dimarts, 19 de maig del 2015

TOT@S DECIDIM EL FUTUR DE BETXÍ


Este diumenge 24 de maig tots hem d'anar a votar, per exercir el nostre dret democràtic, i per decidir què volem per al nostre poble i per a la nostra terra.
I vos demanem que eixe vot siga per a BLOC DE BETXÍ-COMPROMÍS.  Un vot que permetrà aconseguir millors infraestructures per al poble, seguir invertint en les persones, continuar restaurant el Palau.  Que permetrà que tots ens sentim orgullosos de ser betxinencs.   
En Definitiva, amics i amigues, demanem la vostra ajuda, demanem la vostra col·laboració.  Demanem el vot a la gent de Betxí, a la gent que se sent de Betxí, que vol el bé de Betxí, que no vol dependre ni necessita dependre ni de València ni de Madrid.
Demanem el vot de la gent que està cansada de la política del blanc o negre, d’uns i altres.  Demanem el vot per a tota la gent que vol un poble millor, que vol uns polítics al costat de les persones.  
Betxinencs i betxinenques, torna a ser el nostre moment, amb força i amb seguretat, el BLOC DE BETXÍ COMPROMÍS està ací disposat a seguir governant, a continuar amb una nova forma de fer política, apropada a la realitat del poble, adequada a les necessitats de la gent i encarada amb el dia a dia dels betxinencs i betxinenques.  
En el BLOC COMPROMÍS som gent de Betxí que venim a treballar per Betxí.  Per això, recordeu que el dia de les eleccions votar BLOC COMPROMÍS significa votar per Betxí i creure en Betxí.
Algú va dir que 4 anys eren un projecte i que 8 són una realitat.  Amics i amigues, és la nostra hora, és el nostre moment per fer realitat eixe somni, per fer realitat eixe projecte.  Endavant amb força.  Visca Betxí.