divendres, 15 de maig del 2009

imPPutats



Hui vaig a proposar-vos un joc senzill. A vore si endevineu quins personatges, dels que teniu a la foto, són sospitosos d'haver comés un delicte i estan imputats. Sí, ho heu endevinat, de la foto, els imputats són Camps, Costa, Correa i Fabra.

La resta, no eren. La pobra Ana Rosa ja té prou amb el programa que fa i en aguantar la Esteban; Homer Simpson, pobre, tampoc no està imputat, deu estar al de Moe's fent-se una birreta; i Xiquito, doncs tampoc no està imputat; finalment, Obelix (en la foto de Camps, Obelix és el de la dreta) en principi tampoc no està imputat.

Bé, com veeu, el joc no era difícil. Simplement havieu de conéixer aquells personatges que són del Partit Popular o que tenen relació directa amb ell per tal d'identificar els imputats. Lamentablement, els valencians tenim el president i el número 2 del partit que governa imputats, així com també el president i el vicepresident de la diputació de Castelló.

En este context (i no sé si és perquè Canal 9 continua sense dir res sobre el tema) el PP continua liderant les enquestes en intenció de vot en les nostres comarques; la gent continua "confiant" amb dirigents imputats, sospitosos d'haver guanyat diners fraudulentament. En canvi, un partit com el BLOC té poques coses per presumir però almenys, amb vora 300 regidors i diversos alcaldes, podem estar orgullosos que no tenim cap militant imputat. Tot i això, la seua intenció de vot per a les europees no és precisament alta.

És a dir, en resum, el partit que té bona part dels seus màxims dirigents imputats guanyarà les eleccions. Algú m'ho pot explicar?

31 comentaris:

Anònim ha dit...

La explicació es clara se estan fent les coses bé, i encara que estiguen imputats son "PRESUNTOS INOCENTES" oes que debem castigarlos antes de que els jusguen, tot el món té presunció de inocencia hasta que se demostre lo contrari.Igual vos equivoqueu vosaltres cuan critiqueu la visita del papa, la formula 1, la copa america i tot el que fasen ¿que farieu vosaltres obrir embaixaes al extranger com els catalans?.

Anònim ha dit...

estoy totalmente de acuerdo con el anonimo de arriba, ´la gente confia en ellos porque son los unicos que nos intentan ayudar máximo posible. Los del bloc, la verdad es que no se que podrias ofrecernos, lo unico que creo que trairiais serian problemas y más problemas

Anònim ha dit...

Vivim en una societat amb molts moniatos, de fet l'anònim anterior n'és la prova.
Senyor anònim, la Fòrmula 1 està molt bé per a Mònaco, o per a Andorra si volen, però ací resulta que si has d'anar a un metge especialista públic et donen per a sis mesos (falta de diners=pocs metges), i després els gastem en circs! Visca la paella, visca la fòrmula 1 i visca la ignorància.

otxa d'alcalà

Anònim ha dit...

Alfred! has vist? els Peperos s'han posat les piles per tal d'intentar salvar els mobles. Anem a pams:

1) Fabra encara no està condemnat per xoriço perquè el jutjat de Nules no té jutge que es vulgua encarregar del cas, ja que qui ho faci tindrà a Fabra i el totpoderós PP de Castelló per afonarlo.

Camps i Costa cobraben els soborns de Correa per tal de deixar fer a Orange Market els mitings del PP.

Lladres, corruptes, conservadors, antisocials, hiperespanyols...això són els del PP valencià. Tot i això sóc optimista. A nivell municipal, el BLOC vam triplicar vots en les eleccions municipals passades on eres candidat i tenim 2 diputats a Corts. I ara veen les europees i estic segur que es farà un molt bon paper!

Cuida't!

ÒSCAR

Anònim ha dit...

El que la haga que la pague,da igual que sea del pp del psoe del bloc o de lo que sea, pero tampoco veo bien que dimitan antes de ser juzgados, que piensas tú ALFRED ? ¿dimitirías tu de tu cargo si te acusarán de un delito que no has hecho ? eso no sería justo, yo pienso que uno debe dimitir cuando el juez lo culpe.Al anónimo de antes decirle que no hace falta insultar a nadie, no hay nadie más antisocial que el que no acepta que piensen diferente a él.

Anònim ha dit...

per això mateixa els mes anitsocials són els del pp, per que o penses com ells, o estàs contra ells, i la prova està que encara que les propostes d'altres partits siguen bones per a la gent, ells si venen d'un partit que no és del seu les voten en contra, o mes tart les fiquen com a proporstes seves

Anònim ha dit...

