a pagar els entrepans)
-Se engrandeixen perque creuen que presenten un gran cartell de bous a festes perque hi han 17 bous, i la mitad no servisen ni per al sopar de carn de bou
-Al final es creuen que els betxinencs som bobos. Com es pot presentar un cartell de bous, on 5 bous estan "pagats" per penyes que nomes existeixen per 1 dia i per a pagar un bou i on totes estan formades per els mateixos integrants, encabeçats per el concejal???? Ens agradaria saber d'on surten estos diners per a que poques persones puguen pagar elles soles tans bous?......
-Aquest any a festes l'ajuntament va dir que com no hi havien diners no es podia fer el "encierro" i que l'ajuntament nomes pagaria 4 bous. Que es pensen que som tontos-bobo's? El cartell de bous de septembre tenia 6 bous de la mateixa ganaderia, del guarismes aproximats, pagats tots, menys 1, per penyes creades exclusivament per aço i participades per el concejal. Pero l'ajuntament no pagaba encierro. Cadasqun que pense el que vullga...

El que tinga les respostes que conteste

Anònim ha dit...

El millor missatge en poc de temps, sí senyor.
El poble estem pagant les aficions auns quants.

Anònim ha dit...

En primer lugar quiero dar las gracias a Alfred por dejarnos opinar.
En segundo lugar quiero decir que como votante habitual i fiel (hasta ahora) del PP de Betxi quiero manifestar:
a) Que la gestion de Blasco me parece muy mejorable, asi que solo por este motivo ya me estaba planteando no volver a votar al pp , pero:

b)ahora va y resulta que en el seno del mismo partido empiezan a no respetar al alcalde como figura politica y empiezan a "darle puñaladas traperas", con lo cual el PP de Betxi esta encabezado por alguien que poco a poco va demostrando no estar preparado para ocupar su cargo pero sus compañeros van y en vez de ayudarle le traicionan.

RESULTADO FINAL= verguenza ajena.

Yo ideologicamente hablando me situo lejos de Alfred, pero visto lo visto (y teniendo en cuenta que la muchacha del PSOE tiene muy buenas intenciones pero la alcaldia le vendria mas que grande) me queda claro quien es el unico capaz de poner un poco de srenidad, trabajo, sentido comun y responsabilidad en el ayuntamiento de nuestro pueblo.
Que tomen nota el resto de politicos, Alfred se esta ganando nuestro respeto con interes hacia los problemas de la gente.

Otxa de lo Calà ha dit...

La mala gestio de l'alcalde Blasco va veient-se en el dia a dia.
Que el PP de Betxi ja es una lluita interna per succeir-lo es mes que evident. Que pel carrer la gent ESTA MOLT FARTA del PP local tambe es evident.
Ara be, no oblidem que tot aixo se podra canviar el juny del 2011 anant a les urnes (no serveix queixar-se i despres eixe dia no anar a votar o tornar a votar als que estan demostrant que no els importa massa el poble).
Alfred enhorabona per la teua dedicacio i pels teus esforços per millorar Betxi, anims que confiem que quan sigues l'alcalde el poble puga anar a mes!!

Anònim ha dit...

Alfred jo vullc ferte una pregunta de la politica utonomica no de Betxi espere que me contesets igualment, no? perque ademes tinc entes que tu dins del Bloc eres un dels politics que mes pes tens dins de la provincia, resulta que jo soc mare d'una xiqqueta de dos anys i ara comence a procuparme per com sera la educacio que rebera. Jo vaig votar a Campa pero ara me done comte que com ell representa a la gent que te diners no invertix gens ni miqueta en le educacio publica. Una amiga de la meua gemana que es mestra me ha dit que cada vega tenen menys recursos i que inclus a principi de curs alguns mestres a vegaes estan tres messos sense cobrar ni un euro. I tame tinc entes que els sanitaris i els treballadors de justici que pareix que tots cobren de la generalitat son els que menys cobren de tot el pa´´is, aixo es aixina? me ho pots confirmar? i voldria saber si els diputats que te el Bloc en les corts fan propostes i presenten proyectes de llei etc pa que millore la educacio publica _ya se que el PP tre majoria absoluta i que pot rebutxarles pero vullc saber si desde el Bloc esteu preocupats per la educacio dels nostres fills perque jo veig que molta ostentacio de formula uno pero ara va i resulta que no n hi'han recursos ni diners pa educacio -tame vaig llegir l'atre dia que la generalitat deu diners a les universitats, diners que els corresponen del 2009 pero que no els han pagat encara
Pots confirmarme tot aço?

