dimarts, 2 de febrer del 2010

COMUNICAT DEL BLOC SOBRE EL "CAS SANT ANTONI"

Davant la greu crisi política que s'ha produït entre el sr. Alcalde, Manuel Blasco, i la majoria dels regidors del PP del seu propi partit, el Bloc de Betxí vol manifestar el següent:

1.- Ens enterem en una Comissió i en un Ple de la decisió de no fer entrepans el dia de la romeria de sant Antoni. Nosaltres no sabíem en cap moment si era decisió de l'alcalde o del grup del PP. En cap moment s'ha demanat l'opinió de l'oposició ni del Bloc. Per tant, els responsables són el sr. alcalde i el PP.

2.- Posteriorment ens assabentem que la majoria de regidors del PP tenen pensat fer ells els bocates i així contradir i desautoritzar l'opinió del sr. alcalde. Això -evidentment- suposa qüestionar del tot l'autoritat del sr. Manolo Blasco. Creiem que és un acte del tot irresponsable desautoritzar un alcalde, des del seu mateix grup polític. Una cosa és que ho faça l'oposició i una altra que siga el seu mateix grup. Una mostra de divisió que en res beneficia el poble de Betxí i la seua governabilitat.

3.- Creiem que s'ha donat una molt mala imatge davant de tot el poble, davant dels visitants i de les autoritats. S'han passat uns moments molt tensos, desagradables i molt lluny de l'ambient festiu que pertoca a Sant Antoni. Pensem que els draps bruts convé rentar-se'ls a casa i no davant de tot el poble.

4.- Considerem que el grup del PP ha polititzat innecessàriament les festes del patró del poble. Des del BLOC sempre hem cregut que a festes no s'ha de fer política ni beneficiar-se'n, cosa que sempre hem respectat. Senyors del PP, ja que prompte seran eleccions, podem i devem començar a polititzar les festes? A partir d'ara, ja tot val? Què haguera passat si els membres del BLOC haguérem repartit bocates? Els haguera paregut bé?

5.- Són conscients els regidors del PP del problema legal i sanitari que han pogut crear? Saben que en una societat com la nostra hi ha una cosa que es diu carnet de manipulador d'aliments?. Tots els que van fer els bocates el tenien?. Se van seguir tots els procediments i protocols que cal en el repartiment públic d'aliments? Estan segurs d'això? Saben que els hauria pogut caure el pèl?

6.- Des del Bloc hem mantingut una posició més que discreta i correcta en tot l'assumpte. Haguérem pogut perfectament escriure a premsa (i segur que ens ho hagueren publicat), ràdios, etc i contar la situació tan desgradable i políticament incorrecta que s'ha viscut els últims 10 dies. Creiem que hem sigut responsables amb el nostre càrrec institucional. Ara bé, sí que volem saber tota la veritat i no està està gens bé que alguns "tiren la pedra i amaguen la mà", com s'havia fet fins ara.

7.- Esperem i desitgem pel bé de Betxí que no es repetisquen actes com el que acabem d'explicar. Demanem als responsables del PP que es posen les piles i que treballen pel bé de Betxí i per l'harmonia entre la seua gent i no per crear divisions i enfrontaments entre ells i entre ells i la gent.

En el Ple, el Partit Popular va reconéixer que s'havia portat malament i QUE LI HAVIA FET EL LLIT A L'ALCALDE, encara que evidentment no ho diu amb eixes paraules.

La pregunta és: aleshores, reconeixent que s'ha traït l'alcalde des del seu propi partit, què més fa falta per assumir les responsabilitats corresponents? Què més han de fer per dimitir?

12 comentaris:

Remolar ha dit...

Hola a tots:

En primer lloc, vull agrair-vos a tots els que visiteu el meu bloc i que llegiu els meus articles l'interés que demostreu pels temes i per la política del nostre poble.

De la mateixa forma, també vos agraïsc la majoria dels comentaris que feu, ja que per una banda ens servixen per saber les vostres opinions i per conéixer també altres temes.

