dimarts, 2 de juliol del 2013

ESCOLA D'ESTIU


Ahir es va inaugurar, un any més, l'escola d'estiu, enguany amb moltíssima participació.  Entre altres coses, perquè els xiquets comencen a les 9, cosa que facilita l'organització diària de les famílies.

A més d'això, enguany s'ha posat més èmfasi en l'ensenyament de l'anglés, per tal que els xiquets, a la vegada que passen estes setmanes caloroses, puguen a poc a poc anar aprenent i recordant els conceptes de la llengua de Shakespeare.

Finalment, i també com a novetat, en esta edició s'ha incorporat Pequelar a l'escola d'estiu, no tan sols com a centre de rebuda dels xiquets, sinó que també les monitores s'hi han integrat.  A més, l'EPA també acollirà part dels estudiants, cosa que possibilitarà que els alumnes estiguen en millors condicions climàtiques.

En definitiva, s'ha intentat millorar l'organització i estructuració de l'Escola Municipal d'Estiu.  I tot gràcies a la nostra regidora d'educació, Àngels Rius que, un altre any, ha treballat de valent estes últimes setmanes per portar a terme esta Escola, per organitzar millor la Piscina i per confeccionar una programació cultural i d'oci estiuenca ben completa i per a tots els públics.

Ara, a gaudir de l'estiu!