dimarts, 9 d’abril del 2019

PER LA NOSTRA TARONJA: ON ESTAVEN EL PP I EL PSOE?


El diumenge vam acudir a València a manifestar-nos per la defensa de la nostra citricultura.  Des de fa mesos, formem part del grup capdavanter de la Plataforma per la Defensa del Llaurador, que ha mobilitzat la nostra societat en els últims mesos.

La protesta d'esta setmana va ser la culminació al procés iniciat ara fa vora dos anys i que ja ha produït els seus fruits, a poc a poc però sense descans.  A la capital valenciana hi érem milers de persones que vam cridar "dinitat, taronja valenciana" i "taronja valenciana, no sud-africana".
Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís que ha defensat la nostra taronja a Brussel·les

Allà hi érem, com dir, milers de persones, desenes de betxinencs i betxinenques, tots units, tots a una.  Però, lamentablement, els representants del PP i del PSOE no van acudir, van amagar el cap baix de l'ala i van escampar.  Probablement perquè tenen vergonya de les polítiques dutes a terme i que va culminar a Europa amb el vot a favor de l'entrada de la taronja sud-africana.

En definitiva, al PP i al PSOE ni estava ni se li esperava.  Però la lluita continua, i seguirem reivindicant el que són els nostres drets, la nostra economia i la nostra cultura.