dilluns, 8 de febrer del 2010

EL MORRUT ROIG



La plaga del morrut roig s'ha estés recentment per bona part dels nostres pobles. Es tracta d'un menut insecte que afecta directament les palmeres, de forma que en poques setmanes es moren.

Em vaig enterar d'això perquè algunes persones m'ho van comunicar, que si l'ajuntament havia pres les mesures oportunes per tal d'evitar esta enfermetat. Afortunadament, els tècnics ja havien fet la seua faena i havien realitzat les gestions convenients. Sembla ser que hi ha 2 ó 3 palmeres públiques que tenen esta enfermetat, les quals ja han rebut el tractament corresponent (normalment es tallen per evitar la propagació de la plaga).

El problema està, però, en les palmeres afectades situades en propietats privades. S'ha comunicat els seus propietaris dels procediments que han de seguir, però encara n'hi ha alguns que no ho han fet.

Les palmeres són arbres amb un lent creixement, que en determinats punts de Betxí han esdevingut punts de referència i elements emblemàtics del poble. Per això, des d'ací, vos anime que comuniqueu a l'ajuntament els casos que detecteu de palmeres infectades en el nostre terme, per tal que es puga evitar el contagi massiu.

66 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues ya que ho dius, en l'ajuntament n'hi ha uns quants de morruts, pero no son rojos no, son mes blaus que blaus. A vore si sels pot tallar d'arrail.

Anònim ha dit...

yo e detectat que ia molta gent en l atur,si coneixes algu dilo a l ajuntament a vore si reben algun tipus de ajuda.

Anònim ha dit...

baixada de salaris als funcionaris,treball segur ,grans nomines ,poques hores de feina,isos son els que tenen que apretarse el cinturo a tota espanya,ya esta be de tan de vividor

Anònim ha dit...

uns 2000 euros al mes(limpios),14 mensualitats al any,3 mesos de vacacions al any,unes 5 hores diaries com a molt, poden fer altres treballs, a que et sona aço alfred? aixi tambe em preocuparia jo del picudo.funcionaris mestres vividors pagats per tots.yo estic a l atur i tinc altres mal de caps

Anònim ha dit...

Anònim, oposita i no toques més les castanyes. vividor, treballa i no visques del paro, home.

Anònim ha dit...

bo, a l'anòmin de 2 comentaris més a dalt, tant sols dir-li que la diplomatura en magisteri de l'especialitat que vulgui esta oberta per a tothom, si tant creu que és bona vida ser mestre, apa! no facis tant el gos a casa i posat a estudiar!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Que tingues altres maldecaps és normal i més si estàs en l'atur. Però una cosa sí que et dic: si estàs en l'atur pregunta't per culpa de qui. Si és culpa del teu empresari o de la mala política de Zapatero o de la de Camps (la CV líder en paro). No crec que siga Alfred el responsable del teu paro. A lo millor Blasco (que per cert cobra molt més que Alfred) o el PP de Betxí, però m'estranya que siga Alfred, amb qui tant te descarregues.

Anònim ha dit...

