dimarts, 27 de gener del 2009

ELS DINERS DE ZP

L'altre dia, en el ple de l'ajuntament del nostre poble, es va escriure un capítol més del que està sent la present legislatura.
A compte de l'aprovació dels projectes que es faran amb els diners de ZP, poc més d'un milió d'euros, el PP va proposar la construcció d'un centre de DIA, d'uns vestidors per al camp de futbol i d'una claveguera que creuarà tota l'avinguda primer de maig fins a l'avinguda Herminio Pérez (per a entendre'ns, des de la Palmera fins al Brisamar).
Fins ací tot correcte. Però clar, quan comences a fer propostes, a confirmar que del centre de DIA no es té res lligat (ni qui es farà càrrec del personal, ni qui el pagarà, ni quant costarà, ni quins dies obrirà, ni quanta gent anirà...) o a proposar que els vestidors no els facen al camp de futbol sinó a la pista per tal que també es puguen beneficiar els jugadors del frontennis i els espectadors dels concerts, l'alcalde trau el seu "rodillo" i imposa la seua majoria absoluta. Això, a pesar de dir que no ho fa.
Però lamentablement, el que ix perdent és el nostre poble.
I recordem la dita: no hi ha més sord que qui no vol escoltar.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt!!!

Anònim ha dit...

Este xic té molta raó, jo si fóra del poble el votaria.

Anònim ha dit...

Enhorabona Alfred per tornar a tirar endavant amb el bloc. Et seguiré des de Barcelona...jejeje

Ens veiem al Congrés eh? ;-)

Per cert: fes el favor de fer-te facebook eh?????

ÒSCAR

Anònim ha dit...

Una pregunta. Què va votar el BLOC en el ple que aprovava els projectes?

Anònim ha dit...

pIxò és així i em sembla que seguirà sent-ho. Quan tenen majoria absoluta tant PP com PSOE van a la seua i no deixen als altres que facen propostes i, si les fan, no les aproven

Anònim ha dit...

I quines obres haguera proposat el Bloc de Betxí amb eixos diners?

Anònim ha dit...

I què farem am el palau?

Remolar ha dit...

Òscar, em compromet a fer-me el facebook en breu i a actualitzar periòdicament este bloc, sobretot si vos animeu també vosaltres a participar.
Pel que fa a altres comentaris, respondre que el BLOC va votar a favor dels projectes pel que podríem dir "responsabilitat política", perquè, segons vaig dir en la meua intervenció, evidentment són bons projectes, però no excel·lents.
Nosaltres vam proposar modificacions als vestidors, com sabeu, per tal que els feren a la pista, perquè més gent se n'hauria beneficiat i hauríem acabat amb el problema de la "cotxinà" existent a festes.
Pel que fa a la claveguera, volíem incloure-ho al POIS, segons ja es va votar en ple, perquè així haguérem obtingut vora 60.000 euros de subvenció de la diputació, que ara hem perdut.
A més a més, vam proposar dos projectes més, al nostre entendre absolutament necessaria per a la gent de BEtxí hui en dia: la reforma de l'edifici CERVANTES i la construcció d'un APARCAMENT DE CAMIONS. Ambdós projectes es van rebutjar.

Anònim ha dit...

Canviant de tema. Ara que estem pensant-nos el tema dels símbols valencians, voldria fer una proposta, com és la de proposar que l'himne valencià siga "Paquito el xocolatero". I ara ho argumente.

"Paquito el xocolatero" és l'únic himne en el qual ens reconeixem tots, ja siguen blaveros o fusterians, nacionalistes, federalistes o centralistes. És més, només comença a sonar la tocaeta, no dubtem en abraçar-nos els uns amb els altres, sense importar-nos si el que li agrada és la Muixeranga o aquell d'"ofrendar nuevas glorias a España". I tot mentre fem ser moviment amb el maluc, aquell que demostra el que ens agrada casi tant com menjar, la pólvora o les processons (o inclús més).

Per als valencians, "Paquito el xocolatero" és com el nostre "Asturias patria querida": popular, sí, però acceptat per tot lo món.

Per a quan una iniciativa legislativa popular a les Corts Valencianes per a que "Paquito el xocolatero" siga l'himne valencià?

Anònim ha dit...

No estic al poble, però intentaré anar enterant-me de tot... tampoc puc votar allí perquè ja no estic empadronada... però sempre seré d'allí, malgrat tot. Per això vore les barbaritats que se fan me posen dels nervis...Sols espero una cosa, que puguis fer alguna cosa pel poble, la política és verinosa i no hi ha que deixar-se anar. Mai plou a gust de tots...i això no canviarà, però almenys espero que tu, Alfred, facis el que creguis convenient... Les èpoques de festes i llums de neó ja han passat i açò és molt seriós... Des de BCN con amor

Anònim ha dit...