Oscar, no creo que seamos nosotros los antisociales cuando has sido tu el que no ha aceptado un comentario, solo sois palabreria que cuando ven una oportunidad la aprovechais para ridiculizar, y minimizar la dignidad de las personas. Vosotros si que no veis má alla de lo vuestro.Para finalizar dire, que si el bloc ha triplicado su numero de votos, aparte de engañar a la gente una parte de esos votos han sido por la pesima candidata del psoe

Anònim ha dit...

Oscar, no creo que seamos nosotros los antisociales cuando has sido tu el que no ha aceptado un comentario, solo sois palabreria que cuando ven una oportunidad la aprovechais para ridiculizar, y minimizar la dignidad de las personas. Vosotros si que no veis má alla de lo vuestro.Para finalizar dire, que si el bloc ha triplicado su numero de votos, aparte de engañar a la gente una parte de esos votos han sido por la pesima candidata del psoe

Anònim ha dit...

Mira el problema que hi ha a tota Espanya és que ningú sap acceptar la mentalitat d'un altre i eixe és el problema que te molta gent. Vatros ara mateixa esteu mostrant un sentiment d'odi al PP per el motiu de que lidera i com lidera el que voleu és esfonssarlo i guanyar vots a costa d'anar dient aquestes coses, que és que sols els del pp estàn imputats? UNA MERDA!
*però clar, sols convé traurels a ells perque son els que lideren eixe és el problema!

Tal volta el que tindrieu que fer és madurar i deixer de esciure comentaris i de "guanyar vots" gràcies a criticar als dels altres partits siga veritat o mentira per a que la gent s'ho crega!

*El que eu de fer és menos parauletes boniques i demostrar fets, perque és molt fàcil dir en un pleno això no està be i no donar alternatives!

Ale i plantejeu-vos-ho que ja sou prou majorets i es suposa que teniu que aplegar a algún lloc en aquesta vida i l'unic que esteu fent son jocs de xiquets menuts!

Anònim ha dit...

Jo en política no me case en ningú, pero intente valorar les coses lo més objectivament que puc. De la gent que tinc en l'entorn que es dedica a la política (municipal clar) sempre observe el mateix: que s'ha possat en el PP o el PSOE es per fer carrera i per tindre possibilitat de MANAR (no ens enganyem, EU no té alcaldies, i el BLOC en pobles on té molta tradició ja "assentada" : Muro d'Alcoi, Torreblanca (no sé si encara mana el BLOC), Sueca i molts pobles de la Marina.
Ho veig molt clar. Al cunyat d'un amic que va entrar en el PSOE del seu poble li vaig dir: "pero si tu sempre has votat al BLOC" i em va contestar "si, pero amb el BLOC puc aspirar a guanyar un regidoret o, sent molt optimistes dos, amb el PSOE puc ser alcalde algun dia".
Aixo heu resumix tot. La gent com Alfred jo crec que entren en politica perque volen servir al ciutadà, i d'eixos en el BLOC i en EU n'hii han molts. Jo no dic que en el PP i PSOE no n'hi hajen, (de fet conec un militant del PP molt vàlis, a qui no m'importaria votar-lo, el que passa que com que veu la bruticia que n'hi ha dins està cremantse cada vegada més) pero crec que son una minoria.
I aixina ens va.

Lorenzo Aymerich

Anònim ha dit...

Claro, claro, los que tenemos una ideología próxima al Pp solo nos metemos en política por interés, no? Este discursito ya cansa.
Vale que nuestro presidente provincial no ha sido un buen ejemplo para la ciudadanía, pero al fin y al cabo de momento no es culpable de nada: vivimos en un ESTADO DE DERECHO y no hay todavía sentencias . Todos sabemos que cuando el río suena... pero tamoco es para tanto, al fin y al cabo quien no se ha equivocado aguna vez??
Aquí no hay alternativa: o PP o desastre.
El psoe no tiene gente preparada, de Izqueirda desunida ni hablamos. Y el Bloc suele tener gente muy preparada, pero con esta ideologia de mirar tanto a la cultura y a la educación y tanto rollo con la sanidad pública no llegaréis nunca a nada (a estos míseros 5 % y aun gracias).