Mira, amic anònim, els funcionaris al cap i a la fi no són més que treballadors que s'han tret una plaça opositant (tirant-li hores d'estudis i maldecaps).
Jo me preocuparia més, en el teu cas, dels assessors i enxufats sense plaça que estan cobrant una pasta gansa de les administracions públiques (que les paguem tots) sense que hagen fet mai ni un mal examen ni se'ls conega cap mèrit per cobrar tot lo que cobren. Em referisc als assessors de Fabra i els seus palmeros. Només amb el que ens costa a tots els habitants de la província de Castelló els assessors de Fabra, es podria fer un centre de salut cada any com que el que tenim en Betxí. Però ademés també me preocuparia dels sueldos dels polítics que estan cobrant per no fer res o per enfonsar l'economia dels pobles.
Ves i parla amb l'alcalde o amb Mª Pilar a vore lo que cobren del ajuntament, i després ens ho contes.
O també preocupa't dels empresaris que estan tirant a la gent al carrer amb els EREs i després es compren cotxes de luxe nous, i que no paguen als seus treballadiors però els seus fills van a colegis privats i en estiu veranegen a todo tren.
O preocupa't de la corrupció que estan podrint les institucions públiques i que fa que mentre ens gastem millonades d'euros en circuits de F1 o en carreres de barques, molts xiquets i xiquetes no tenen mestres, o no tenen educadors, o se'ls puja el preu de les guarderies, com ha passat ací en Betxí gràcies al conseller Font de Mora i la passivitat del PP local, inclosa la responsable d'Educació, que és tamé la d'Economia.
Preocupa't, amic anònim, del que t'has de preocupar, i deixa't de buscar fantasmes on no n'hi ha. Malament anirem si els treballadors ens enfrontem ara en plena crisi econòmica. Els responsables de la crisis no han sigut els funcionaris, als que se'ls congela el sou cada dos per tres o cobren tard, i si no t'heu creus, ves i pregunta-ho, informa't. Els culpable shan sigut els especuladors, els polítics irresponsables i els corruptes.

Miguel ha dit...

La meua enhorabona al Bloc de Betxí per la campanya d'informació a la població amb els fullets que s'han distribuït per les cases. Només me queda animar-vos per a que feu la versió adhessiva amb missatges concrets (com ara lo del deute) i que ho apegueu per tot el poble.

Anònim ha dit...

"Comentari eliminat
Un administrador del bloc ha suprimit aquesta entrada.

10 de febrer de 2010 16:15"


Que posava en aquest missatge???

Remolar ha dit...

Hola:
al missatge d'abans: no sé què ha passat, s'ha eliminat automàticament.

El que hi ha eliminat abans sí que el vaig eliminar jo, perquè insultava altra gent, però en este no sé què ha passat.

Ho miraré.
Alfred

Remolar ha dit...

HOla de nou:

perdona, he vist que havia interpretat malament el teu comentari abans.

Jo mateix vaig eliminar el comentari número 7 perquè insultava altra gent que havia entrat a opinar ací.

Alfred

Anònim ha dit...

si,si tot el que vullgau.pero la realitat es que ian alguns funcinaris que cobren molta pasta a canvi de ben poc.i no em direu que es normal tindre tres mesos de vacances a l any.espanya es un empastre ian massa desigualtats

Anònim ha dit...

ah! i que estos super asalarits puguin fer puriempleo.es just?

Anònim ha dit...

Si s'ho han guanyat en unes oposicions lliures i la legislació vigent ho permet. Ademés, si tan fantàstic és ser mestre, apunta't a la universitat, treu-te una carrera, fes cursos de formació, un postgrau, apunta't a una acdèmia, estudia 14 hores al dia (elimina durant anys tota vida social), apunta't a borses, accepta anar amunt i avall per la geografia valenciana (de Torrevieja a Traiguera), cobra tard ( que ara la Conselleria està pagant mal i tard als interins), i a lo millor conseguixes una plaça a prop de casa, i encara aixina hauràs d'aguantar a pares maleducats i que es posen on no els toca, com el teu cas (si es que tens fills, vaja).
Ah, i no soc mestre, soc treballador autònom, però se del que parle.

Anònim ha dit...

i a qui insultaven?

Miguel ha dit...

No li pegueu més voltes. este "Anònim" és un encubert que ataca a Alfred i a Toni per la seua condició de professors funcionaris perquè no poden respondre a lo que deia el triptic informatiu que s'ha repartit este cap de setmana. Ara ho negarà, segur. Però s'oblida que en el grup del partit popular també hi ha alguns "pluriempleats".
Se nota que ha cogut el triptic. Enhorabona i a continuar informant al poble. espere que n'hi haja més.

