dimarts, 24 de novembre del 2009

PLA ZP: PROPOSTES DEL BLOC


El segon pla ZP ja ha arribat als ajuntaments, que han començat a fer els seus projectes per tal de gastar-se (quan no malgastar-se) els diners que se'ls adjudicaran.

A Betxí, afortunadament (o malauradament, segons es mire), hi ha tantes coses per fer que no desperdiciarem cap euro dels vora 630.000 que ens arribaran. D'eixos diners, estem d'acord que es destine el 20% a pagar gasto corrent (més o menys 126.000€), que alleugiran un poc les despeses del consistori. Amb la resta, al voltant de 500.000 euros, hem proposat per escrit els següents projectes:

1. CONSTRUCCIÓ DE LA PISCINA COBERTA
Com sabeu, pensem que este és un projecte absolutament necessari per al nostre poble, a causa de la gran quantitat d'usuaris que tenim i que el demanden. Esta mateixa proposta vam fer amb el primer Pla ZP i amb el Pla Camps, i en els dos casos va ser rebutjat.

2. ACABAMENT DE L'AUDITORI
Pensem que és necessari acabar els laterals superiors de l'auditori, que permetrà la construcció de diverses sales aptes per conferències, assaigs, reunions, etc. Amb això, l'escola de música podrà traslladar-se a este espai perfectament adaptat a les seues necessitats i l'Associació de bombos, per exemple, també tindria un espai apte per assajar.

3. REMODELACIÓ DE LA CAMBRA AGRÀRIA
Este antic espai necessita ja fa temps l'aportació d'una obra nova, per tal de fer les seues instal·lacions aptes per a xerrades, conferències, reunions, etc. Recordem que són moltes les entitats que allà es reunixen (quintos, llauradors, regadors, mestresses de casa, pintors, aficionats al bou, transbetxí...), a banda de les exposicions que es fan i que es podrien fer al llarg de l'any.

4. ESTABLIMENT D'UNA XARXA WI-FI MUNICIPAL
Pensem que dotar les infraestructures municipals d'una xarxa wi-fi, que permetria molts betxinencs i betxinenques accedir gratuïtament a internet és un projecte modern que facilitarà l'accés a les noves tecnologies a molta gent.

Som conscients que és pràcticament impossible acometre tots estos projectes amb els diners de què disposem, però ens agradaria que almenys alguns d'ells es portaren a terme, perquè creem que són necessaris i convenients per a molts betxinencs i betxinenques.

57 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que la proposta del wi-fi municipal esta molt be i es prou barata(torne a dir crec)tenint en comte el benefici que proporciona.pero a quin nivell municipal estem parlant?pera tot el poble?o nomes aquells que visquen prop de alguna infrastructura del poble?

Anònim ha dit...

fuck pp....
te diran a tot que no..nomes per orgull

HAY QUE PENSAR MAS EN EL PUEBLO JODER!

Anònim ha dit...

Baletes mirarà les propostes i... dirà que NO a totes. Mira que fàcil es el desenrotllament de la polígtica a Betxí.

Per cert, sabeu si son certs els rumors que apunten que no es torna a presentar com a alcalde i que anirà prou avany en les llistes autonòmiques?

del poble ha dit...

Per a l'alcaldia del PP en les pròximes eleccions es presenta el de 'Sport Preu' segons es comenta... Que no torne a ser elegit el PP i menys per majoria, per favor...

Anònim ha dit...

nomes falta el de sportdeu al pp,eixe te un treball molt pepero ,ia me enteneu,les idees son bones encara que un arreglo al poliesportiu no vendria gents malament despres de 30 anys que funciona.fer un parkin per a camions,arrelar les zones verdes,tot son coses bones per al poble

Anònim ha dit...

I per què no fer un ajuntament en la Camara Agraria? El ajuntament d'ara dóna pena. treballe en Almenara (ja sabeu, coses de la crisis) i allà n'hiha un ajuntament nou que està molt bé.

