dilluns, 23 de març del 2009

ANTENÍZATE



Recorde que una vegada el Canal Satélite Digital va fer una promoció per publicitar el seu producte que tenia per lema este, "ANTENÍZATE", o alguna cosa molt similar. Bé, a Betxí no n'estem orgullosos, però podem dir que ja estem "antenitzats". Lamentablement continuem antenitzats.

És molta la gent, cada vegada més, que s'està unint per fer força i eliminar les antenes de telefonia mòbil de la nostra població. L'ajuntament, a instàncies del BLOC, va aprovar fa alguns anys una ordenança municipal que regulava l'establiment d'estes antenes a l'interior del poble. Tanmateix, però, el que intentem ara és treballar per eliminar les que ja tenim.

En este context, l'altre dia l'AMPA va fer una xerrada informativa, a càrrec d'un expert en la matèria, sobre tot açò, i la veritat és que va ser molt interessant. Entre altres coses, va desmuntar algunes afirmacions que s'havien sentit per part de l'equip de govern del PP i que, a la fi, resulten ser falses. Entre altres, deien que si les antenes es traslladaren al terme i reduïren la seua potència no tindríem la mateixa cobertura que ara, cosa que va negar categòricament l'expert. Ell va afirmar, contundentment, que tindríem exactament la mateixa, però amb molta menor radiació.

Estem lluitant per desplaçar les antenes a fora de les cases, i sobretot si tenim present que la del carrer Trinitat està al costat de les escoles i de la futura biblioteca. Com deia l'expert, davant del dubte hem de seguir el principi de prevenció i, per tant, no hem d'esperar que puguen passar coses que potser lamentarem.

Demanem el trasllat de les antenes urgentment. Volem "desantenitzar-nos".

4 comentaris:

El gatet de la tieta ha dit...

I per què no poseu tot el que dius ací en un full o un butlletí del Bloc? Amb una fotociopiadora i pocs diners podrieu fer 1.000 exemplars i arribar a totes les cases del poble; d'esta manera només arribeu a una minoria que, a més, està ja més que convençuda de com estan les coses.

Anònim ha dit...

A castelló funciona o funcionava Infobloc. estaria bé que posares lo de la Master Blasco

Anònim ha dit...

Toni Meneu diu que per fer un bloc i repartir-lo fan falta diners i gent que ens ajude. Si els que ens llegiu esteu disposats a ajudar, tot seria més fàcil. Ja ho vam fer quan a les eleccions, però fa falta més gent que s'implique i ens ajude. Axí que ja ho sabeu ...

Anònim ha dit...

Según un estudio hecho de la antena
los indices de radiación son reglamentarios, para que nos hagamos una idea un microondas o un telefono móvil trnasmiten más radiación que la antena y además esta en un suelo privado con lo cual no hay solución legal entiendo que interese hacer de esto revuelo politico para desgastar al PP.