Des de la distància i donat que per temes acadèmics m'he de llegir un munt d'actes de plenaris de diferents ajuntaments per fer estudis (i el de Betxí me'l mire) Crec que lo més llastimòs que passa en els plens de Betxí és el fet que el govern municipal i el PSOE sempre acaben tirant-se els plats pel cap amb temes que no tenen res a veure amb Betxí, si no purament amb temes i disputes Rajoy-Zapatero. El govern de Betxí fa les coses a embestides, com els bous i sense cap tipus de previsió. No escolta la ciutadania i amb la seua majoria absoluta actua de manera prepotent i sense parar a pensar les coses dos cops. Un exemple és l'article d'Alfred.

Ara bé, la oposició del PSOE els posa les coses molt facils, ja que no saben sortir de la demagògia i la falta de documentació i preparació als plenaris que molts cops té la candidata del PSOE (sempre acaba amb un: "Parlaré amb no sé qui per saber-ho") o capitols esperpèntics com el de acusar al govern municipal de repartir llepòlies caducades enmig d'un plenari en comptes de fer-ho davant les autoritats oportunes.

En fí, els plenaris de Betxí són un circ i ara per ara crec que personalment que el BLOC és la única d'alternativa de govern amb oposició dura però constructiva i un projecte propi per al poble.

ÒSCAR

Nomdedéu ha dit...

Paco Piquer, que fem amb la versió King Àfrica que eixia a "torearrrrrrrrrrrrrrr" amb una bandera d'ofrenar noves glòries?
Ai.
El portem al Constitucional o a Natarhouse

Anònim ha dit...

Una per Alfred i una altra per Nomdedéu:

1. Alfred: I el Palau?

2. Nomdedéu: Si no t'agrada la proposta, acceptaria discutir fins i tot Amparito Roca, o fer com els del COE (de coents): buscar lletra ala Muixeranga, encara que jo la deixaria com està, no?

Ei, que ho passeu bé este cap de setmana.

PD: quan pugues, Nomdedéu, visita el Palau, que m'han dit que paga la pena.

Anònim ha dit...

Ara que estan ixint molts col·leccionables, per a quan una colecció de los mejores plenos de Betxí en dvd?

PROGRESSISME ha dit...

Hola compi! Sóc David Sánchez Salas d'Onda. Candidat a Onda del PSPV, Secretari de Moviments Socials del PSPV-Onda i Secretari General de JSPV-Onda.

Em va gràcies que ens trobem de nou. En campanya per a 2007 tot el món em deia que un xic de Betxí es pareixa a mí (suposse que en el monyo). Encantat de coneixer-te.

Gràcies a Oscar de Barcelona (i descendent de Betxí) he arrivat a tú. A més a més sóc amic personal d'Albert (el xic del Bloc d'Onda i de Dídac, un xic del Bloc de Faura).

En definitiva, el que narres és allò típic que la dreta espanyola semrpre fa i, també qualsevol partit amb majoria absoluta que jaha perdut la raò de ser de la democràcia.

A partir d'ara us seguiré perque sé que a Betxí el Bloc està fent bé els deures i, sobre tot, perque els partits de progrès ens hem de recolçar sempre per a governar i deixar fora a aquells que sols volen que tot romangue igual que sempre.

Perdona el testament. El meu blog és : davidprogressista.blogspot.com i jspvonda.blogspot.com Salutacions company.

Anònim ha dit...

Hòndia, david! Amb este discurs tan progre l'atalà homeyni de don enrique navarro prompte te tallarà les ales al psoE d'Onda. En les pròximes no passaràs de posar els cacaus i els tramussos en les festetes. Ara bé, t'he de dir que tant de bo hi haguera més gent com tu en el psoE
Pel que fa a Remolar ho diré en poques paraules: UNA PERSONA PREOCUPADA DE VERITAT PELS PROBLEMES DE LA GENT I PEL SEU POBLE, és a dir, el que en qualsevol país normal seria un polític de primera i que ací, clar, no passarà de ser akgú que prompte vorà tota la merda que hi ha i ho enviarà tot a fer la ma!! I serà una llàstima, clar.

Paquito Piquer i El tio Masclet, sou els meus ídols!

Anònim ha dit...

Hostia que lucido el alcalde de betxi, ¿no?
me ha gustado este blog Remolar, a ver si das caña a los politicos inutiles que tenemos.

Nomdedéu ha dit...

prenc nota d'això del Palau

Remolar ha dit...

Parlaré en un altre article amb més profunditat sobre el Palau però vagen ara per davant dos punts que pense que són fonamentals:
1. El Palau necessita ja una actuació completa que el restaure completament
2. En qualsevol actuació en el Palau es veuran implicades persones i famílies i, per tant, s'ha de parlar sempre amb elles i arribar-hi a un acord

Repetisc, estos dos punts són fonamentals i no s'han de perdre de vista