dimarts, 8 de gener de 2013

NOU ANY, NOUS REPTES, NOUS OBJECTIUS


Fa pocs dies que hem encetat el 2013, un any que, a priori, tornarà a ser dur per a bona part de la societat, especialment per als que no tenen treball i han de fer front irremeiablement als pagaments que tots els mesos tenim.  

Pel que fa al nostre ajuntament, i a la feina que hi estem fent, enguany haurà de ser l'any de la consolidació de la bona gestió econòmica que ja hem encetat fa any i mig i, sobretot, l'any per pegar una espenta ben forta a tots els problemes socials.  Per a poder fer-ho, i com sabeu, fa només unes setmanes que s'ha aprovat el pressupost de l'Ajuntament per al 2013, el pressupost que, sense cap mena de dubte, és el més social de tota la història de Betxí.  En este sentit, cal destacar els següents punts que apareixen:

-Inclusió d'una nova partida de 18.000€ per als bancs de llibres de l'escola i de l'institut, per tal d'abaratir els llibres de text dels xiquets i xiquetes de Betxí
-Augment del 5% de la partida d'emergència, amb més de 21.000€ (en dos anys s'ha multiplicat x3'5 esta quantitat)
-Inclusió d'una nova partida de 13.000€ per a la contractació de gent del poble

En definitiva, com dic, enguany serà l'any que haurà d'iniciar un nou camí en l'àmbit social al nostre poble, per tractar de pal·liar, en la mesura que siga possible, la falta de treball de les persones.  A més, serà l'any en què haurem de prendre importants decisions per als serveis dels nostres ciutadans, com ara la firma d'un nou contracte de recollida del fem o la d'un nou contracte per a la gestió global de l'enllumenat públic.  I a més a més, l'any que tornarem a caminar per a recuperar, definitivament, el nostre palau.

Esperem que, tot i que les perspectives no són massa bones en general, tinguem tots un bon any i aconseguim tancar amb èxit tots els reptes que se'ns presenten al davant.

BON ANY A TOT@S!