dissabte, 14 de febrer del 2015

ELS MILLORS RESULTATS ECONÒMICS

 
La setmana passada vam conéixer els resultats econòmics de l'exercici 2014, que van mostrar les millors xifres municipals de tota la seua història, amb 1.336.719 € de superàvit. 
 
La veritat és que podem estar orgullosos d'estos resultats, per diversos motius.  En primer lloc, perquè s'ha capgirat totalment la tendència deficitària de l'anterior legislatura que, com es pot observar en la gràfica, eren desastrosos, amb xifres negatives tots els anys que ens van dur a un endeutament municipal mai abans conegut.
 
En segon lloc, podem estar contents perquè estos resultats no només permeten sanejar els comptes de l'ajuntament (amb una reducció important del deute en estos últims anys) sinó que, a més a més, permetran enguany fer moltes més inversions municipals i, per tant, millorar el poble.
 
El 2011 el nostre equip de govern va entrar a gestionar el consistori a partir de juny.  Els resultats, a final d'any, encara van ser negatius per la inèrcia anterior.  El 2012 va ser el punt d'inflexió per traure uns resultats positius que iniciaren la recuperació econòmica de l'ajuntament.  El 2013 va ser la consolidació d'eixa tendència positiva.  Ara, estos resultats econòmics evidencien una realitat: la bona gestió econòmica realitzada pel nostre equip de govern de BLOC-COMPROMÍS.
 
Podem estar tots contents, podem estar tots orgullosos del que hem aconseguit en estos anys, recuperar el nostre Ajuntament per al futur.