Remolar ha dit...

al primer correu, dir-li que m'he informat i crec que no es pot posar una xarxa per a tot el poble, però sí en diversos punts d'àmbit municipal (ajuntament, cambra, auditori, EPA, poliesportiu, etc.), és a dir, podria cobrir-se bona part del poble.

Pel que fa al tema del poliesportiu, cal recordar que el PP del nostre ajuntament ja ha perdut una subvenció enguany per arreglar-lo i el pàrking de camions possiblement no puga entrar en els projectes perquè ara han de ser, a grans trets, d'educació, esport o noves tecnologies.

Salutacions a tot el món

Anònim ha dit...

alfred com que no pot ser lo de la xarxa??? jo tinc entes que nia paisos que si que en tenen en totes la ciutats i tu pages un tant a lajuntamen i ja esta supose que sera mol poc.. aixi qui vol es conecta i au ¡¡¡¡

Anònim ha dit...

El que crec que vol dir Alfred és que calen punts dels que s'emetisca o s'envie la xarxa. En Versalles o en Montserrat serà difícil que arribe, però si tu poses antenes en els edificis públics (ajuntament, EPA, cetre de salut nou i vell, teatre, cambra agraria, casal jove, magatzem municipal, escola, institut, etc...) es podria aconseguir un bon grapat de punts i una ampla cobertura per tot el casc urbà.

Pel que fa a pagar al ajuntament per l'ús de la xarxa, això és difícil en l'estat espanyol. No sé si vos recordareu que fins que Aznar va ser president del govern espanyol, Telefónica era pública, però després este senyor la va vendre als seus amics amb le sfamoses stock options. des d'eixe moment es va privatitzar, i a qui s'ha d epagar es a Telefonica o a algun dels proveidors de telefonia, i a esta gent no els fa gràcia que es deixen obretes les xarxes wi-fi d'ús públic: Gràcies PP, gràcies Aznar.

Remolar ha dit...

HOla,
com vos dic, he estat parlant amb gent de telecomunicació i pel que es veu no es pot posar una xarxa per a tot el poble. Es veu que abans alguns pobles sí que ho teniem però s'ha recorregut i ara ja no es pot.
Seguiré informant-me però pel que pareix la solució és posar diversos punts en llocs municipals.

Anònim ha dit...

què tal el plenari d'ahir?

Remolar ha dit...

Va ser suau, vam aprovar tots els punts de l'ordre del dia excepte dues abstencions.
Per cert, vaig presentar una moció per tal de desplegar l'article 65 del nou EStatut d'Autonomia que parla de potenciar les comarques i es va aprovar per unanimitat, amb el recolzament del PP i del PSOE.

Anònim ha dit...

Però sabien lo que són les comarques?

Anònim ha dit...

alfred vaig vore per tvbetxi el ple del dimarts,vas fer mensio als problemes que tenen al fronto,i del futbolsala res de res,pareix que tu tembe pases de nosaltres teu recorde un altra vegada som els unics veins que per entrenar en una instalacio esportiva municipal tenim que pagar (20 euros la hora), ni el hanbol (de bades),ni el futbol (de bades),ni els teus amics del fronto (de bades.)tots de bades menys nosaltres.crec que es un tema que deurieu de parlalo se que no tens el poder de decidir pero com a posicio deuries tratar el tema ya que no es just que iasquen veins de primera i de segona perque????? (perdona si e segut dur pero ahir em vaig indignar al vore el ple i vore com no vas dir res de res)

Anònim ha dit...

Perdonad mi ignorancia: pero ¿los del futbol sala tienen alguna asociación? Me refiero a alguna que reuna a todos los que parcticais este deporte en Betxí. si es así, proponedle al ayuntamiento un convenio, y si no la teneis, creadla: la unión hace la fuerza. también os recomiendo ir a hablar personalmente sobre vuestras demandas a todos los grupos políticos.
Es sólo un consejo.

Anònim ha dit...

No es cierto que solo paguen los del futbol sala, la escuela de futbol también pagan 270 € (creo) al año.

Anònim ha dit...

Home jo no se si es veritat que baletes anirà en les llistes del PP a les corts, però pitjor que Font de Mora no ho faria!!

