dijous, 9 de març del 2017

BORSA DE TREBALL LOCAL

Hui hem aprovat, en junta de govern, la constitució de les basses per al que serà la III BOSSA DE FOMENT DE L'OCUPACIÓ LOCAL.  És a dir, el mecanisme que tenim al nostre municipi per contractar a moltíssims veïns durant uns mesos per dur endavant tasques de millora del poble.

He de dir, per a ser sincers, que una de les coses de les quals més orgullos n'estic durant estos anys que duc d'alcalde és d'haver pogut crear esta eina que al llarg de l'any ocupa, encara que siga durant un temps, a moltíssima gent.  De fet, per tal que vos feu una idea, des del maig de l'any passat han passat per este treball més de 60 persones.  Que es diu prompte.

Ara, quan ja està acabant-se l'anterior borsa, anem a obrir-ne una de nova en les pròximes setmanes.  Segurament, el dia 20 d'este mes.  Això vol dir que heu d'estar tots atents a l'obertura i als requisits que es demanen, i que tots fem el boca-boca per tal que puga apuntar-se el màxim nombre de gent del nostre municipi.

En breu, per tant, tindrem noves persones disposades a treballar per millorar el nostre municipi: que estiga més net, que tinga un millor manteniment dels edificis, que atenga millor a la gent, etc.  Tot, gràcies a esta iniciativa i a la gent que hi col·labora.