Lo que hay que hacer es apoyar al empresario, apostar por el turismo como vía alternativa a la cerámica y privatizar la sanidad y, si me apuráis, hasta la educación secundaria. vale una educación primaria gratuita, pero eso de manteer la secundaria cn dinero público es un gasto inaguantable. se alarga la primaria a los 14, y quien no pueda pagarse la secundaria a trabajar. y con la sanidadigual, vereis que rápido sacamos las cuentas públicas valencianas adelante.

Anònim ha dit...

Carai !! veig a l'últim anònim molt preocupat pels comptes de la generalitat.
Tinc 2 mesures més:
- Tancar Canal 9 (pèrdues i més pèrdues), tot i que seria una llàstima perquè és una cadena al servei del ciutadà i que informa de tot el que passa, però en fi, els comptes són els comptes...

- Privatitzar la policia, és a dir, que tots paguem una quota mensual, i si t'estan entrant en casa a robar però o pagues la quota que no pugues avisar-la.

Una tercera podria ser anar tots en carro, aixina:
a) la Generalitat s'esltalviaraia els mil euros que ha oferit (reduïm més despesa pública) i

b) total els impostos de la gasolina són per a l'estat, i ja se sap que tant el Psoe com el PP fan que de cada 5 que paguem els valencians mos en tornen 1, aixina que per a què hem de preocupar-nos de que l'Estat recapte diners.

I si amb això no n'hi ha prou, anònim, podem privatitzar els bombers també.

Són mesures interessants, tal volta farien que els comptes de la generalitat foren més bons, què penseu?

Anònim ha dit...

Cuando llega periodo electoral siempre sucede lo mismo a atacar al PP, y porque? porque somo los que mejores alternativas y propuestan ponen sobre la mesa porque ayudamos al ciudadano... por otra parte solo es crear en la opinion publica la duda y la incerteza sin conocer tan siquiera la culpabilidad de nadie. La cuestion es arrojar CORTINAS de HUMO para tapar las carencias que tienen los demas partidos, porque vamos que han sacado a la luz alguna propuesta razonable para paliar esta crisis... i somos los peores de europa... hay paises que en este momento y gobernados por gente de derechas van atravesando este periodo y bastante bien (vease Alemania)... pero claro siempre funciona la "comedia" y el desprestigio con cuatro xorradas como esta "adivina quien es el imputado" pues vaya gracia hace el juego... anda que esa iluminacion creadora se podria encaminar hacia una critica mas constructiva.

Anònim ha dit...

No veo que se criticas al PSOE desde aqui, ¿ como nos estan dejando españa? como puede ser que una ministra diga que un feto de 13semanas no sea un ser humano y nadie del bloc diga nada??? como puede ser que se permita abortar siendo menor sin permiso de los padres y todos calladitos para no perder un voto??? No he visto ningún imputado del psoe en tu juego??? que son amigos?, compañeros de oposición? No veo propuestas por vuestra parte, solo criticas y más criticas.

Anònim ha dit...

Mare meua, quin embolic més gran que has armat, Alfred: I tot per parlar de presumpta corrupció en el PP. Jo no diré que siguen culpables, perquè encara no estan jutjats. Però és molt trist per a la política valenciana que els dos primers responsables del PP de València i Castelló siguen imputats. En això no guanya gens la política i cada vegada hi haurà més abstenció. Jo també crec que guanyarà el PP les properes eleccions. També guanyava Marbella gent corrupta. PP no és igual a corrupció, però h'hi ha més d'un que sí, entre altres un exconseller del PP (Cartagena) que està tancat a la presó per furtar diners a unes mongetes. Veges quina cara!

Anònim ha dit...

como apoyo al anónimo que lo queire privatizar todo lanzo una propuesta: privatizar a los sastres (es decir, que cada cual se pague sus trajes).

Al de "la corina de humo" -que no sé si es el mismo- le digo que tiene razón juzgar a alguien porque la fiscalía tiene indicios es una corina de humo. por lo tanto, a partir de ahora, y hasta que pasen las elecciones europeas, no se juzgará a los violadores, terroristas etc, no? Porque podría cosniderarse una cortina de humo.

Anònim ha dit...

Con lo de la cortina de humo no me estaba refiriendo al hecho de la presuncion de inocencia, sino a que cuando llegan elecciones siempre salen al despiste, que si el espionaje en el interior de las filas del PP que si patatim que si patatan, la justicia ya se encargara de desempeñar su funcion, por lo demas tengo amigos y muy buenos dentro de los partidos politicos, y tambien de toda clase de ideoligias y no van a xupar del bote ni muxo menos, hay quienes estan currando desde hace muxo tiempo y de esta gente nunca se dice nada, ni un simple agradecimiento por el tiempo dedicado... es dificil entender a veces la entonacion de lo que se dice por aqui, pero desde luego el debate es debate y no deberia ser desprestigio

Anònim ha dit...

