dilluns, 28 de setembre del 2009

PER FI TINDREM LA PISCINA COBERTA... A VALL D'ALBA


Sí, per si no ho sabeu, la Vall d'Alba tindrà una piscina coberta, segurament l'any que ve. Segons s'ha aprovat en plenari de la diputació de Castelló, una subvenció per valor de 600.000 euros. No cal ni dir que eixa subvenció es deu al fet que un dels vicepresidents de la nostra diputació és el senyor Martínez, alcalde de la Vall d'Alba.

Per a qui no ho sàpia, la Vall d'Alba és un menut poble de la Plana Alta, que compta amb 2747 habitants, segons el cens de 2007. Sí, 2747 habitants que gaudiran d'unes instal·lacions que demandem des de fa anys els betxinencs.

A part de quedar-nos amb un pam de nassos, m'agradaria que cadascú que traguera les seues conclusions i que revisara quins són els arguments que ens dóna el PP de Betxí per impedir la construcció de la Piscina Coberta al nostre poble.

Betxí té 6000 habitants, més del doble que Vall d'Alba, però en canvi ens quedarem sense piscina coberta. Reitere, CADASCÚ QUE TRAGA LES SEUES PRÒPIES CONCLUSIONS I QUE REVISE ELS ARGUMENTS QUE ENS DÓNA EL PP.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

M'has sorprés Alfred... esperava una lloança a les grans orquestes d'este any!!!!

Anònim ha dit...

El alcalde socialista de Alcora Javier Peris afirma que el deficit anual de la piscina cubierta oscila entre 150.000€ y 180.000€ anuales.Con una población de 10297 habitantes 30.000.000 pts de deficit AL AÑO, Betxí tiene la mitad de habitantes ¿porque no querrán hacerla?¿es Alfred el que acusa de deficit al AYTO?¿ayudará la pisicina a reducir ese deficit?

Anònim ha dit...

Sonbre este personatge, segons la premsa:


Gürtel: Francisco Martínez fue el "contacto" para cobrar una factura en negro según el informe policial


Las implicaciones de la supuesta trama de financiación ilegal del PP en Castellón no se circunscriben a los castellonenses Rambla y Costa, o a Facsa, Lubasa y Piaf, las tres constructoras investigadas en la provincia.

Según el informe de la unidad de blanqueo de capitales de la policía que hoy cita el periódico Levante, el vicepresidente primero de la Diputación y alcalde de Vall d'Alba, Francisco Martínez, ejerció como "persona de contacto" para que Orange Market cobrase una deuda en negro del PP en Vila–real por un acto realizado en la campaña de las elecciones municipales de 2007. En la fotografía de archivo, Martínez junto a Aparici e Ibáñez.
La trama Gürtel cobró al PP dinero en negro por actos celebrados en numerosos municipios durante la campaña de las elecciones municipales de 2007, según el informe de la policía del que hoy se hace eco el periódico Levante. Como ejemplo en Castellón cita una factura en Vila–real de 16.000 euros, de los que casi 3.000, en negro, todavía no se habían pagado a Orange Market. La policía apunta en su informe, según Levante, que la persona de contacto para cobrar la deuda era el vicepresidente primero de la Diputación y alcalde de Vall d′Alba, Francisco Martínez. La deuda de Vila–real fue finalmente cobrada por la trama Gürtel.

Anònim ha dit...

El que passa és que a l'actual equip de govern no els importa Betxí, i no tenen cap problema en pegar la cabotada i acceptar inversions que podrien vindre al nostre poble que se'n vagen a un altre. I per fer això no tenen cap problema ni vergonya en excusar-se amb informes i declaracions que afecten a un altre municipi.

Ja as'oloren que pereden l'aladia i ja busquen excuses, perquè saben perfectament que estan fent-ho molt però que molt mal. A diferència que el PP, el Bloc no té vergonya a demanar lícites inversions al nostre poble, com ara per al Palau, i que el PP, per cert, s'ha negat, mentre que aVall d'Alba, li han pagat una ermita sense cap valor artístic. Reclamaran arauna inversió similar (600.000 euros) per a Betxí? Fem una porra?

Anònim ha dit...

Betxi no es poble per a piscina cuberta per num de habitants, eixa inversió es podría destinar a mil coses mijors, i si es veritat lo de Alcora encara menys, només falta que el ajuntament se endeute més.

Anònim ha dit...

Més de 200 persones de Betxí van a piscines cobertes de pobles veïns. La piscina no només és fer esport: és salut i és necessària com a recuperació terapeutica.
El que passa és que la Vall d'Alba sap traure de la Diputació i el PP de Betxí, no. Més dèficit tenen les festes. I penseu que el centre de dia no tindrà dèficit? Si el PP no sap ni com es finançarà ni quan costarà cada plaça ni si Generalitat ajudarà?

