dimarts, 21 de juliol del 2009

ELS VESTIDORS DE ZP... O DE MB





Com sabeu, un dels projectes que es van aprovar amb els diners de ZP va ser la construcció d'uns vestidors al camp de futbol, amb un pressupost de vora 100.000€. Després de portar al corresponent ple de l'ajuntament el projecte, el PP va proposar de fer-los al fondo del camp, al costat del C/ Caixa Rural (1ª ubicació), prop de l'institut nou, per entendre'ns.

Nosaltres discrepàvem de la ubicació perquè pensàvem que amb eixos diners es podrien fer uns vestidors nous a la pista (en verd) i arreglar els que ja hi ha també a la pista (els que usen els xiquets, el frontennis i la gent quan va al ball), de manera que acabaríem amb els problemes que moltes vegades tenen els equips de frontennis, tindríem serveis nous per a la gent del ball i a més a més tindríem els antics en condicions per als xiquets i xiquetes del futbol. Com pràcticament sempre, el PP no ens va fer cas i es va decidir de fer la construcció al lloc que ells havien dit.

La meua sorpresa va ser quan, al poc de començar les obres, vaig anar a veure-les i havien canviat la ubicació, unilateralment i sense dir-nos ni piu, de hui per a demà. Resulta que no podien fer-los on ells havien proposat per problemes amb els futurs terrenys del camp de futbol (és a dir, s'havien equivocat) i de repent MB havia alçat el telefon i en un minut havia canviat el lloc dels vestidors de ZP. Repetisc, sense informar-nos, ni dir-nos res. Segons MB, en totes les obres hi ha xicotets canvis, i este n'és un més.

Així, ara tindrem uns vestidors al costat dels metges, sense que ningú ho haguera proposat, sense que es debatera al ple, sense que s'informara ningú, només perquè ells es van equivocar en el primer projecte... però té igual, es canvia en un moment i no passa res de res. Hui pau i demà glòria.

21 comentaris:

Joan P. ha dit...

Home, no entenc molt be el tema del camp de futbol ni de la ubicació, si que he de dir que no em pareix tan mal que estiguen ahi, encara que si els hagueren fet dins del frontó estaría millor però amb la condició de que només tinguera la clau el responsable de cada esport que és juga perquè pense que si a eixos vestidos poguerem accedir tot el poble a festes o es reformaren els que ja hi han acabarien fets merda després de festes més que res perquè la gent no respecta res, lamentablement.

Respecte a la ubicació no se quin és el lloc adequat dins del camp perquè no entenc de eixes coses, ara també he de dir que si ho canvien de lloc tindrien que avisar a la corporació d'eixe canvi.

Anònim ha dit...

Em pareis be que l´ajuntament invertisca en el camp de futbol i en la gent jove, millor que estiguen fent esport que en algun parc fumant...
Lo que discrepe es en la subvenció que dona al "equip del nostre poble", el C.D. Betxí.
Cuants jugadors del poble juguen en aquest equip?
L´any passat només 2 (Ferrán i Albert), i sense cobrar, i els de fora cobren (o almenys a principi de temporá els diuen que cobrarán).
Tot açó en el consentiment del ajuntament, mentres la gent del poble ha de anarsen fora per tal de jugar a futbol (es el cas de Herminio en el Alqueries, Alexis en el Artana, Alberto en el Nules o Agustín en el Caudiel).
L´ajuntament deuria donar la subvenció d´acord als jugadors del poble que juguen, que al fi i al cap som els contribuents.
Encara que lo més segur es que, una vegada mes, es llaven les mans

Anònim ha dit...

I és legal que al ple es duga un projecte i que al final es faça un altre? La decisió que es va prendre era en base a un projecte concret, i no un altre.
Com a mínim ha ver-ho comunicat als grups polítics, que si no despres van queixant-se de que l'oposició no colabora.
No és una qüestió de diners o de projectes, sinó d'actitud.

Primer part ha dit...