La cuestión es criticar al PP por criticarlo, sin más, y eso no me parece justo.
Yo soy votante del PP (que no militante)y para que quede claro que me gusta ser objetivo, aunque sigo confiando y votando al PP, puedo decir cosas que el PP valenciano no ha hecho del todo bien:

- La sanidad: se podría llevar mejor, quizá deberían destinar más recursos.

- Seguridad ciudadana: nunca se ha querido apostar por reforzar la policía autonómica (que aunque la gente no lo sabe, es más antigua que la Ertzantza), que sigue con la misma plantilla que en 1982, con lo cual siempre dependemos de los recursos que dispone quien manda en Madrid.

-Educación: aunque las cifras indican que ya sólo el 8% de los alumnos están en barracones (en secundaria baja al 7), es verdada que no se ha cumplido el mapa escolar prometiso en el 99, y que, en proporción, se destina menos gasto público que hace unos años, pero es que las cosas cuestan y hay que tener paciencia!!

- La apuesta or el turismo de sol y playa iniciada con Terra mítica y los compejos de golf, parece que igual no ha sido la más idónea y habrá que replanteársela.

- Aunque se ha luchado por traer agua, en realidad no se ha apoyado a los agricultores con medidas de modernización ni con polítcas estrictamente de refuerzo del sector.

Como veis no tengo ningún reparo en decir aquello que el partido con el cual me siento identificado y al que voto (y votaré) no ha hecho bien, pero hay más cosas. Y estas otras cosas, bajo mi parecer, se han hecho muy bien.

Rodrigo (Castellón)

Anònim ha dit...

M'acabe de quedar de pedra! Rodrigo, segons tu el PP valencià ho ha fet malament en: sanitat, educació, seguretat ciutadana, turisme i agricultura.
"y las otras cosas se han hecho bien" dius, PERÒ QUINES SÓN ESTAS OTRAS COSAS???

Anònim ha dit...

Lo que quería era mostrar que la gente con ideología de derechas sabemos reconocer aquello que los nuestros podrían mejorar. Hay que estar ciego para no ver que la Generalitat no invierte en sanidad, pero poco a poco yo creo que esto irá a mejor.

En educación simplemente ha pasado que no han cumplido el mapa escolar prometido, pero es que se necesitan recursos= dinero (me consta que ya están en ello, pues parece que se recortará en Escuelas de Idiomas, por ejemplo aquí en Castellón desaparecerán los idiomas en Nules, Burriana y quizás la Vall, y el dinero ahorrado servirá para completar el mapa escolar que hace años que va con retraso)

En turimo pues fue una apuesta poco agraciada y que ha salido mal, pero mala suerte. etc, etc

Es decir, que el PP ha hecho cosas mal, y cosas bien.

Vosotros en cambio seguro que pensáis que vuestro bloc o vuestro psoe lo hace todo bien desde la oposición.

Rodrigo Castellón

Remolar ha dit...

Hola a totes i a tots.
Perdoneu per contestar ara, però és que no he pogut connectar-me. En principi gràcies a tots per comentar i mostrar les vostres opinions.

Dit això, també és veritat que crec que s'ha desviat un poc (o possiblement molt) el tema del meu article.

Només pretenia posar palés fets, sense acusacions. Fets reals, com són les imputacions de la gent que he comentat i que molt poc ha eixit al nostre C9.

I en segon lloc he parlat d'un altre fet, que en el BLOC som gent honrada (puc estar ben orgullós de dir això del meu partit) i que no hi ha cap imputat.

Això són fets, no són crítiques ni acusacions. La resta, heu desviat el tema a propòsit d'això.

Finalment, vull respondre un comentari en concret que apareix, que és que sempre critiquem. Efectivament, ´som molt crítics amb la gestió que l'equip de govern de Betxí està fent, sobretot amb la gestió econòmica, però sempre que li critiquem les actuacions li fem propostes de com ho faríem nosaltres. No fem crítiques gratuïtes sinó amb idees i alternatives. Que quede ben clar.

L'últim exemple el podeu trobar amb les propostes que hem fet per intentar reduir la crisi i que s'han rebutjat i eliminat sistemàticament.

Anònim ha dit...

