dilluns, 4 de maig del 2009

TEENS WILL ROCK YOU


El diumenge de vesprada vaig anar a l'auditori municipal a veure el musical TEENS WILL ROCK YOU. La veritat és que les expectatives i els comentaris que havia escoltat els dies i setmanes previs m'havien fet moltes ganes d'assistir-hi, però estes expectatives es van quedar molt curtes després de veure el resultat del musical.

L'actuació va ser genial. Veure gent del teu poble (del nostre poble) actuar i ballar de la forma com ho van fer, sabent que prèviament han fet tots junts un gran treball d'assaig, de vestuari, de decorats, d'il·luminació, de so... va fer sentir-me molt orgullós de Betxí. De veres. Hui quan ho he comentat ací a l'institut d'Almassora on treballe, m'he sentit ben orgullós de ser betxinenc.

Estos xics i xiques van demostrar això, un treball en equip, una cooperació estreta i voluntària, un gran compromís de treball, un gran sacrifici i esforç. I al final, una gran satisfacció de l'èxit i del resultat obtingut.

ENTRE TOTS és el nom perfecte per al treball que han fet. ENTRE TOTS han aconseguit animar, implicar i il·lusionar moltíssima gent. ENTRE TOTS han demostrat que el treball ben fet en equip sempre arriba a bon port.

Enhorabona a tots i totes els que heu participat directament o indirectament en l'obra. Espere que no acabe ací i que seguiu treballant per fer noves actuacions.
ENDAVANT.