PD: en betxi en ma casa ja tenim clar a qui votar, ademes som familia de un xic de la teua penya i mos ha dit que estas volcat en fer que les cosses canvien pa be

Von Stauffenberg ha dit...

Propose que per a les pròximes festes s'embolen bocadillos, això sí, pagats pels BOBO's, que pa això estan.

Anònim ha dit...

Això, i en Sant Antoni que repartisquen bous: "Cuernos para todos"

Anònim ha dit...

El PP de Betxi sabra sobreponerse a los malos vientos por los que pasa y volver a ser un partido cohesionado y un buen gestor para nuestra poblacion.

Anònim ha dit...

I la fam en el món s'acabarà, les guerres seran un malson del passat, la democràcia i la llibertat triomfaran a tot arreu, les floretes esclataran en els camps, els pardalets volaran i cantaran, el Sahara serà un jardí, tot el món somriurà i es donarà abraçades, els BOBO's es llegiran el Quixot i el Tirant, el deute de l'Ajuntament desapareixerà i Camps regalarà trages de Forever Young.

Va, home, va. Per a contes els dels germans Grimm.

Anònim ha dit...

"Un buen gestor para nuestra población", si home si, ke ja s'ha lliberat el consum de maria?. Es que hi ha que estar fumat per a dir eixe tipus de barbaritat.

Anònim ha dit...

Lo que jo crec, es que el dia del pleno podriem presentarmos tots a la plaza i demanar la dimisio de maria pilar, i dels concejals per haver fet politica en el dia del nostre patro, i ha maria pilar per haber traicionat al alcalde sent ella la ma dreta de manolo. Que vos pareix?? seria un puntazo!! tots a la plaça( ja meu estiuc imaginan i tot) jj

Anònim ha dit...

¡Lliberalitzem el consum de Maria!

Darth Vader ha dit...

Propose este tema com a música oficial de "la Guerra dels Bocadillos" i el "Imperio BOBO":


http://www.youtube.com/watch?v=-bzWSJG93P8

Remolar ha dit...

A l'anònim que em pregunta pels temes d'educació, de sanitat i de justícia. Et done algunes pinzellades:

a) 18.000 alumnes en 900 barracons

b) 356 centres educatius que hi ha previstos encara estan per construir de fa anys (el circuit de la F1 es fa ver en 1 any)

c) a l'institut de Betxí, per exemple, mesos després de començar el curs encara no hi havia professor d'anglés

d)en el BLOC sempre hem proposat que l'educació 0-3 anys siga també pública, com ho és la resta (cosa no tenim)

e) els ordinadors que donava l'estat a alumnes de 5é, 6é, 1r i 2n d'ESO el PP no els ha volgut per motius surrealistes (fan mal a la vista, entre d'altres)

f) - Hospitales de gestión privada. Estos centros se financian con el presupuesto de la Consejería de Sanidad. La Generalitat paga unos 570 euros por habitante a las empresas que gestionan los hospitales y centros de salud de La Ribera, Torrevieja, Dénia o Manises. En total son casi 800.000 habitantes cuya atención sanitaria está delegada a estas firmas, lo que supone un gasto de unos 450 millones de euros.

g) La Conselleria de Justicia y Administraciones Públicas ha liquidado ya la deuda que tenía pendiente con los abogados del turno de oficio de la Comunitat Valenciana, que ascendía a 4,9 millones de euros, según confirmó hoy el decano del Ilustre Colegio de Abogados de Valencia

h) Pel que fa als diputats a les corts,constantment inclouen temes referents a l'educació. Per exemple, l'última explicació que han demanat el 18 d'este mes (fa només uns dies) és perquè l'institut de Benicarló no va tindre calefacció els dies de la gelada (cosa increible, per cert).