Barberá, la prodigiosa Alcaldessa Verge
(Article de Joan Garí al diari “Público”)


Barberá és un producte social perfectament anodí, un d’aqueixos líders que no es noten, no es mouen i no traspassen. Abans que esclatara l’escàndol Gürtel, Rita Barberá, l’alcaldessa de València, era una de les polítiques més felices d’Espanya. En les últimes eleccions europees, va traure en el seu bastió urbà 19 punts d’avantatge al Partit Socialista del País Valencià i això que ja venia d’encadenar en les municipals quatre majories absolutes consecutives; l’última, amb el 56,7% dels vots. Qui és aquesta dona que suscita tantes passions entre els seus conveïns, que no es cansen de votar-la ni de piropejarla? Encara que semble increïble, Barberá és un producte social perfectament anodí, un d’aqueixos líders que no es noten, no es mouen i no traspassen. I aqueix és, paradoxalment, el secret del seu èxit. Rita Barberá Nolla va nàixer en 1948, un 16 de juliol. La seua biografia oficial destaca que aqueix dia és la Verge del Carmen, patrona dels mariners, la qual cosa no deixa de resultar un cruel sarcasme si tenim en compte que un dels projectes emblemàtics del seu ajuntament és precisament perllongar l’avinguda de Blasco Ibáñez fins al mar, arrasant al pas el barri arquitectònicament protegit del Cabanyal. Aquesta anunciada agressió urbanística dóna la mesura del tipus de política que porta a terme Barberá des de la seua primera majoria absoluta en 1995.

Per a la *todopoderosa alcaldessa, resulta *inconcebible que una plataforma ciutadana, ‘*Salvem el *Cabanyal’, gose desafiar el seu antull. Com molts polítics genèticament conservadors, Barberá està convençuda que anara de la llei natural, de la religió natural (la seva, s’entén) i de l’autoritat natural (també la seva), només pot haver “radicals d’esquerra”. Per això afronta la demolició del *Cabanyal amb una gran tranquil·litat de consciència.

Barberá es va criar en una família de periodistes (el seu pare, José Barberá *Armelles, va presidir l’Associació de la Premsa Valenciana) i de fet en la seua joventut va exercir aquesta professió. El *gusanillo de la política, no obstant això, se li va despertar en 1976, quan després de la llarga placidesa del franquisme va ajudar a fundar el Partit Popular a el País Valencià. Allí es trobaria amb altre jove prometedor i tan dretà com ella, Francisco Camps. I allí van unir les seues forces des d’ara i potser les seues destinacions.

La bona estrella de Rita Barberá va començar en 1991. Aqueix any va guanyar les eleccions per primera vegada a València de manera insospitada davant la candidata socialista Clementina Ródenas. En realitat, tot el món esperava que el PP fora superat per la seua dreta per Vicente González *Lizondo, un astut empresari regionalista i amb una ideologia de tints *fascistoides que es va quedar a un regidor dels populars.

Sempre he pensat que Barberá va guanyar aquells comicis el dia que va aparèixer en un *spot televisiu i va deixar anar una frase *demoledora però perfectament *candorosa (d’acord amb el seu estil): “En aquestes eleccions, anem a decidir qui serà la futura alcaldessa de València”. En l’imaginari col·lectiu va fargar llavors el duel de dames en detriment de la histèria *lizondista i donya Rita es va dur la vara de comandament sense disparar un tir. Era el començament de la seua vertiginosa llegenda.

El que ha vingut després només ha estat la confirmació d’un mite. Barberá venç i convenç perquè és la *quintaesencia de la classe mitja valenciana. Com ella, molts dels seus veïns duen cognoms que es remunten a la conquesta de Jaime I, però en canvi s’avergonyeixen de la llengua que els va portar aquest rei.

Segona part ha dit...

Ser valencians, per a aquest bloc sense fisures consisteix a fer molt soroll en falles, reunir-se els diumenges a menjar paella, odiar a Catalunya i “*ofrendar noves glòries a Espanya”, tal com resa el primer vers de l’himne regional.

Amb tot açò, clar, no es necessita programa electoral i per això Barberá ni es molesta en *pergeñarlo. El seu és passejar-se el dia de la Verge dels Desemparats i collir més floretes que la pròpia mare de Déu. Heus ací, en efecte, la prodigiosa Alcaldessa Verge. Ella exerceix de Mare de Tots els Valencians (excepte els “radicals d’esquerra”) i sota el seu mantell s’emparen des de les millors famílies de València fins a les més humils. Traïda per una bossa i uns bigotis, la seua ira amenaça amb ser eterna.

Anònim ha dit...

En vista a esta notícia: "Els alcaldes socialistes de les comarques del nord es concentraran per exigir comptes pendents del Consell ", ens podries dir quans diners deu la Generalitat a l'ajuntament de Betxí? Els pensa demanar o farà com ambl'empresa eixa que se n'ha anat de rosetes mentre al veïns ens ofeguen?

