dimarts, 23 de març del 2010

DEMANEM ELS ORDINADORS PER A BETXÍ


Com sabeu, el PP valencià és una de les poques Comunitats Autònomes que ha rebutjat l'aplicació del pla Escuela 2.0., és a dir, que ha rebutjat la compra dels famosos ordinadors cofinançats pel govern estatal.

Resumint, els valencians no ens acollirem a este pla que, bàsicament, pretenia dotar d'ordinadors els alumnes de 5é i 6é, establir aules d'informàtica, aplicar xarxes d'internet als instituts i formar els professors en les noves tecnologies, entre d'altres, en el funcionament de les pissarres digitals.

Doncs bé, els valencians no tindrem tot això, perque el govern del Partit Popular i el nostre Conseller d'Educació, el senyor Font de Mora, el van rebutjar argumentant, entre d'altres, que eixos ordinadors produïen miopia perquè eren massa menuts. S'ha de tindre barra.

Doncs bé. A Morella, poc de temps després, els socialistes van demanar l'aplicació directa d'estes ajudes, saltant-se l'obstacle de la Generalitat Valenciana. I això és el que va proposar el Bloc, a través d'una moció, per al nostre poble. Si Camps i companyia no volen els ordinadors perquè és una forma d'oposició a ZP, em pareix perfecte, però que no ens neguen unes ajudes a la gent que sí que la volem, perquè pensem que són bones i que beneficiarà els nostres estudiants.

En principi, eixa moció haurà d'anar per al pròxim ple, però s'hauria de debatre este dijous en la comissió corresponent on explicarem amb deteniment quina es la nostra proposta i la manera com volem abordar les ajudes, per tal que l'ajuntament es gaste el mínim possible.

Es debata o no, el Bloc proposarà que es compren eixos ordinadors per als nostres xiquets i xiquetes. Pensem, com he dit, que és bo per a tots, i que les noves tecnologies són una eina fonamental i bàsica per al seu futur. No podem ni volem quedar-nos endarrerits per simples lluites polítiques. Demanem i exigim eixes ajudes.

Esperem que tots remem en la mateixa direcció i eixa moció puga eixir endavant, perquè tots ens veurem beneficiats.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de llegir esta notícia me va assaltar un dubte: algú sap si estos eren els que repartiren els bocadillos el dia de sant Antoni? perquè BOBO's estan un troç:

http://www.levante-emv.com/sucesos/2010/03/23/pega-tiro-boda-jugando-ruleta-rusa/690113.html

Anònim ha dit...

totalment d'acord en el teus raonaments,i crec que el govern de zp paga un tant per ordinador i si la generalitat creu que son menuts o de poca qualitat,acepten que pagen la diferencia per un millor,aixi que els peperos se deixen de politiqueo i per als nostres jovens se compren,continua aixi alfred.

Anònim ha dit...

me pareix molt be ixa proposta. Después nia gent que diu que el Bloc no fa propostes... mare meua.
Molt be Alfred

Anònim ha dit...

yo, asta ara e votat al pp,pero tinc clar que ya no el votare mes.no me agrada la manera de dur les coses ni en el poble,ni la generalitat ,ni en el partit nacional,es que es el no a todo,i no es donen compte que a la gent de a peu no ajudadant al govern de zapatero ens esta perjudicant greument,es que no estan a favor de res ,tot esta mal,io encara que se que el govern a fet o fa alguns errors veig que intenta buscar solucions,pero ai esta el pp encontra de tot ,nomes per a fer mal i tindre ells el poder i aixo em pareix de anti espanyols.

Anònim ha dit...

crec que es una bona oportunitat per a que el Pp de Betxi (al que vaig votar pero ara mateix ya no tinc gens clar si tornare a votar) demostre que li interesa la gent i que NO ES UN SUBORDINAT DE LO QUE LI DIEN DESDE VALENCIA.

Alfred yo no pense com tu (de ideologia vullc dir) pero crec que fas una bona faena, inclus estic pensant de votar-te en les proximes eleccions perque crec que realment te importen els nostres problemes.

Anònim ha dit...

Si no recorde mal, des del Grup parlamentari de Compromís (on està el Bloc)es va llançar en les Corts la proposta que diu el segon anònim, i el PP va votar en contra. El No a todo (igual a ells els regalen també ordinadors). També van fer la proposta alguna AMPA d'alguns pobles que decidiren els pares si "s'arriscaven" a que els seus fills usaren uns ordinadors tan "perillosos", i ací ja ni va respondre Font de Mora.

Alfred, parla amb l'AMPA a vore què pensen. Jo sóc pare d'un xiquet i sí que vull que el meu fill es puga formar en noves tecnologies.

Remolar ha dit...

Hola, en referència a este últim comentari, vos comente que ja ens hem posat en contacte amb l'Ampa de l'escola i de l'institut.

En un proper article, vos explicaré amb més deteniment què és el que hem pensat per portar els ordinadors a Betxí.

SAlutacions a tots.
Alfred

Bloc Nacionalista Valencià Almàssera ha dit...

Salutacions company.
Si. És cert que l'argument de la miopia que dona Font de Mora és absurd, però bé.. esperem que els ordinadors apleguen.

Continuarem passant-nos pel teu blog!

Bloc Almàssera (Horta Nord).

Anònim ha dit...

Anims, quan he llegit la teva noticia m'ha impactat molt per això et deixo una altre pàgina que et pot ajudar:http://ordinadorsportatils.blogspot.com