Per cert, dimarts que ve manifestació en Castelló per la dignitat de l'ensenyament públic. Ens agrada a muntó protestar (jo soc el primer que està indignat perque les meues nebodes estan en barracons, en concret en el colegi numero 11 de vila-real), però a l'hora de la veritat no fem res , vullc dir que segur que en la manifestació no n'hi hauran ni 100 persones, i després els poitics ho veuen pel diari i pensen: "mira, som els que menos recursos destinem a l'educació en tot l'estat i ixen quatre gats a protestar".
La mani pareix que es davant la casa dels caragols, dimarts dia 1 de desembre a les 19 hores!!

Per lo que respecta a Betxí, si torna a guanyar el PP en el 2011 es que la gent ja pasa de tot, perque hi ha que vore que malament heu estan fent.

Anònim ha dit...

Però als del futbol sala també els porten en autobus, els donen xandals i els renten la roba com als de l'escola de futbol?

Anònim ha dit...

allí estara usted en la manifestacion por la educación, no señor Remolar?
O solo protestamos via telemática -con articulitos que se escriben en un momento- y a la hora de la verdad nos quedamos en casita al lado de la estufa?

PD: si el PP autonómico tiene que recurrir a Blasco para rellenar sus listas para les Corts es que realmente está más mal de lo que me pensaba, pero si el alcalde de betxi no sirve ni para presidente de escalera por Dios!

Un español muy español ha dit...

Ya les gustaría a muchos niños de paises africanos tener los barracones que tienen nuestros chavales.
Yo apuesto a que no sereis ni 100 personas en la manifestacion esa.

No me consta que el alcalde vaya a formar parte de las listas del PP para las cortes, y me extrañaria mucho que habiendo gente tan válida (Alberto Fabra, Ruben Ibañez Alejandro Amposta etc) a alguien se le ocurra poner al poca chicha del señor Blasco.

RECORDATORIO: en el 2011, Camps presidente !!!!!!!!!!!!

Ferrer (Almenara) ha dit...

Espanyol: ara resulta que el teu model de societat és el que -per desgràcia- tenen els paisos subdesenvolupats d'Àfrica?? Eixe és el nostre espill??

Anònim ha dit...

La asociación del futbol sala de Betxí es la que reune a todos los jugadores, ya que al tener seguro es más barato si creamos una asociación con todos los jugadores (lo que hay actualmente), que que pague cada equipo 150€.
Por otra parte cabe recalcar que el sábado pasado fué la primera jornada y que ya no habia agua caliente.
Qué pasará cuando toque jugar el viernes después de los del balonmanao?
Tendrá agua el primer partido?
Y el segundo?



Paquito Franco

MEJORAS EN EL POLI YA! ha dit...

AGUA PARA TODOS...

dios que vergüenza de ayuntamiento..

queremos mejoras en las instalaciones deportivas para TODOS,Handbol,fútbol sala....o todas las personas que utilizan el pabellón.Que para algo es de TODOS!

diosss...es una vergüenza de pueblo.


BLASCo...DUXATE EN EL POLIDEPORTIVO
haver si te gusta la mierda de agua que sale x los grifos y el agua caliente que dura...lo mismo
que dura tu credibilidad como alcalde.

VERGUENZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

REFERENT AL FUTBOLSALA:yo no me queixe per pagar les fitxes dels jugadors o els seguros aixo es normal mes o menys enguany se an pagat uns 700 o 800 euros de mitja per equip.(es la cuota per a pagar arbitres i demes)ya seque la escola de futbol a pagat uns 270e per xiquet que em pareix molt.pero eixos dines es per pagar els seguros ,arbitages,autobus,material esportiu com ara eqipatges,xandals etc.. que em pareix molt be.yo de lo que em queixe es que el futbolsala per a entrenar al poliesportiu te que pagar cosa que ningu altre fa ni el hanbol que utilitza les mateixes instalacions .es que eu veig un abus.

Remolar ha dit...

He estat llegint els comentaris i parlant amb algunes persones que juguen al futbol sala.
Crec que és un tema seriós i que, per tant, s'ha de solucionar.