Anònim ha dit...

me pareix que sen a anat una miquta de mare el tema no???

Anònim ha dit...

Estic totalment d´acord en el 2on anónim.
ELISEO DIMISIÓ

Anònim ha dit...

I la regidora d'esports també.

Anònim ha dit...

Tornant al tema proposat per Alfred, la meua opinió és que tot això de posar els vestidors en un lloc o en un altre lo únic que demostra és la improvisació amb que treballa l'actual equip de govern. va a salñto de mata, com sol dir-se. ës com lo del POIS o com se diga: primer deien que no eren necessaris perquè costarien molts diners, i després han dit que els demanaran. igual que amb l'entrà de bous: primer que si eren lo millor de les festes, i ara es diu pel poble que no se faran (igual és que s'han acabat els bous coixos). O l'escola d'estiu per les vesprades: què passa amb els pares que trebalen en horari de vesprada?. O el tema del palau, la biblioteca (de la que nunca más se supo), o el parquin de camions, o l'escola nova, o la retirada de l'antena de telefonia d'enfront de l'escola dels nostres fills, o els cavallons dels carrers que fan pols els amortiguadors dels cotxes, olo d'arreglar la cámara agraria...

Molta improvisació i poca planificació, estic segur que els corifeus del actual equip de govern ens diran que s'han fet moltes coses, i és cerrt, però coses ja planificades en legislatures anteriors. Bueno, no, els cavallons és cosa dels d'ara. I també diran que s'han deixat de fer coses per la crisi econòmica, i en part és veritat, però s'ha renunciat a una obra per la crisi i en canvi ara es demana per a l'any 2010, quan encara tindrem crisi. O no?
potser s'haurien de sentar i pensar en que i com es gasten els diners de tots els betxinencs, i demanar la col·laboració de tot el poble, de l'oposició i de les associacions, perquè si no saben cap a on tirar no ens aniria mal que demanaren ajuda, si no saben com fer-ho.
És la meua opinió.

Juanjo.

Maria ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu, Juanjo, pero jo encara afegiria que a més cada vegada l'ajuntament està més endeutat, i eixe deute al final acaba repercutint en les famílies de Betxí, ja que els servicis que rebem es resenten. Tot això és fruit d'una mala planificació econòmica, de gastar-se més del que se te. com diu Alfred: d'estirar més el braç que la mànega.

Anònim ha dit...

Mare meua quin desastre el PP en tots els llocs quin desatre Rita, l'ajuntament de Betxi no se per que els votarán?? si ho fan tan mal? huy mare el anónim anterior quina biografia de Rita "es un producte anodí " "que no es nota, no es mou i no traspassa" i l'altre que només apareix a les falles i a les paelles.Ademés quina locura carregase el cabañal eixe antro de droga i prostitució que tan de bé fa a valencia.Yo me pregunte si tant de éxit i tants grans politics té el bloc que fa que no goberna al ajuntament de valencia ni a Betxí.Menos mal que Rita no es mou i no traspassa per que si ho fera la resta de partits passaría l'estiu a la platja de la malvarosa.Raó tenía Nomdedeu cuan deia que hi haurá que mirarse el melic perque pp i psoe o fan molt mal peró el bloc segueix sense pintar rés al panorama politic de la nostra comunitat.Per que será ?

Anònim ha dit...

Jo també tiraria la mansió de Berlusconi, que això sí que es un antro de prostitució i drogues, i no un barri històric com el Cabanyal.

Vore "Callejeros" no està mal, però basar-se en això per opinar em pareix propi d'indocumentats. Ves al Cabanyal i al Canyameral i passeja-te'l, home.

Anònim ha dit...

otra vez igual...AR pon orden a tu gente...q creas un blog de los vestuarios y la gente acaba comiendose a rita, y tirandose farla en el cabanyal...

yo esq aveces flipo..pero bien lo llevamos bien....

PARA LOS DEL BLOG...el pp y psoe lo hacen muy mal pero miraros vosotros primero, pq si realmente fuerais una alternativa SERIA en mas de un ayuntamiento estariais mandando..

Con respecto al tema de los vestuarios aun no se nada..pero no dudeis q me informare y volvere para comentaros...

Con respecto al tema cabanyal...no he estado nunca pero...imagino q no sera todo negro ni todo rosa...asi q imagino q se puede estudiar y llegar a una solucion coherente...

sin mas..

un saludo

Paco Piquer ha dit...

