dilluns, 13 de juny del 2011

EL CAMP DE FUTBOL


Com hem dit sempre i havíem proposat també durant la campanya electoral, pensem que una de les coses que hem de fer al nostre poble és, fonamentalment, maximitzar i potenciar l'ús de les instal·lacions esportives que tenim.

Per això, una de les primeres decisions que hem pres ha sigut, des de fa uns dies, la d'establir un horari d'obertura al camp de futbol de gespa artificial per tal que tota la gent puga utilitzar, si ho desitja, les seues instal·lacions.

En concret, el camp estarà obert, de dilluns a divendres, de 7 a 10 de la vesprada. Qui vulga utilitzar-lo, haurà de passar per l'ajuntament en horari d'oficina per reservar el camp o simplement anar allà dalt, parlar amb la persona encarregada directament i pagar la taxa que s'ha establert.

Volem que el camp de futbol siga de tots i per a tots. Per això, hem de respectar les instal·lacions i seguir les recomanacions d'ús que ens proposaran a l'entrar, tenint clar que com més es respecte, més anys el tindrem a la nostra disposició.

A partir d'ara, per tant, el camp està obert a tothom i a disposició de tot el poble de Betxí. A més, ja hi ha persones i penyes que s'han interessat per organitzar un campionat de futbol 7 per a l'estiu, cosa de la qual ens alegrem per dos motius: perquè la gent s'implica directament en l'organització d'actes esportius per al nostre poble i perquè estem segurs que este estiu tot el món practicarà l'esport al camp de futbol.