De totes formes, vos emplace a llegir l'últim article meu del mes de juliol d'este mateix blog i veureu com el que dieu ja està proposat sense que de moment s'haja complit. I això que l'alcalde va donar la seua paraula que se solucionaria en breu.

Seguim en contacte i parlant sobre el tema. Gràcies per mostrar les vostres inquietuds.

Anònim ha dit...

Ojalá tots els concejals foren com tu, Alfred. Per cert, qué diu el concejal d'esports de tot este tema?

Anònim ha dit...

gracies a tu per escoltarmos e intentar solucionar el problema.pero es que es un tema per a informase be,i dirlo en un ple per a que tots eu vejam a vore que diu la concejala de esports.el tema greu es fermos pagar pista al futbolsala i als demes esports del poble no pagen res per a entrenar en instalacions municipals.que es el correcte.pero clar perque nosaltres si.en 3 anys que eu organitza el ajuntament em pasat de uns 160 participans a uns 70 i tot es per el abusiu preu i aixo que enguany en lan baixat.no ia res millor que una regidoria de esports que es preocupe de fomentar l'esport entre la gent jove i açi en betxi no pasa pareix una empresa de negocis i poc a poc aniran matan el futbolsala que la practiquen tants veins del nostre poble.

Anònim ha dit...

e leido el articulo de deportes del mes de julio y no propones nada de igualdad en las tasas para todos los vecinos por ejemplo los del padel pagan? el frontenis paga? si es cieto que hay vecinos que les hacen pagar y a otros no me parece un escandalo del pp de betxi y como oposicion tanto el bloc como el psoe deberias urgentemente proponer una solucion justa.yo sinceramente no doy credito a lo que leo si es verdad.

Anònim ha dit...

manolo ficat les piles,que la gent comença a obrir els ulls.igualtat per a tots els veins de betxi

Anònim ha dit...

perdoneu la meua ignorancia pero veig que el tema del futbet alça molt de debat.este tema de no pagar per a entrenar liu au dit al concejal de esports?i si es aixi que vos a dit? es que no te ni peus ni cap que el hanbol que utilitza les mateixes instalacions que vosaltres no page per entrenar i vosaltres si.i si continua aixi es una injusticia que desde el meu punt de vista vos fan.crec que si eu parleu en el ajut vou arreglaran es de sentit comu.SORT

Anònim ha dit...

Sobre el tema del futbol-sala pense que hi ha una diferencia entre entitats com poden ser el futbol, el handbol o el club de frontó que recorren tota la provincia defenent el escud del poble de betxí a un campionat local(sense anim de ofendre a ningú) que es organitza a nivell local per a fer un poc de esport.De la mateixa manera crec que si es organitzara un campionat local de futbol-7 també es deuría de pagar com es fa a vila-real, per que les instalacións valen molt diners tant de construirles com de mantindres i l'ajuntament deu de cobrar els gastos que es produeixen pues no es una ONG.

Anònim ha dit...

Lo de dur l'escut del poble pels mons de deu es una tonteria. Les instalacions costen el mateix per als de l'ahnadbol que per als del futbol sala: és dir, que els del futbol sala estan mantenint les instalacions en els seus pagos mentres que els del handbol les puguen gastar gratis. I ojo, la culpa no es dels del hanbol, sino de l'ajuntament.
Crec que sempre es preferible que l'ajuntament deixe de cobrar per usar unes instalacions gent del poble a que es deixen d'utilizar. Ademes, una lliga local de futbol sala o de lo que siga també dona renom al poble: o seria millor que es deixara de fer?
I que diu el concejal d'esports? Alguna cosa tindra que dir, no? te opinio de tot açó?

Anònim ha dit...

solo se han apuntado 5 equipos
de futbol sala...UNA VERGUENZA!!

MANOLITOO ponte las pilas o la calle.
que hay gente que quiere luchar x el pueblo de
betxi.

GRACIAS ALFRED.
Una vez mas siempre con el pueblo. :)

ORGULLOS DE SER BETXINENC pero en contra del pp i les seua politica TOTALITARIA.
Doneu pena.

