dimarts, 11 de desembre del 2018

TARONJA SUD-AFRICANA

Estos dies s'està parlant, i molt, de l'entrada de la taronja Sud-africana a Europa en detriment de la nostra, de la valenciana.  Però el tema no és nou, sinó que ja ve de fa alguns anys.  El cas és que, enguany, es fa especialment dur veure com es produeix eixe fet, perquè la campanya està sent desastrosa a causa de l'oratge que hem tingut.

En este sentit, es fa molt dur veure com la nostra taronja es queda en l'arbre mentre entra la sud-africana sense que es puga evitar.  I és que, com podeu veure en este enllaç, el Parlament Europeu ho va aprovar ara fa alguns anys amb els vots a favor, entre d'altres, del PSOE i del PP. 

Per tant, el tema no és nou.  I per això cal recordar, ara més que mai, quins van ser els partits i els eurodiputats que van votar a favor que entrara la taronja africana.  I també cal recordar, ara més que mai, qui va ser els que va defendre els nostres interessos: Jordi Sebastià de Compromís. 

Les dues fotos que teniu ací són suficientment explícites.

El pròxim dia 18 ens manifestarem a la porta de l'Ajuntament per demanar que això s'acabe, però sense oblidar d'on ve l'origen del problema.