Tot i això, sí que m'agradaria demanar-vos que el to dels comentaris fóra positiu i no bel·ligerant ni ofenedor. Sobretot pensant en aquelles persones que no pertanyen a la vida pública (política) i que per tant se situen en l'esfera privada.

La resta, tant jo com els altres representants polítics, estem exposats a la vostra crítica, comentaris, opinions, etc. però demanaria que sempre fóra des d'un to NO OFENEDOR.


Moltes gràcies a tots.
ALFRED REMOLAR

Anònim ha dit...

I com s'arriba a la situació en que un ajuntament no pot assumir un gasto de 4000 euros per a bocadillos? O 400 per a la xocolatada de festes?
Això es lo realment greu de tot este assumpte, ja que mentres la traició afecta a l'alcalde i als seus "companys" de partit, la bancarrota de l'ajuntament ens afecta a tots.

Anònim ha dit...

tot el que dius em pareix del tot correcte,pero la posicio del bloc em pareix del tot comoda,si es veu una irregularitat tant greu com la manipulacio de aliments per persones no autoritzades,eu senc alfred pero ia que denuncialo a on correspon,pense que la oposicio de betxi tambe esta molt dormida (les piles vos les teniu que ficar tots)

Anònim ha dit...

Qui es el consejal de sanitat? Hauria de dimitir per incompetent i pel mal exemple que s'ha donat al conjunt del poble. Com pot ara demanar qualsevol cosa als amos dels bars, cafeteries, etc. si ell mateix no cumplix les lleis?

Anònim ha dit...

I entonces, l'asociacio de BOBO's que pinta en tot açó?

Anònim ha dit...

alfred la persona que et demana que denuncieu te tota la rao.

Anònim ha dit...

Vaig anar al metge de cabecera en juliol i em va dir que havia d'anar a l'especialista (traumatoleg) que ja me avisarien de la Plana, no m'han avisat encara DENUNCIE A LA CONSELLERIA DE SANITAT?
Una vegà posats a denunciar...

Jo amb l'ajuntament de betxi flipe, els concejals traicionen al seu numero u (Blasco) i aqui no pasa nada? Per favor, aço pareix aqui no hay quien viva!!!

Jo no me situe a prop de la ideologia del Bloc, pero per favor Alfred (que pareix que es l'unic en sentit comu) ALCALDE JAAAAAA!!!!

Anònim ha dit...

No puc vore el video que has penjat Alfred... algú té el mateix problema? és problema del meu equip, doncs?

Anònim ha dit...

Veig a Blasco com a futur alt càrrec del PP (president de la diputació, conseller etc), ho té tot:
- Bon gestor.
- Eficaç
- Bon orador.
- Autoritat entre els membres del seu propi partit

Anònim ha dit...

hay que pedir responsabilidades,si hay un tema tan grave se denuncia y se cumple con la labor que teneis como oposicion.pero claro mejor criticar y no hacer nada.ni decirlo a los diarios ni nada demostrais ser todos iguales,los toros de la barrera se veen muy bien.el bloc y el psoe con la indiferencia que mostrais no mereceis gobernar betxi.hay que denunciar este tema donde haga falta

Guillem ha dit...

Jo també crec que este greu assumpte, tant el polític com el sanitari, s'hauria de denunciar a la premsa, així com la situació econòmica de l'ajuntament, i dir amb noms i cognoms qui són els responsables del que està passant en Betxí.
I millor encara seria repartir 1000 o 2000 fullets casa per casa o en dimecres en el mercat. O tot al mateix temps.

Anònim ha dit...

En internet ja n'hi ha notícies del esperpento que van muntar els peperos:

http://www.laplanaaldia.com/castello/noticias/25154/los-bocadillos-de-la-discordia-de-betxi

Ademés n'hi ha fotos i tot, i se pot identificar perfectament a totes les persones que van repartir bocadillos, també coneguts com BOBO's, i contra els que hauria de caure tot el pes de la llei per haverse passat la normativa de Sanitat i Manipulació d'Aliments pel forro.
Espere que isca alguna cosa en el Mediterráneo, que es el que llig més gent.