dilluns, 11 de maig del 2009

CAMIONS



La dita diu que més val tard que mai. Esperem que això siga cert. La realitat és que el dimecres hi ha convocada una reunió amb els camioners del poble per tractar el tema de l'aparcament de camions. Com dic, és tard, perquè encara que ara es decidira de fer-lo potser ja seria massa tard, ja que els projectes del pla ZP i del pla Camps ja van ser aprovats pel ple en el seu moment sense que es tinguera en compte açò.

El cas és que a priori en la reunió es posarà damunt la taula la necessitat o no de l'aparcament de camions sense tindre en compte una part implicada ben important, com ho són els veïns del poble, sobretot els de les zones afectades directament. Estos veïns es van organitzar fa uns mesos i van recollir més de 300 firmes que van presentar a l'ajuntament demanant esta infraestructura. El cert és que ni l'alcalde va fer-ne cas ni s'ha tornat a parlar d'això i ara, quan el problema torna a l'actualitat, de moment ells no han estat convocats.

Paral·lelament, encara recorde el dia en què l'alcalde ens va presentar fa més d'un any el projecte (amb plànol i tot) per construir un APARCAMENT DE COTXES a l'avinguda Joaquim Dualde (des de l'Auditori fins a la gasolinera d'Orenga) quan era evident que esta construcció sí que era innecessària.

Heu de saber que nosaltres, el BLOC, vam presentar fa uns mesos la proposta per construir l'aparcament de camions i l'alcalde es va comprometre a incloure en els pressupostos d'enguany eixa inversió. Lamentablement el senyor Blasco ha incumplit la seua paraula i enguany no tindrem l'aparcament de camions. Els veïns hauran de continuar amb el problema a les seues portes; els camioners amb la inseguretat de tindre la seua ferramenta de treball sense ùna vigilància adequada; i tots els betxinencs i betxinenques seguirem exposats al perill que suposa l'entrada i l'aparcament d'estos grans vehicles al centre urbà.

Més val tard que mai. Però de moment, ni tard.

6 comentaris:

Paco Piquer ha dit...

Podrieu reunir-vos vosaltres, el Bloc, amb els veïns afectats, i escoltar les seves reclamacions i dur-les als plenaris i/o les comissions si ho creieu convenient. Presentar una moció en este sentit? Per què no? Encara que no sé si jal'heu presentada; en qualsevol cas el text de la mateixa haria de queadr lluny d'ambigüetats: o es recolza o es vota en contra. Esta moció la podrieu consensuar amb les parts afecades: els veïns de les zones d'aparcament i els camioners, i el dia que la moció vaja al Ple convidar-los.

Ale, i a treballar,

Paco

Remolar ha dit...

Ja vam presentar una moció l'abril de 2008 per fer l'aparcament enguany. El PP va votar a favor de la moció i enguany s'ha negat a fer-lo.
De moment seguim en contacte amb els veïns i amb els camioners. Ahir en la reunió pareix vam exposar la nostra opinió i pareix que va ser acceptada per la majoria dels camioners. Ja vorem com queda la cosa.

Anònim ha dit...

L'ajuntament deu de escoltar la opinió dels camioners per a fer l'aparcament de camions pero els veins lo únic que volen es que els camions desapareguen de les seues portes, per lo tant no té sentit preguntar als veins sobre l'aparcament per que ells no el van a utilitzar, en segón lloc dius que et pareix bé lo del camp de cesped artificial i lo del centre de dia (pla zp i camps) i ara dius que eixos diners se hagueren de haver gastat per l'aparcament, a i també volies fer una piscina coberta no entenc rés, tu els diners els multipliques, o es que undia estas a favor de unes coses i un altre en contra, demane una miqueta de serietat politica ( o estém a favor o en contra pero les dos coses no poden ser).

Anònim ha dit...

Qui no té serietat ni és de fiar és l'alcalde i el PP de Betxí. Per què?, perquè voten a favor d'una moció que diu que en els pressupostos es farà el pàrquin de camions i quan ve l'hora es desdiuen, diuen que no, que no és el moment. Ja ens agradaria que els diners es multiplicaren, però n'hi ha els que n'hi ha i lo que hem de fer és gastar-los bé i això -t'agrade o no- no ho ha fet bé elPP, i si no només has de vore el deute on hem arribat. Jo ho vaig vore en l'últim Ple per tv.

Anònim ha dit...

Tinc entés que els camioners i els veins se'n varen anar contents de la reunió amb el alcalde, yo preferisc un ajuntament que no para de fer coses encara que se endeute que no com antes que manava el psoe i erem l'ultim poble de la provincia, yo tinc amics que se'n varen anar a onda a viure per que en betxi no hi havia ni un piso.Diuen que ara van a fer un camp de futbol i un centre de vells pues a mi me pareix molt bé.

Anònim ha dit...

Vaig estar a l'ajuntament i van tindre que cridar l'atenció a Alfred per que anava a embolicar i crear crispació cuan tots els que estavem allí anavem a buscar solucións espere que vos doneu conter de que hi han coses que se fan bé i la gent ho valora, aixi que comenceu a treballar per aportar coses positives i no crear crispació.