Jo crec que alguna gent està desviant completament el tema. Alfred ha plantejat el tema de la possible corrupció i la imputació d'uns quants representants del PP i pendents de la justícia. Jo no sé com acabarà tot, però és molt lamentable que s'imputen als 4 més alts representants d'un partit polític. I que conste que també n'hi ha del PSOE imputats en altres assumptes. Però ara l'actualitat és Camps i companyia. El que no trobe lògic és que Canal 9 (pagada per tots els valencians i pèssimament gestionada, amb molt de dèficit) no siga més professional i utilitze tan descaradament la tv valenciana per amagar o tersiversar la notícia.

Anònim ha dit...

Dos coses tinc que dir i es que imputar a una persona fent una acusació falsa es mólt fasil i aprofitase'n per fer desgast politic també,que casualitat que tots els q están imputats a bombo i platillo son els més valorats del pp, a valencia i a madrid com se nota que els socialistes están "cagats". A nivell local Alfred com van a aprovar eixes propostes? ¿que me soluciona ami pagar en dues vegades?¿Com propons eixa medida mentres dius que el ajuntament te deute? Eixa medida el afonaría més!!! No veig propostes en positiu com tu dius.Antes de proposar algo hi ha que estudiar si es viable a l'ajuntament i si realment fa un bé a la gent, peró no un bé momentani sino permanent ( a mi pagar els imposts en 2 o 3 vegades no em lleva de pobre ).

Remolar ha dit...

He parlat amb algunes persones i m'han dit justament que poder pagar els impostos en dues parts es vindria molt bé. M'ho han dit sobretot els parats, no sé si tu també estàs en l'atur.

Paco ha dit...

La mesura de fraccionar els impostos municipals s'està fent en molts ajuntaments valencians, alguns governatsepl PP, com és el cas de Castelló.

Per una altra banda hui s'ha sabut que el fiscal ANTICORRUPCIÓ demana dos anys de presío per l'assumpte dels fitosanitaris, i el PP no diu res de res. Igual rajoy segueix pensant que és un polític i ciutadà exemplar. És clar que per damunt de tot està lapressumpció d'inocència, i la resta de garanties civils. Però hauria de dimitir, per una senzilla qüestió d'higiene democràtica; i si no dimiteix el president del seu partit rajoy (Camps ja no compta) hauria de cessar-lo fulminantment, com al senyor Aparici, qui, per ceret, sí que està condemnat, com "El dioni", per canviar una furgoneta de sabates de lloc (als que fan això al meu poble tenen un nom). Però també haurien de dimitir Francisco Camps i Ricardop Costa, per la mateixa qüestió, higiene democràtica i pel bon nom de les nostres institucions. Recordeu Santiago Del Valle, l'assassí de Mari Luz? Dons ell també va gaudir de la pressumpció d'incència, com De Juana Chaos, però veritat que a del valle el van apartar dels xiquts i xiquetes per precaució i ara està a la presó? Doncs el mateix haurien de fer amb els imputats de les nostres institucions, que prou de temps ens va costar de recuperar, siguen del color que siguen.
Qui la faça, que la pague. En trages o en presó.

Anònim ha dit...

No estic d'acord amb tu PACO, no es el mateix el cas FABRA que pense que se'n hauría de haver anat o haverlo fet dimitir, que els casos de CAMPS o COSTA que pense que només es persecució politica i voras com darrére no hi han mes motius que els electorals del PSOE per desgastar als liders del PP. Estic d'acord amb tú amb el cas FABRA peró no amb CAMPS I COSTA de manera que el famós sastre fa fer la risa al declarar davant del jutje i no demostrar res sospitos, per a imputar deuen de haver proves i no polseguera per a desviamos de una crisis que acavará amb tots.

Paco ha dit...

Algú recorda perquè va dimitir Alfonso Guerra? O Ignasi Pla? Perquè una empresa de la construcció no li va cobrar una reforma de sa casa; la factura la va pagar després de dimitir o poc abans (ara no ho recorde).

Crec que Fabra, Aparici, camps, Costa, Trillo, Víctor Campos, Betoret, Rus (contra el que s'han obert diligències per amenaçar els mestres i professors, cosa per la qual a De Juana Chaos li va costar entrar de nou a la presó), Serafín Castellano, Ripoll (per anar contra la llibertat de premsa, pilar de la democràcia) són una vergonya per al poble valencià. Jo m'avergonyisc cada vegada que sent allò d'"amiguito del alma" o lo de la medalleta de la filla de Camps o el regalet caríssim per a la seua dona, i no sé quantes coses més. O que Costa diguera que té el compte amb números rojos i després té un accident amb un cotxe que sense cap extra costa uns 11.000 euros: per que ha mentit? I seguirà mentnt-nos?