Anònim ha dit...

jo sóc mestre i el que és trist és que ací als centres hi hagen baixes per malalties i/o altres motius i no ens manen a cap substitut, tenint que apanyar-nos entre nosaltres (oferint una educació pésima i desatenguda).
Preferixen gastar-se els diners en presentar els ferraris a Xest o en que 2 barques estrangeres es peguen una volta pel port de València.
Per altra banda tota la joventud que acaba la carrera de mestre li toca anar-se'n a treballar a Catalunya o les Illes Balears, on per lo vist si que es destinen diners a l'educació, cubrint baixes inclús de 2 dies.

Salutacions

Anònim ha dit...

no tingau tanta cara que els mestres viviu com a reis ,si ia alguna baixa la cobriu que al fi al cap no treballeu ni les 40 hores setmanals que la majoria traballen.i torne a preguntar s just que tiguen 3 mesos de vacances?i no em digau lo de estudiar molt que ia gent que tambe se a tret carrera i no tenen tantes.

Anònim ha dit...

ah! i al comentari que deia si soc del pp te equivoques molt soc de esquerres i vull mes igualtat

Anònim ha dit...

No soc mestre, peró tinc alguns coneguts que ho son i a mes conec algun que altre que es director. Ara la pregunta la faig jo: Et creus que els mestres treballen nomes el temps que estan a les aules?. Igual que els alumnes fan deures, els professors tenen que preparar els temaris, corregir exercicis, estudiar per a noves oposicions, noves actualitzacions, i aixó cuan et creus que ho fan?.
Jo soc autonom, i en la feina que jo faig tinc que estar continuament actualitzant-me, per aixó a fora hores estic anant a cursos de noves normatives. Et penses que els professors no els canviaran el metodes i els temaris cada dos per tres?.

Anònim ha dit...

No podem mai generalitzar, com ací fan molts. Mestres, igual que els metges o administratius i tot lo món, hi ha de tot. Hi ha bons professionals, normalets i dolents. Per tant, convé ser sensats i puntualitzar, no parlar en global. Tots hem tingut professors bons i dolents. El que sí podem fer és criticar quan un professor (o metge o polític) és dolent i no es guanya com cal les garrofes.

Anònim ha dit...

si pero tenen 3 mesos de vacances.!!!!!!!!! per supost super pagades

Anònim ha dit...

com ben han dit per ahi, esteu fent una discussió absurda, qui vullga tindre isos 3 mesos de vacances i tant ben pagades, i no treballar 40 hores semanals i bla bla bla... feu la diplomatura i passeu a formar part del meravellós món dels mestres.

(ah i si no voleu opositar, doncs sempre vos poden col·locar de enxufats en algun privat jaja)

Anònim ha dit...

Sí, me pareix just els tres mesos, i millor si en foren 8 mesos.
Prou de la discussió.

Anònim ha dit...

voleu ser progres pero sempre i quan no vos toquen lo vostre,com a vosatros el sistema vos va be,debat tancat(prou de la discusio...blablabla....)sou aixina ami lo del morruts me importa un bleo.pues que no se hable mas no?ia que escoltar i respectar les opinions de tots i en este pais ian massa injusticies i desigualtats.entre elles els previletjis dels mestres i altres mes

Anònim ha dit...

Dius que eres d'esquerres (jo no m'ho crec) i dius que volos igualtat, i eixa igualtat dius que la vols conseguir llevant drets als treballadors. Molt d'esquerres, sí senyor, com la ministra salgado que vol que treballem fins el dia d'abans de morir-nos. No sé a qui votaràs, si al PSOE o al PP, però te diré un secret, ni el PSOE ni el PP són d'esquerres ni de centre: el PPSOE és de dretes i està en contra dels interessos valencians.
I a més, jo no vull ser igual que tu, que escrius molt mal, en tot cas guanya't eixos drets que dius que tenen els mestres (jo no sóc mestre, encara que tinc la diplomatura), i no tingues tanta enveja.
I si estàs a l'atur, alçat del sofà, deixa d'escriure en blogs que tu mateix dius que no t'interessen i comença a buscar treball i a gunyar-te eixos drets.
Ah, continue pensant que eres un afí al PP o inclús un regidor o regidora.