Podria seguir apuntant-te molts i molts casos.
El PP dirà que ha fet moltes coses, jo només et diré que tot a base de talonari, hipotecant-nos fins a punts que no ens podem ni imaginar i el cas és que l'educació que tenim és de les pitjors de l'estat, la sanitat pública és insuficient (només cal veure l'hospital de la Plana on, per exemple, hi ha gent que pareix als corredors).

Només un últim apunt: pel que fa al doblatge de sèries en valencià per a C9, enguany es reduirà de 4 milions d'euros a 1 (és a dir, -75%), però en canvi, C9 pagarà 6 milions d'euros per retrasmetre la carrera de F1 de València i els 2 entrenaments per una carrera que ja transmetrà la Sexta.

Felip ha dit...

No ve al cas, pero com afegit a l'entrada anterior d'Alfred en resposta a un comentari sobre el que fa el PP a la Generalitat, jo també en sé de mes casos a altres poblacions. Per a mostra un botó.
Jo soc de Vistabella, el ultima tram de la carretera d'acces al poble (CV-170), esta en un estat deplorable, donçs bé, desde l'any 2004, esta pressupostada en els presupostos del Consell.
Mentre governaba el PP al poble no es va fer res. Ará que governa un partit independent, el poble a anat a millor, i s'han solucionat tots el temes relazionats amb la carreters. Donçs bé, ara que esta tot solucionat, vá i desapareix la partida per a areglar la carretera dels pressupostos.
Vos informe, de que si algú du l'intenció de pujar al Penyagolosa per als peregrins de les Useres, la Marató i Mitja, a buscar rovellons, a la neu, etc..., s'informe avanç pues una de les mesures de presió de l'ajuntament será la de tallar la CV-170.
Vos deixe un enllaç:

http://www.festesdevistabella.es/2010/01/13/situacio-de-la-carretera-de-vistabella/

Anònim ha dit...

Eh, que m'avorrisc, digueu més burrades (dirigit als BOBO's, principalment)

Anònim ha dit...

Alfred es veritat que han cesat a jesus??? jajajajaja deurien de tirarlos a tots i que manolo renobe de consejals i fora els traidors!!

Anònim ha dit...

Diuen pel poble que tots els concejals del PP estan traicionant a Manolo, que fort no??

Els del PP de betxi no es que sempre voten en els plenos a favor de li que dicta el partit sense importar-los les necesitats del poble sino que ara ademes van i se traicionen entre ells. quina calanya no? per l'amor de deu eleccions anticipaes ja i fora de les institucions publiques estos carronyeros!

Anònim ha dit...

creo Alfred,que aunque estes de concejal no te enteras bien de las cosas y la lias bien liada,eres un manipulador,un prepotente y verte hablar en un pleno da pena porque¿quantas veces la concejala de cultura te ha dejado CON EL CULO AL AIRE.tu oyes un rumor y vas y lo cascas como si fuera una afirmacion.Verguenza me daria tener un alcalde como tu que ridiculo mas grande y ademas que se entere todo el pueblo que si Alfred Remolar Franch fuese el alcalde de Betxi en fiestas NO HABRIAN TOROS,DICHO Y REDICHO EN EL ULTIMO PLENO DEL MES DE ENERO,es decir que solo nos traeriagrupos de musica se alternativa.QUE MANIPULADOR.A dile a CAMPSque te regale algun traje para la procesion del Cristo.LISTILLO DE PACOTILLA

Remolar ha dit...

Crec que el que no t'has enterat bé del ple eres tu. El que vaig dir és que no faria una entrada de 6 bous (2 coixos i 4 de 6 anys) per 33.000 euros (sense comptar assegurança, muntatge i desmuntatge de barreres, infermeria, mansos...). I dura 4 minuts!!!!!

Per favor, no digues mentides ni coses que no s'han dit.

Remolar ha dit...

Per cert, sí, tens raó, de trages Camps sí que en sap.

Anònim ha dit...

REMOLAR,eres mes ridicul no teadones que gent del teu grup politic te esta traicionant,pega un a miradeta pel teu voltant i veuras,ja me donaras la contestacio

Anònim ha dit...

