dilluns, 13 d’abril del 2009

EL BLOC CONTRA LA CRISI

Tot el món és coneixedor, a dia de hui, de la greu crisi econòmica i social que estem patint des de ja fa alguns mesos. Esta crisi, però, potser ens afecta als pobles i a la gent de les comarques de Castelló de manera especial, a causa de l’estructura econòmica que hem tingut en els últims anys.

En este context, som conscients que molta gent de Betxí està passant una mala situació econòmica, perquè potser s’ha quedat sense feina, perquè potser ja no pot pagar la hipoteca de la casa, perquè potser un altre any no ha tret beneficis del camp.

Per això, des del BLOC de Betxí, hem intentat, com sempre, fer una oposició forta però en positiu, és a dir, hem fet propostes que créiem que eren bones per a la nostra gent, propostes que pensàvem que beneficiarien molts betxinencs i betxinenques en esta mala situació. Estes propostes, han sigut:

1. Al Nadal, vam demanar que es disminuïra la il•luminació nadalenca perquè pensàvem que era un gasto innecessari
2. També vam proposar que enguany no s’augmentara l’IPC dels impostos, taxes i preus públics
3. Hem demanat recentment que enguany, aquelles persones que tenen una mala situació econòmica o que estan sense treball, puguen pagar l’IBI en dues o més parts si així ho sol•liciten
4. També fa poc vam demanar que es pagara als proveïdors de Betxí en 3 mesos a partir de la presentació de la factura, ja que “no és de recibo” que enguany encara estiguen pagant factures del 2007 a gent del nostre poble que segurament necessitarà els diners per poder tirar endavant el seu negoci

Lamentablement, EL PP HA VOTAT EN CONTRA DE TOTES ESTES PROPOSTES fetes pel BLOC, algunes de les quals s’han aprovat en altres pobles. Propostes, repetim, que pensem que eren bones per a tots, que ajudarien molta gent, que beneficiarien aquelles persones que estan passant una mala situació econòmica.

Reiterem que estem a l’ajuntament per treballar pel nostre poble i per això continuarem fent propostes, sempre en positiu. Esperem que alguna s’aprove.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Realmente piensas que esas medidas solucionarán algo? yo creo q no, si esas medidas nos tienen q ayudar contra la crisis lo llevamos claro, para proponer eso prefiero no hacer nada porque además endeudarian más al ayuntamiento, así que si encima de no tener efecto para la gente de la calle (trabajadora) encima endeuda más al ayuntamiento como van a apoyar vuestras medidas ??