Anònim ha dit...

jajaja un regidor no jajaja,tens rao tenim que lluitar per a que tots els treballadors tingam 3 mesos de vacances o 4,5 o 6 a l´any i damunt que eu page el govern (que a la fi som tots),eixes nomines tantbones per a tots en la garantia de ser funcionaris tots,ah!i no tenim el perque treballar mes de 5 hores al dia.aixina segur que alçem el pais.visca les idees del bloc(o dels seus afins)aixo es el que demana el anterior missatge.

Anònim ha dit...

mireu al vostre voltant i quasi tots els que sou del bloc sou funcionaris ben acomodats.preocupats per el picudo,el atur es cosa de la clase baixa no?yo bien todos bien

Anònim ha dit...

I tu què fas per canviar la situació? escriure en un blog? Molt bonico. Què penses del sueldo de l'alcalde o de la tinent d'alcalde? te pareixen be?

Anònim ha dit...

Ah,i jo no soc funcionari ni mestre. Sóc treballador autònom, que gàcies al PP de camps i al Psoe de ZP ho estic passant mal, però no tire la culpa a altres treballadors.

Anònim ha dit...

que yo sapia el alcalde i la teniente de alcalde no tenen 3 mesos de vacacions,i te assegure que la teniente de alcalde treballa molt mes que qualsevol mestre i damunt cobrant menys.i torne a dir que no soc del pp

Anònim ha dit...

ah! i al funcionari, este pais no anira mai be tenin este sobrecost tant gran de funcionaris vividors,no te olvides que eu paguem entre tots a esta gent.

Anònim ha dit...

Ja està clar que eres un pepero o pepera. hahahaha. sabies que l'alcalde i la tinent d'alcalde esoposen el sueldo que volen i l'horari que volen? te pareix be que en la situació de l'ajuntament hi haja dos sueldos tan grans?
Jo tampoc sóc del PP ni del Bloc ni de cap partit.

Anònim ha dit...

xa qué raro que no conteste...

Anònim ha dit...

Afirmant que la tinent alcalde treballa més que qualsevol funcionari ho has deixat tot molt clar... quin fenómeno tu...

Anònim ha dit...

per cert, quan cobra la tinent alcalde (contant sou fixe + plens, etc...)???

Anònim ha dit...

A vore si en lloc de ser ta tinent d'alcalde ara resulta que es la teniente O'Neal.
I exactament de qué treballa en l'ajuntament?

Anònim ha dit...

torne a repetir que no soc pepero ,de fet odie a la dreta de espanya,no tinc cap amistat ni en manolo ni en m pilar,no se exacte lo que cobren pero si que se de a on isen els diners (tots del estat)si creeu que ia molt de gasto en l´ajuntament en estos dos sous yo tambe crec que ia molt de funcionari i que tenen masa privileguis,yo sincerament una de les medides per a eixir de la crisis seria rebaixar les nomines dels funcionaris que guanyen mes de 1500 euros.i per supost traure mes profit de estos ,no potser que tinguen 3 messos de vacances a l´any,penseu que estes nomines les paguem entre tots.

Anònim ha dit...

Sí, vamos, que no eres pepero, però si hasta pa contestar la prehgunta (cosa que no has fet) segur que hauràs consultat en la "jefa".

Anònim ha dit...

e dit moltes vegades que no soc pepero i no em creieu ,pero te igual lo important no es de quin partit soc afi, si no com rebaixar els gastos que te el estat per a eixir de esta crisi,yo com mariano rajoy crec que ia que baixar els sous als funcionaris

Anònim ha dit...

hahahaha, i ara Mariano rajoy. Lo pròxim serà apoyar a Aznar per la Guerra d'Irak, hahahaha

Anònim ha dit...

