dimecres, 18 de novembre del 2015

ENHORABONA A TOTS


El diumenge tots vam viure un gran dia.  Després de molt de treball i de molt de sacrifici per part de moltes persones, especialment Juanen i d'Óscar, tots vam poder ser partíceps i gaudir del II TRAIL PICS DE BETXÍ.
 
A hores d'ara ja puc dir que va ser un gran èxit.  De tots i de tot.  De tota la gent que ha col·laborat directametn o indirectament en fer que tot anara bé i, sense els quals, tot açò seria impensable.  És a dir, de tota l'organització.  I també de la gran participació que hi va haver i que, pels comentaris que fan, estan molt contents d'haver format part de l'esdeveniment.
 
Per segon any consecutiu hem pogut celebrar que tot ha anat bé.  Que la moltíssima gent que ha vingut al nostre poble a participar se n'ha anat molt contenta de com s'ha desenvolupat tot.  Per tant, tot açò ens espenta a què l'any que ve puguem, almenys, tornar a fer-ho igual de bé.
 
Per últim,  no vull oblidar-me de les empreses i patrocinadors que col·laboren en la cursa.  Persones que amb la seua ajuda fomenten l'esport al nostre poble i que ens ajuden de manera principal a fer possible actes com estos.
 
MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!
 

3 comentaris:

Siguiendo la Senda ha dit...

Buenas:

¿Hay alguna forma de conseguir el archivo GPX para el GPS tanto del "II Trail Pics de Betxí" "I Marxa Pics de Betxí" ?.

Saludos.

Remolar ha dit...

hola, jo estic prou verd en això, però crec que ja estan penjats per a les APP i per la xarxa

salut
Alfred

Siguiendo la Senda ha dit...

Jo les he estat buscant i no les he trobat. M'he posat en contacte amb Salvador Rius Castellano, per si el sap on trobar aquest arxiu per descarregar-lo, però encara no m'ha contestat, suposo que tindrà molta feina o no em pot ajudar amb aquest tema.

Gràcies per contestar tan ràpid.