Anònim ha dit...

Hi ha mes asociacions que duen el nom del poble de Betxi i que duen el escut (i no tenen perque ser esportives) i no tenen molta ajuda del ajuntament tampoc.

Anònim ha dit...

es veritat que el hanbol, futbol,etc.. estan federats i participen en nom de betxi en altres llocs.per aixo el ajuntament els subvenciona economicament cosa que el futbolsala no.el problema es el us de instalacions municipals que a un es fan pagar i altres no.es mes si ia algu del hanbol que diga quina subvencio els donen al any i cuantes hores tenen el pavello al seu servei totes les setmanes de bades,crec pero no estic segur que parlem de uns 6000 euros anuals i unes 20 hores setmanals.no poden donar de bedes unes 3 hores al futbito? ya que no sels subvenciona

Anònim ha dit...

Això de dur i passejarlo pels pobles esta be. Pero que passa si perden i deixen en ridicul el poble? Tornen els diners?

Anònim ha dit...

que arto estoy de tantas quejas si os. toca pagar ,pagais y a callar.y el que lo tenga gratis suerte suya.arriba el pp

Anònim ha dit...

perque sera que tots els peperos sou iguals.franco ya no esta eh?quan se creu que es comet una injusticia ia que denuncialo i intentar solucionarlo ESTEM EN DEMOCRACIA

Anònim ha dit...

Del tema del futbito poca cosa se, si es aixi com dieu la veritat es que me pareix una injusticia. Lo que si que pouc dir es que Alfred me pareix que es l'unic que escolta "al poble, als ciutadans". La meua dona i jo no tenim la ideologia diriem mes proxima al Bloc pero l0altre dia heu comentavem que en les proximes donarem el vot de confiança a Alfred. I ojo que no som els unics, la gent no es boba i comença a fartar-se de la poca entitat politica de Blasco i dels seus concejals.
Betxi no es un cortijo, aixi que pot canviar de dirigents. O espabila el PP o esta mes clar que l'aigua que pasará a l'oposicio.
Alfred vullc felicitarte per la teua implicacio en els problemes de la gent.

Anònim ha dit...

A vore, explicam la diferenci (pal comentari anterior 8 arrere), que niá entre jugar en els teus amics del poble a futbol sala (última divisió), i jugar en el C.D. Betxí en 2ª regional (última divisió tamé)
Fará uns3 o 4 anys ja vam anar uns quants a parlan en el alcalde i la regidora d´esports (anaem recolçats x empresaris locals)per tal de fundar un nou club de futbol al poble i x al poble.
Lo primer que van fer era ensenyamos la "OBRA FARAÓNICA", tamé coneguda com a CIUTAT ESPORTIVA.
I en cuant els vam traure el tema de la subvenció, ens van dir que la subvenció seria el cambi per disarnos el camp per a entrenar i per juar.
En cap moment ens van dir que no, pero no ens var ficar CAP facilitat, tot eren trabes per lo que vam decidir retirar la proposta.
El poble es xicotet i mos coneixem tots, per lo que no cal que fique el meu nom, no?

ah, x cert la subvenció del futbol sala crec que es el disarnos les instalacions per a jugar els partits sense que mos les cobren, i tindre el dret a la duxa (pero esta semana pasá ja no niaba aigua calenta...)

Anònim ha dit...

Acas paga la gent per gastar la biblioteca?

Anònim ha dit...

