dimarts, 20 de febrer del 2018

BORSA DE TREBALL LOCAL

Evolucion de los datos de parados para el Municipio de Betxí hasta Enero del 2018.
Amb les dades oficials en mà, com es pot veure en el gràfic, en estos moments tenim pràcticament la meitat d'aturats que fa només cinc anys.  Una excel·lent notícia per a tots.

Però com sabem, els mesos que vénen són els més roïns al nostre poble, perquè acaba la temporada de la taronja i hi ha bastant gent que se'n va a l'atur fins al setembre, més o menys.  Justament per això, entre altres coses, en estos moments tenim, en l'ajuntament, la borsa de treball oberta, per tal que totes aquelles persones que estiguen desocupades puguen apuntar-se.

La Borsa de Foment de l'Ocupació Local, va ser creada en 2012 i durant estos anys ha ocupat moltíssimes persones que ens han ajudat a fer un poble millor, a tindre els carrers més nets, a mantindre els serveis en bones condicions.  Per això, ha sigut sense dubte un important mecanisme no només per ajudar a moltes famílies, sinó també per tirar endavant el nostre municipi.

Durant les pròximes setmanes poden apuntar-se tots aquells que estiguen en l'atur, sabedors que més prompte o més tard treballaran per al poble.  A més, en esta ocasió s'ha duplicat el temps de contracte, de forma que ara durarà quatre mesos a jornada parcial o dos a jornada parcial.

Com dic, si esteu desocupats/des, no dubteu a passar per l'ajuntament i recollir la informació per poder dur tots els papers necessaris.  A partir de març, publicarem l'ordre dels participants i començarem a cridar a la gent.