Alfred eres un MENTIROSO COMPULSIVO tu en el pleno dijiste y ahi esta la tele de pepe luis para verlo MENTIROSO

Anònim ha dit...

SENYORS I SENYORES DE BETXI,ALFRED REMOLAR MOS FA MOLTES PROMESES AL POBLE DE BETXI TOTESFALSES PERQUE ES UN MENTIDER,VA ALS PUBS DE PICAFLOR AGAFANT UNA DE ACI UNA DE ALLA,MAREJANT LA PERDIU ENTRE ELS JOVENS I ELS MATEIXOS JOVENS EL VENEN EN TERRA PLANA,ELL NO SAP RES DE RES I QUAN DIU ALGO QUE TE UNA MICA DE LOGICA ES PERQUE LIU DIU EL COMPANY.RESPECRE AL COMENTARI DELS TRAJES SI QUE TEN PODRIA DEIXAR ALGUN,EL PROBLEMA ES SEGUN LES DONES QUE A ELL LIQUEDA MOLT MILLOR QUE A TU.Y LODELS BOUS ES VERITAT TU EN EL PLENO VAS DIR QUE SI TU FOS ALCALDE NO FARIES BOUS I ADEMES TEU VAN RECALCAR VARIES VEGADES,JO EU VAIG VEURE PER LA TELE.ASCOLTA JO PENSE QUE LA PARAULA LLADRE QUE A FICAT EL ANONIM LA TINDRIA QUE LLEVAR PERQUE SE PIENSA EL LADRON QUE TODOS SON DE SU CONDICION

Anònim ha dit...

per als ultims comentaris..

me pareix penos el que acaven de fer esta gent tratar de mentiros i manipulador a alfred..
bueno pues com tinc temps lliure i maburrisc un poc me entretingut en traure la conversasio esacta del video de lultim ple en el que segun diuen estos comentaris alfred diu que no faria bous..


convercio:


blaco: me permitis que el interrumpisca?

Alfred: vale

Blasco: voste no l´agera feta la entra?

Alfred: jo.. jo no l´agera feta

Blasco: no l´agera feta pues la entra de bous?

Alfred: no.. jo no l´agera feta ... en isos diners agera fet atres cose k voste no a fet voste

Blasco: el bloc no agera fet la entra..

Alfred: aixo es un despilfarro de diners ¡¡¡

Blasco: no l´agera feta?

Alfred: no¡¡ .. no l´agera feta.. i voste tampoc l´afeta enguany i es una cosa que voste tenia en el programa per a enguayn...
----------------------------

bueno de totes formes.. "" para muestar un boton..""
asi dise el link en el que is el video pero a que tot el mon eu puga comprovar

http://alfredremolar.blogspot.com/2009/12/pressupostos-2010-i.html

-----------------------------

torne a dir el mateix me pareis vergoynos que la gent s´atreveisca a acusar algu cuan facilmet sels pot demostrar que no es veritat el que diuen
estic segur que si els que an perdut el temps escrivint els comentaris anteriors ageren ficat la mateixa iniciativa en fer que el seu partit anara millor no pasaria els que es esta pasant "" perque estic segur que son del pp..
i el que mes mal me sap que son jovens perque inclus jo que els conec sabria dir que es el del ultim comentari...jejej i no mengaynaria...

bueno que me pareis que sa disat ben clar come sempre qui es el que engayna asi..

ALFRED segis aixina ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Salvem Betxí ha dit...

Els penúltims 4 anònims jo crec que està clar que són la mateixa persona, deu ser algú del PP cabrejat i amant dels bous perquè jo eixe pleno el vaig veure i Alfred va dir que no haguera fet la entrada de bous l'any passat, al igual que aquest any no la va fer Manolo Blasco...


Per cert, és veritat això que diuen en l'equip de futbol que deuen diners perquè l'ajuntament no els dona ni un euro de les subvencions??

http://www.cdbetxi.com/Xat.php

Anònim ha dit...

Ademés de traicionarse i pegar navajades traperes, ara se dediquen a difamar. Qué forts que son estos peperos. Damunt qyue han arruinat el poble, lo que han de fer es escoltar a la gent de Betxí, que els pareix molt mal lo que han fet a l'alcalde. Ho diuen hasta els de PP.