He estat llegint els comentaris i ufff.. em costa mantindre la calma.
Sóc aficionat a l'esport i el practique diariament fora del meu poble i pagan mensualment per poder fer-ho (ja que ací no puc). El frontó municipal esta ple, és normal! hi ha alguna instal·lació mes en la qual es puga practicar esport?? NO! En este poble o estas federat per poder jugar a hanbol, futbol o frontó o et fas aficionat a correr i te la jugues ara que es fa pronte de nit i ho fas al poligono que es l'unic lloc que no tens perill de que t'arreplege un cotxe.
Sóm el poble més trist i pobre en quant a infrasestructures esportives. I aprofite per contestar un comentari que m'ha fet molta gracia... que diu els del padel pagen? (IGNORANT, la merda de pista que heu fet al costat del frontó, mal feta per cert, no és de padel es diu ESQUAIX) no clar que no pagen perque en este poble no hi ha una misera pista de padel o si, si que pagem perque els que ens agrada em de pagar instal·lacions i desplaçaments per eixir de la MERDA de poble (en relació a instal·lacions esportives) que tenim.
El grup popular i la gent que els doneu suport esteu fent molt de mal al poble, inclòs a l'esport.
Peró, el pijor es que dia a dia continueu mostrant la vostra INCOMPETÈNCIA. Espere que per poc de temps.
Sols vullc fer menció a aquella obra FARAONICA DE CIUTAT ESPORTIVA que tant de temps va eixir per la vostra boca. On esta?

Anònim ha dit...

made in pp:coets ,bous,obres faraoniques molta fatxa i poc de fondo.son aixina i dubte que canvien

Anònim ha dit...

respecte al comentari anterior aixo de que la subvencio es deixar la pista de bades els dies de partits no es del tot sert.la pista sempre la a deixat de bades el ajuntament desde que estaba el psoe al mateix i per cert no era 2 hores com ara al aver 5 equips.entonces jugaben cap als 15 equips i aixo ya suposaba 7 hores per als partits a la setmana.i el futbolsala com asociacio que te estatuts tenia una subvencio de uns 800e anuals que es dividia en els equips participants.de eixa subvencio nada mas se supo.es a dir si ara es donara 1 hora setmnal per equip per a entrenar, serien les mateixes 7 hores setmanals(2 partits incluits) que fa uns anys i damunt se estalvien la suvencio.es a dir el futbolsala en els anys em perdut drets i em anat arrere com els carancs

Anònim ha dit...

no se para que discutimos tanto..
al final siempre hacen lo que quieren.
Y siempre gana el PP......
Esperemos en las próximas elecciones
no ganen por mayoría ABSOLUTA!!!

MANOLITO la teniente general hace contigo
lo que quiere.jajjajajajajaja

PELELE

Anònim ha dit...

ahir a la vesprada em vaig arrimar al poliesportiu a vore el futbolsala em van sorpendre dos coses una el nivell que tenen els equips locals me va parixer molt bo i tambe el public que atrau iavia prou gent al pavello,tambe em pareix curios els pocs equips que participen cinc,quan dieu que antes eren uns quince.per lo tant trac la conclusio que esta gent efectivament no a estat molt apoyada per la ajuntament i es una llastima ya que les properes generacions dubte que tinguen esta lliga local ya que per el que e vist la gent que participa esta un poc crema del poc recolzament que reben.tenim que apoyar tot el esport que es fatxa al poble.anims a tots aquells que participeu.

Anònim ha dit...

referent al anterior comentari,me alegra que vingeres a voremos ahir.aixo es lo que deuria de ferde vanga en quan el alcalde i la concejala de esports i tambe la oposicio es a dir m jose i alfred.

Anònim ha dit...

per què no passeu a l'ajuntament el calendari de partits i que ho posen al web de l'ajuntament tal com fan els del senderisme? O al BIM? Feu una instància i els ho demaneu.

blocmoncofa@gmail.com ha dit...

Molt bé, ja era hora que algú mires de destribuir els diners per un benefici real del poble. No se sap com però, normalment, els polítics actuals miren només pels seus interessos i poder mantenir una legislatura més,sense tindre cap importancia si el poble va bé o malament.El poble intel.ligent es dona compte de moltes coses, només necesiten algú de "confiança".Àixo ha de cambiar!
Ànims!!!

Anònim ha dit...

piscina municipal coberta? quin luxe, algu ha mirat els gastos de manteniment posteriors a la seua construccio? fer un 'brindis al sol' esta molt be i queda molt bonic, pero ni ha obres mes necesaries al pavello poliesportiu que cobrir la piscina, una miqueta de realisme!!!!!

Remolar ha dit...

el que és un brindis al sol és posar al programa "estudiaremos la construcción de la piscina cubierta" i després deixar passar 4 oportunitats de construir la piscina debades. 4 oportunitats, que es diu prompte. Això sí que és un brindis al sol

Anònim ha dit...