Te repetisc la pregunta: qué opines que en l'actual situacio de l'ajuntament (bancarrota segons l'alcalde) n'hi hagen dos sueldos tan grans com els de l'alcalde i la tinent d'alcalde?

Anònim ha dit...

opine que si el gasto es tant gran en l´ajuntament o be un des dos deuria de eixirsen o rebaixarse el sou els dos,com tambe opine que els funcionaris que guanyen mes de 1500e tambe deurien de fer-ho.a l´estat tambe ia bancarota.

Anònim ha dit...

I no creus que antes de llevar-los el sou dels treballadors els ho hariem de llevar dels polítics i dels seus assessors, dels càrrecs de confiança, dels enxufats, dels funcionaris eventuals, etc.?

Mentre que els funcionaris de carrera s'han tret les oposicions en base a unes condicions i mitjançant unes oposicions lliures on tot el món es podia preesentar, en els altres casos han sigut ficats a dit.

I qué fem amb els mestres i profesors de religió? suprimim l'assignatura i així ens llevem de damunt un bon grapat de sueldos de persones ficades a dit pel bisbe?

I t'has preguntat per què l'estat (com dius) està en bancarrota? es culpa dels profesors?

No seria millor llevar els gastos superfluos com la F1, la copa américa, construir per construir, etc.?

Si eres tan d'esquerres, com es que no defens els treballadors?

I per últim, penses fer alguna cosa per a que se suprimisca un dels sueldos que cobren l'alcalde o la tinent d'alcalde? Presentaraàs una proposta a algun grup de l'oposicio per a que la transforme en mocio? l'estat comença per betxí, i la mocio de l'estat podria començar per suprimir un d'eixos sueldos o rebaxar-los els dos. Penses fer algo al respecte?

Anònim ha dit...

tens rao en que apart de baixar el sou als funcionaris ,llevaria lo de la formula 1,fora politics i assesors(ian molts),i tot el que siguen gastos inutils.si la idea que tu tens me agrada,pero o eres mestre o no te entenc,tots els gastos te pareixen un escandol,pero que treballadors pagats per tots tinguen 3 messos de vacances et pareix be? i no me digues que an estudiat molt,per a mi tots els treballs son respectables ( desde un basurero a un jutge o el que siga) i no es just que uns tinguen estos privileguis tant grans,i per el que fa a la religio yo directament la llevaria de les escoles,el que vullga que la estudie fora.

Anònim ha dit...

per el que dies si fare alguna cosa per llevar el sueldo al alcalde i a la teniente ,no es cosa nostra per aixo esta alfred no?o ell esta per lluitar contra el picudo?ya es varen pujar a la barrera en els entrepans de sant antoni ,no volen complicarse la vida nomes criticar i no embrutarse no eu veieu?

Anònim ha dit...

i si part de la bancarrota es culpa dels mestres,qui te penses que els paga?per que ia tants? per que cobren el doble que la mitja?perque tenen 3 mesos de vacances?son part del gran malgasto que te el estat

Anònim ha dit...

Espere que l'anònim que parla dels mestres continuament siga jove o un xiquet, no tinga fills i encara puga madurar... perquè que barbaritats que està dient!
Jo pense que tu no saps del que parles o que només ho fas per fotre... molta gent ens hem sentit menyspreats pels teus comentaris (mestres i no mestres). Si eres pare, no tindras el valor de dir el que dius i portar als teus fills a un col·legi púplic? sugur, ja que la gent de la teua calanya normalment soleu ser prou hipòcrites!

Anònim ha dit...

El que més gracia em fa és que no pares de repetir que els mestres tenen 3 mesos de vacances... ja puc deduir perquè estas a l'atur! Que poc ens agrada treballar i qunat ens agrada criticar...