Per dignitat, els consejals implicats en la trama colpista haurien de dimitir, ja que el poble no els va elegir per a que feren colps d'estat contra el alcalde, i lo que els reventa es que Alfred i el Bloc facen la seua faena, que es contar lo que ha passat (que els del PP no poden amagar a estes altures, i ho sap tot el poble) i donar la seua opinió.

Altres, per cert, estan cobrant de l'ajuntament i per contra l'han arruinat.

Alfred, enhorabona pel teu treball

Anònim ha dit...

Jo també tinc clarissim que els 4 anonims criticant a Alfred són d'una persona (una segur)... Que se te veu el plumer BOBO o millor dit boba! (Associació de BOus i BAcadillos)
Que Trist i repelent eres... (quien se identifique que lo coja porque para gustos colores,he??¿?¿?)

PD. Estudia una mica més que la redacció la tens suspesa CATETA.

Anònim ha dit...

Encra que escrigues en majuscules, les majuscules també s'accentuen... CATETA

Anònim ha dit...

No, la causa de que el Betxí no cobre en principi no es del PP (i dic en principi).
El Betxí en Peirats de president anaba be.
Va entrar Eliseo (temporá 05/06) i el primer any va estar apunt de baixar de Preferent a 1ª Regional. En este any ja se van disar a deure molts dises a jugadors com Oscar Blasco (Artana), Eloy (Faura)... persones que cobraen + de 400€ al mes (o per aixo era lo que els van prometre).
Al any siguient,(06/07), ja va conseguir baixar al equip de categoria debent no algunes mensualitat com la anterior campanya, sino no haben pagat casi ningun mes.
Degut al descens de categoria i a que no cobraen els jugadors, casi tots sen van tindre q anar a un altre equip, i va enganyar a nous jugadors dintlos que cobrarien x dines al mes i tot aixo. Estos nous jugadors només van cobrar el 1er mes. I a més, els donaba els "cheques" pa cobralos en el banc, xo els jugadors anaen a cobrar i no hi habien fons. Aixo si, es quedaren els dines dels decims de nadal (que menos), i es van pagar els xandalls del vlub de la seua butxaca (damun de que no cobres, tens q comprate un xandall i pagatel tu).
Finalment, van tornar a baixar de categoria, en 2 anys de Prefernt a 2ª Regional, una categoria en la que juga alguna penya o potencies mundials com el Tales, Alfondeguilla, Alqueries B, Vilavella B, "castellduixó"... etc.
I ara duen 2 anys ja en 2ª Regional, i enguany com l´any passat, promeses de que se te que cobrar i res de res.
CONCLUSSIÓ:
El problema de que el Betxí no cobre es de Eliseo x no saber administrar els dines i x mentirós (si be pot ser agreujat xq el ajuntament no pague la subvenció)

Anònim ha dit...

Dona pena vorer Alfred parlant en en un plé?, osti tú, me sembla que no n´has vist ningun.

Anònim ha dit...

Dona més pena vore els regidors del PP com se peguen per quatre bocadillos secs. I com se traicionen per ocupar una cadireta. I dit açò, Alfred és amb diferència el millor orador de tots els que parlen.

Anònim ha dit...

En el pròxim ple hi haurà més concurrència que en el dinar dels jubilats. Algú sap si ja estàn a la venda les entrades? Se poasarà una tauleta en la planta de l'Ajuntament, com en festes? Serà espectacular, a vore si certa xica dels bocadillos "de colores" apareix.

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=CiIMrRc4BSk

Anònim ha dit...

La xica dels bocadillos "de colores" és el millor que li ha pasat a l'oposició del PP en el poble de betxí en molt de temps... ja que amb la seua presència i sobretot amb els seus comentaris de "pàrbuls" (tens el graduat?) està lluint-se i tirant bocadillos (els que han sobrat) i pedres a la seua teulada! Podríem demanar a petició popular la seua presència en les llistes per a les pròximes eleccions, de segur que els beneficiaris serien els partits opositors (PSOE i BLOC)... jo vote SI.

Anònim ha dit...

A la "Colorines", com la coneixem en ma casa (tant els meus pares com jo), jo li posava un carrer ... en Ullan Bator (Mongòlia)

Anònim ha dit...