Y el Solaig, ¿Alguien ha subido recientemente? Vergonzosa la situación en la que se encuentra. En uno de los artículos ya lo denunciabas pero cada vez que lo veo no puedo evitar irritarme. Desde las últimas lluvias la senda está desecha, si no se realizan trabajos de mantenimiento pronto nos quedaremos sin sendero. Somos muchos los bechinenses que disfrutamos de ella y esperemos que nadie se haga daño practicando senderimo, porque no sería difícil.(si teneis pensado ir, mejor hacerlos sin niños, evitareis peligros)
Mantengamos vivas las sendas!!

Anònim ha dit...

De sobra es conocida la politica de Alfred de "cafe para todos" cualquier cosa que le pidan a todo dice que si y eso se demuestra en el articulo anterior, ve bien que el ayuntamiento haga un campo de futbol de cesped artificial, pero con el mismo dinero haría una piscina cubierta obviando que la piscina cubierta cuesta el doble de construir y 10 veces más de mantener.Pero hay que decir a todo que si, entiendo pues que no le parecerá bien que ayto construya el centro de dia pues es más importante tener una piscina cubierta que un centro de dia para nuestros mayores.Se queja Alfred en un articulo anterior del deficit del ayto y propone la construcción de una piscina cubierta que nos costaría mas de 30 mill de las antiguas pesetas de mantenimiento al año, es decir 250mill de contruir y 300 mill de mantener en 10 años.Creo que hay mil cosas más importantes que hacer que una piscina cubierta o una "xarxa wi-fi" que además no valdría para todo el pueblo, y yo me pregunto si no vale para todos para que narices la queremos??.No entiendo nada.

Remolar ha dit...

Al comentari anterior:

no has posat quants diners costarà el camp de futbol de gespa artificial. Ho saps? Vora 700.000 euros (una piscina costa menys). Damunt, hi ha projectats diversos camps de gespa artificial a la suposada ciutat esportiva de la Bechiazul. Per què no es canvien per la piscina coberta? Simplement perquè no. I això no li costaria ni un duro al poble.

L'article està tan ple d'incongruències que arribes a dir que la piscina no seria per a tot el poble i que el centre de DIA sí, amb una capacitat per a 40 persones. Què et pareix?

I efectivament, vaig votar a favor perquè no em considere com els altres partits, que només perquè ho proposen uns altres, ja voten en contra. A mi el centre de DIA em pareix necessari, i el camp de futbol em pareix bo per a Betxí, i per això vaig votar a favor dels dos. Però considere que la piscina també és molt necessària, i per això la propose, i el PP vota en contra. Eixa és la diferència en la nostra política, que votem a favor quan una idea ens pareix bona. No com altres

Anònim ha dit...

te rao alfred tot es necesari pero sincerament veig mes necesari la piscina coberta que la gespa al camp de futbol ,mes tenin en compte que en la faraonica ciutat esportiva del pp estaria(el cartell esta ficat davant del camp de la foia,per si algu no la vist en estos 4 anys)pero quan es fara blasquet?

Anònim ha dit...

A lo que me refería que no valía para todo el pueblo es a la wi-fi o por lo menos eso dices tú el 24 nov en este mismo blog.La piscina cubierta vale mucho más que el campo de futbol informate bien a no ser que la quieras hacer de juguete, la ciudad deportiva esta parada y tú lo sabes como muchos proyectos paralizados por la crisis, que seguramwente tu achacarás al PP cuando es Z`paro el culpable, pero además deberías saber que las cosas cuestan de hacer y de mantener y la piscina sería muy costosa para una población como BETXI.Si el campo de futbol te parce necesario y el centro de dia tambien no entiendo ese afan por criticarlo todo.saludos.

Anònim ha dit...

eres un embustero i controla lo que dius,si tu alfred eres la vergonya de la provincia i sobre tot del poble,no te creu ningu bueno quatre increduls com tu.Que por si manares tu en el pobleeres una engoixade tio