Eixa gent maneja els nostres diners, els dels nostres impostos, que tant ens costen de guanyar, com per a que al final acaben en la butxaca de gent de sospitosa honorabilitat o d'amiguitos del alma, com en el cas d'Orange Market o de Construcciones Taroncher. Xa, i què passa amb la nostra taronja i els nostres llauradors?

Camps és un irresponsable institucional per no dimitir; li fa un flac favor a les institucions autonòmiques valencianes i per extensió a la democràcia.

I mira que ho té fàcil. només ha de fer dos coses: treure les factures, resguards de pagament, anotacions bancàries o qualsevol altre justificant. O d'on van ixir eixos 2500 euros? tu sols dur 2500 en la butxaca com qui du vint euros per esmorzar? Jo no, és clar que no. I els 3000 euros en entrades per al circ? Això una cosa.

I l'altra mostrar a l'oposició TOTS els contractes i expedients de contractació a les empreses sospitoses. Special Events, Orange Marqket, contrucciones taroncher, etc. sabies que a una pregunta de Compromís en què volien saber si l'empresa Construcciones taroncher, una colla d'amics del conseller Serafín Castellanos, estava en el registre d'empreses que poden treballar amb la Generalitat encara no ha estat resposta? És més, han demanat 15 dies més per poder fer-ho. Una cosa que costa menys d'un minut en fer-ho: Obres Acces o el programa base de dades en qüestió, busques taroncher i ja està!! Però què es vol amagar?

I mentrestant els nostres fills estudien en barracons, la nostra històries es podreix literalment en el Museu Sant Pius V de València (la segona pinacoteca de l'Estat!!), les llistes d'espera són cada vegada més llargues per a especialitats de Sanitat, les ajudes a associacions i ONG's no arriben mai (excepte les de l'Opus i l'Església), i suma i segueix.

Si es tractara d'un tema privat tant me faria, però quan afecta als meus impostos no em dóna igual.

Ah, i el mateix dic de l'alcalde d'Elx. Hauria de dimitir o ser cessat immediatament per Alarte, però d'este home no espere res. Una vergonya. Ja ho diria Jaume I, si estiguera ací: Vergonya, cavallers, vergonya!!

Remolar ha dit...

Només una correcció al teu comentari, Paco. El cotxe de Costa costava uns 80.000 euros, no 11.000.
Vaig a posar el nou article.
Salutacions a tots.
Alfred

Paco ha dit...

Tens raó Alfred: volia dir 11 milions de pessetes.

Clara ha dit...

Botons Alfred, quina pòlemica s'ha creat!!!quan he llegit l'article, i els corresponents comentaris, m'he quedat palplantada.
Has pagat a tots aquest per que comenten, eres tu qui agafa diferents personalitats, o realment hi ha gent que, com alguns dels anònims,tenen la poca vergonya de defensar l'indefensable?
I si, he dit poca vergonya, perque sense intenció de faltar a ningú, hem pareix d'una hipocresia i cinisme, total i absolut, que els PPeros, pro-PP o com vulguen anomenar-se, vulguen fer-nos creure que les acusacions al PP són tàctiques polítiques i que hem de creure i defensar la presumpció d'innòcencia, quan ells alcen la veu i el dit acusador només escolten la possibilitat remota de que el membre d'algun altre partit, sobretot si és el PSOE, puga estar relacionat amb qualsevol activitat il·legal.
Valdria més que feren una valoració interna i sobretot, foren conseqüents amb allo que prediquen i el que realment fan.
I a l'anòmim privatitzador, dir-li que si no hagueses permés la contrucció, apertura i manteniment de Terra Mítica, també ens haguesim estalviat uns quants dinerets, i si el Papa s'hagues quedat al Vaticà o hagueren sufragat els fidels la visiteta del Sant Pare, les arques del govern valencià tampoc estarien tant peladetes...i com aquestes propostes altres tantes que ni veieu no voleu vore, possiblement siga perque la vostra informació és la que ofereix C9 i el PP.
I a tots els anònims PPeros valdria més que vos preocupareu per apendre i utilitzar correctament la llengua del País Valencià, ja que és tant vostre.

Anònim ha dit...

Belén Esteban ja no treballe en Ana Rosa