"Con respecto al tema cabanyal...no he estado nunca pero...imagino q no sera todo negro ni todo rosa...asi q imagino q se puede estudiar y llegar a una solucion coherente...": fins ara és el més coherent que t'he llehit, que només dius de poner orden i no sé què. també el podria posar rajoy en el seu partit, amb tant de mangui, i no un cocejalillo cualquiera, sinó el mismísimo tesorer. O uns espiant-se als altres en Madrid, o de traitxeo amb gentola indeseable, o a bofetada limpia en elx, o a navallades per l'esquena (,metafòricament, clar) en alguns pobles d'Alacant, com ara Villena o Benidorm. O anant-se'n de putes amb els diners de l'ajuntament com aquell regidor de l'illa de mallorca nebot del bisbe. O com l'ex-conseller Cartagena furtant els duros a les mongetes (per cert, clavari d'honor de sant Antoni de betxí, li llevarem el títol o és honorable robar a les mongetes?). I això només alguns exemples.

Lo de "tu gente", he de dir que no sóc del bloc, ni de cap altre partit, per això no veig les coses amb un unic vidre, com pareix que és el cas d'alguns.

I lo de que el bloc no mana en cap lloc: Muro d'Alcoi, Calp o Sueca, per posar alguns exemples. I no en poques ocasions el govern local es sosté pel recolzament del bloc.

Ale, segueix informant-te, que això sempre va be.

El teu amic Paco.

Anònim ha dit...

Me declare fan de l'anonim castellà. Si s'entrenara arribaria a conseller d'educació, per lo menos, i igual te regalen trages o medalletes per a la teua filla.

Un saludo per a Paco, encara que no sigues del bloc

Otxa de lo calà ha dit...

La veritat es que Alfred ens proposa un tema i ací cadascú va a la seua, però jo em declare president del club de fans de Paco Piquer.

Pel que fa a l'alcalde de Betxí, d'acord que segurament no és cap "lumbrera", però no vos pareix que fa cara de bon xic? I amb això no en tenim prou? Amb la e polítics que fan cara de rapinyes i ací que teni un alcalde que fa cara de bon xic i vos dediqueu a criticar les seues accions i decisios de govern!!
No sigueu tan durs ni tan exigents...

Anònim ha dit...

Si, fa car de bon xic, xo es un mal pagaor.
Un ex PP

Paco Piquer ha dit...

Ale, que me'n vaig de vances a Moncofa. Fins el mes de setembre!!

Anònim ha dit...

Com sempre el enrredo i le mitges mentires son la tactica que Alfred utilitza per desprestigiar al equip de gobern.La explicació es clara i ell la sap peró la oculta i la enrreda de tal manera que sempre pareix que no li fan cas tot i que ell vol ajudar.En primer lloc Alfred sap que la 1ª ubicació la va desestimar l'arquitecte per un tema de aigües i desaigües que encarien el projecte.El segón lloc on es va aprovar tampoc es va desemvolupar per un problema de urbanisme futur.Peró lo millor va ser que al ple de l'ajuntament es va posar la medalla de que al final es feia on ell havi dit, cuan ara ens esta dient que la seva proposta era al frontó.I després de tant despropósit com sempre la idea de arreglar els vells vestidors i fer uns nous no era viable perque no arrivava el presupost.Solució la escola de futbol están contents, els jugadors de frontó també (menós Alfred) que com sempre i recorde el parking de camions, el camp de futbol,etc,etc es contradiu votan a favor de coses que despres critica amb una habilitat aixó si en quedar de victima. En fi bones vacances a tots.

Remolar ha dit...

A l'anterior missatge, un parell de coses:

1. En el BLOC sempre hem donat propostes i, en cas que no s'hagen tingut en compte, com passa habitualment, preferim votar a favor si són positives per al poble que en contra, com fan altres. Per exemple, en els vestidors vam donar la nostra alternativa però una vegada els del PP la van rebutjar, vam votar a favor de fer-los, encara que fóra on deien ells, perquè és bo per al poble.

2. Els del frontennis estan contentíssims, amb la gestió del PP, només cal anar i parlar amb ells. De paraula, quan van vindre les eleccions els vau prometre una sèrie de millores i encara estan esperant-les. Si no fóra per la proposta que hem presentat per escrit, encara estarien veent-les passar.

Salutacions a tot lo món.
Alfred