dimecres, 26 de setembre del 2018

VEURE-HO PER A CREURE-HO

En l'últim ple celebrat ara fa unes setmanes, just abans de festes, vam donar compte en el segon punt de l'ordre del dia d'una excel·lent notícia, ja que en els últims dos mesos ens havien concedit 968.000€ en subvencions (que es diu prompte!):
  • 700.000€ per a la millora dels polígons
  • 190.000€ dels fons FEDER per al Palau
  • 36.000€ per a obres d'emergència del Palau
  • 40.000€ de Turisme per a la Plaça Major
Sense dubte, la més important d'enguany és la primera, la dels polígons industrials, que ens permetrà fer importants projectes com el Pas elevat del Puntarró, la Passarel·la Peatonal, diversos trams de carril bici i l'asfaltat de diversos camins rurals, com el que ja hem escomés del Molillop.

Tot i això, el més increïble és que sembla que tot això no va amb els representants del PP de Betxí.  No només perquè fan crítiques constants sinó perquè, fins i tot, arriben a NO VOTAR A FAVOR per tal de demanar algunes subvencions, com va ocórrer també en eixe ple a l'hora de sol·licitar l'ajuda a la Diputació de més de 90.000€ per canviar les clavegueres i asfaltar l'avinguda Sant Josep Obrer (subvenció que per cert, ja ens han concedit també).

Algú pot entendre tot això?  La paradoxa i el sense-sentit del PP de Betxí ha arribat a tal punt que fins i tot els mateixos representants del PP d'altres pobles, com el portaveu del PP d'Almassora i diputat provincial que teniu a la foto, ens posen d'exemple de gestió.

Però ací en Betxí, la cosa va així... El PP no solament no ha fet ni una sola proposta formal en l'últim any, sinó que fins i tot critiquen i qüestionen les subvencions que ens arriben.  Veure-ho per a creure-ho!