Anònim ha dit...

Encara estic esperant que el BLOC vote a favor del PARANY només ens a apoyat el PP i el PSOE ja vindreu a que els paranyers vos votem, eu dueu clar!!!!!

Anònim ha dit...

A l'anterior anònim: prou de mentires. El parany pot agradar o no, però no digues mentires. Si vols vota a qui vullgues, però el BLOC en la diputació de Castelló ha votat a favor del parany i l'assemblea de regidors de Castelló, també. Així que ja ho saps: busca una altra excusa per a no votar al Bloc.

PROGRESSISME ha dit...

Sense comentaris...

Remolar ha dit...

Hola a tots:
acabe de parlar amb el regidor del bloc de l'Alcora. El tema de la piscina al seu poble el porta (o el portava, fins enguany) una empresa privada, que ha augmentat la seua demanda de 60.000 a 120.000 euros en poc més de 4 anys. Per això, ara es quedarà la concessió l'ajuntament i no els costarà ni la meitat de diners.

I això mateix que diu l'anterior comentari, prou de mentides. Si no volen la piscina, que ho diguen, però que no diguen al seu programa que "ho estudiaran", o que no diguen que posaran autobusos ací i allà, perquè és enganyar la gent.

Per cert, com pagarà la Vall d'Alba la piscina? La pagarem entre tots?

Remolar ha dit...

Hola a tots novament,
una cosa més: CINCTORRES també té piscina climatitzada, amb poc més de 500 habitants. Podeu veure la instal·lació al següent enllaç:

http://www.cinctorres.es/ca/node/85

La pregunta és: si Cinctorres en té, Betxí per què no?

Anònim ha dit...

Jérica també te una piscina climatitzada i en el tema de que son deficitaries, tot depén..., si es vol fer negoci, hi ha que oferir uns equipaments, uns serveis i unes instal.lacions de certa cualitat per a mantindre els clients/usuaris, per a guanyar diners. Si l'utilitat ha de ser pública, el tema dels beneficis, sense ser menys important, no n'es tant com si la gestió fora privada. A part, amb un bon disseny per part de l'arquitecte i un bon aprofitament d'energies renovables (geotermia,solar,biomasa...) el manteniment seria minim. Aixo sí, en el moment de la construcció es dispararia un poc el presupost, ja que l'instalació d'energies alternatives, barata no es. Peró per a que está la Dipu? Per que no destina una part dels pressupost de Mundo 'Des'Ilusión?, o el jornal d'Enrique Gimeno (ex-alcalde de CS)?, que cobra per no se que que van a fer a CS desde fa uns anys, i que jo sapiga no hi ha ni projecte. Per qué Fabra no es desfá d'una part dels "asesors" que te´i eixos diners es destinen per a la piscina de Betxí?. I mentre tant, als pares de xiquets en pequelar, els pujen una mitjana de 50,00 € la cuota mensual.

Anònim ha dit...

PP = AntiBetxí

Anònim ha dit...

Che que llastima que no goberne el BLOC el pequelar sería gratis, els xiquets de la escola de futbol no pagaríen rés, es faría una piscina cuberta i l'ajuntament güanyaría diners,pagaríem la contribució en dues vegades i així s'acabaría la crisis a i sobretot una ordenança per a replegar caragols, pero encara hi ha més es faríen bous bonissims practicament regalats i els grups de festes cantaríen en valencia (que emoció)demanaríen subvencions per al palau, per a gestionar el centro de dia i totes les aprobaríen per que el BLOC mana en castelló, en valencia i en españa, que bonico sería, es més vaig a escriure una carta per a els reixos o millor per a el pare noel que mola més.

Anònim ha dit...

Ací no es tracta de dir si un grup es millor o pitjor per al poble, simplement es comenta que fent be les coses, algunes instal.lacions o serveis, no deuen de ser deficitaris. En el tema de pequelar, jo no ho tinc molt clar el tema, perque no tinc fills, pero he sentit comentaris de molts pares amb un cert "cabreo". A principi de curs els van parlar d'uns preus i ahir s'els emplaça per a una reunió urgent i els canvien els preus, aputjanlos. Lo gracios del tema es que a "campsnal nou" va sortir el "Molt Honorable" dient que els valencians pagariem menys. De moment els pares de pequelar ja paguen mes, i aixó que la pujada d'impostos del Gobierno es per a l'any vinent.

Anònim ha dit...

L'anonim anterior no s'ha enterat que els reis i el pare noel son els pares, no, si així ens va...

Anònim ha dit...

Ei, vinga no li lleves l'il.lusió al xic, que no podrá dormir aquesta nit.

Anònim ha dit...

No mos fareu vilavelleros ni xilxeros! Freedom for Betxí