En la web de l?Ajuntament:

Per resolució de l’alcaldia presidència, de 22 de gener de 2010, ha estat convocada sessió ordinària 1/2010, del Ple de l’Ajuntament de Betxí, que es celebrarà el proper dimecres, dia 27 de gener, a les 20.00. Podeu consultar l’ordre del dia.

Anònim ha dit...

¿Es veritat que este dijous dimitira l'alcalde i que Mª Pilar sera alcaldesa, y que el Chopo será el vicealcalde?

Alòdia ha dit...

PLAS PLAS PLAS aplaudiments irònics per a la persona que ha escrit els 4 anònims criticant a Alfred.
Nena, el primer que has de fer és tindre una miqueta de propietat i sentit comú a l'hora de parlar (bé, en aquest cas escriure), la segona no dir mentides i la tercera fer un bon us de l'ortografia (per l'amor de Deu, que ja som majoretes!!!).

Ah, i per cert, ja porteu MIL ANYS escampant pel poble i convencent a la gent que el BLOC és "ANTI-BOUS" i això és MENTIDA.
Una cosa és ser anti-bous i altra és saber administrar bé els diners de festes i fer activitats per a tot tipus de públic.
I si s'han de repartir els diners i fer menys bous i més discomòbils, més teatres, més xarangues, correfocs doncs es fa i ens quedem en 8 bous enlloc de 18.
QUE JA ESTÀ BÉ TANTA TONTERIA COLLONS!

Jandro ha dit...

PLAS PLAS PLAS, t'aplaudisc jo ara, Alòdia. Se pot dir més alt, però no més clar.

Ah, i el tema de la dimissió: això és fum de canya; eixe rumor només respon a algun interés malintencionat per part d'algú.

Anònim ha dit...

Si, Maria Pilar será l'alcalde, el Chopo vicealcalde i Jesus secretari. I les atres reines de festes.
Dimitir? Deixar de cobrar? Va, home, va.

Anònim ha dit...

I la Colorines conserje del Cementeri, JAJAJAJA

Anònim ha dit...

Ja sé qui són els BOBO'S (el nom ho diu tot), però la Colorines? Qui cony és la Colorines?

Anònim ha dit...

Quan tot el rebombori dels entrepans, una personeta, va publicar al seu facebook un misatge espectacular! aquest missatge donava l'esquena a l'alcalde i paralava en nom del PP de Betxí dient que ells donarien bocadillos, en el missatge deïa textualment: "para gustos colores, quien quiera que coja y quien no que no coja".... Se va lluir la de los "colores". A partir del seu comentari ve lo de colorines, crec? és així?
Colorines for president!
Per cert he sentit que va llevar el missatge perquè la van "reganyar", com als xiquets xicotets! pot ser?? ai ai ai, això no es fa colorines...

Anònim ha dit...

jajajajaja que graciosos/es sou ostia!!!

Anònim ha dit...

MIRA ANONIM DE NENA I DONA RES TINCUN UN PARELL DE COLLONS NO COM TU I EL ALFRED QUE SOU UN PAR DE NENAZAS.I PER SART TINC UNA BONA CARRERA DE LA CUAL TREBALLE.LA ESCRITURA ES PA QUE TU PARLES DE MI I TE CREMES CREMAET NENAZA

Anònim ha dit...

Qui es la colorines?alguna regidora o alguna simpatizan del pp

Anònim ha dit...

LO DE CATETA-O SERAS TU FILL DE P..

Anònim ha dit...

Alfred,te imatgines que dema te fatgen regidor de festes?

Anònim ha dit...

inocent!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ea ea ea, la pepera se cabrea!

Colorines for president and Chupacabras for primera dama ha dit...

Una carera diu, jajajajaja.
Una de dos, o ara els títols els regalen o l'única carrera que fas és a peu o en bicicleta. Perquè vamos, ni pa cavar soques servixes, xiqueta.

Anònim ha dit...

Alfred,preparat per a ser el nou regidor

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Tu tindre fills?que gracia lo unic que pots tenir son garrapates i ladilles

Anònim ha dit...

Ea ea ea ea, la pepera se cabrea!