dimarts, 16 d’octubre del 2018

SOTERRANT CABLES


Dins del projecte de pavimentació i remodelació de la Plaça Major i de la Plaça de l'Església (i voltants) es durà a terme també el soterrament de diversos cables de la llum que hi ha per la zona.  Un element del qual de vegades no parem atenció però que, una vegada que desapareixen, es nota realment el canvi.

Este serà el cas, per exemple, de l'embolic que hi ha davant de l'església, des d'un poste que ja fa molts anys que està al carrer i que, a més a més, donen una mala imatge de la façana lateral de l'edifici.  Així mateix, en la Plaça també n'hi ha alguns que creuen tota l'àrea de costat a costat.  Doncs bé, com dic, això s'eliminarà en els pròxims mesos (estem a expenses d'Iberdrola!!).

Durant els últims anys, i seguint esta premissa, s'han soterrat la majoria dels cables aeris en els projectes que han anat desenvolupant-se: avinguda Joaquim Dualde, carrer Caixa Rural o la plaça Santa Cecília, per citar alguns exemples.

ESte serà, bàsicament, l'últim dels elements que quedaran per acabar en el projecte de remodelació del centre urbà, a banda de l'arribada del mobiliari encarregat.  Esperem que la companyia elèctrica no tarde molt a fer la feina que ja ha cobrat fa temps.