Anònim ha dit...

mira si estic fa 5 mesos a l´atur i et puc dir que estic descontent de estar aixi,porte treballant seguit mes de 23 anys sense parar en una fabrica de taulellets asta que per culpa de esta crisis a tancat.i no 5 hores al dia si no 8 hores sempre a 21 dies seguits 7 de mati,7 de vespra i 7 de nit.guanyant uns 1200 euros al mes.nomes tenin en els millors dels casos 30 dies de vacances al any (no 3 mesos),aixi que tu mateixa pots vore lo gos que soc.i lo de hipocrita aplicateu a tu ,que tot se pot tocar menys el teu treball a tu com a mestre et va be aixina que ni se nombre res del sueldo que teniu,ni dels 3 mesos de vacances,(tinc un amic mestre que tambe li sap mal que li anomenem lo dels 3 mesos)sera que es un tema tabu.i si tinc 2 fills que van al collage i antes i ara veig el be que viviu els mestres i te assegure que molta gent pensa aixi,lo que pasa que la majoria dels del bloc esteu molt acomodats i no penseu que tot el mon n viu en el vostre mon de yupi

Anònim ha dit...

i l´atur es un dret que tenim els treballadors no em regalen res te assegure que a tu et regalen mes

Anònim ha dit...

perdona que te diga pero lo que tu tens es molta enveja. i de mestres ifuncionaris no nomes n'hi ha en el Bloc, sino en tots els partits, a l'igual que en el Bloc també n'hi ha de gent que treballa en lestaulelleres i gent que ara està a l'atur.

Anònim ha dit...

pero penseu que es just o no que iasquen estes diferencies entre treballadors? o com vos conve el sistema, eixe tema el fiquem baix de la alfombrilla i parlem de la formula 1 i demes?quanta hipocresia,IGUALTATS ENTRE TREBALLADORS,PROU DE ASALARIATS VIVIDORS.per cert el profesor alfred encara no a donat la seua opinio.........que penses alfred dels 3 mesos de vacances,de eixes nomines en temps de crisis(per alguns eh?).dels ponts o dels acueductos que feu? del purimple?(clar treballant com a molt 5 hores )mentres ia que esta a l´atur.i si penseu que es enveja vale es que odie les desigualtats.vorem que opina el lider del bloc mes arguments descriminatoris i greus pense que en pocs treballs existisen.com a no preocuparse del picudo!!!aixina yo tambe em preocuparia.

Anònim ha dit...

Jo ja he dit que me pareix molt be lo dels tres mesos, i ojalà en foren 8 i els mestres cobraren igual que el teu amic rajoy. Les coses son aixina perque quan una persona es presenta a unes oposicions hi ha unes condicions, i si vols les agarres i si no, no.
I ara que penses del picudo?

Anònim ha dit...

Després de l'atac de l'amic anònim em reafirme en que es tracta d'un taca cap a alfred per la seua condició guanyada amb esforç de professor, que ve donat pel repartiment de tríptics pel poble, i com que el PP no pot respondre a les garvetats que s'hi exposen, doncs ataquen els regidors del Bloc perquè són TREBALLADORS de l'ensenyament públic després d'haver passat unes duríssimes ioposicions amb milers de contrincants.

Me pareix miserable el que pretén fer el PP amb estos atacs.

Anònim ha dit...

Me gustaría puntualizar varios temas, para empezar cada empleado público recibe el salario de acuerdo a su responsabilidad, los maestros estudian una carrera ganan unas oposiciones las cuales les permite tener una remuneración acorde a la importancia del cargo, lo cual me parece perfecto.El alcalde y la teniente alcalde tambien cobran en arreglo a la responsabilidad de su cargo (que por cierto comparado con otros pueblos es de los más bajos dicho sea de paso).Como segundo tema decir que me parece perfecto que se borren comentarios insultantes pero decirte Alfred que hay que hacerlo con imparcialidad y veo que en articulos anteriores mucha gente a insultado y ofendido a nuestro alcalde a m pilar y creo recordar que al concejal de fiestas y no les has borrado su opinión.Siento que en este Blog cada vez haya gente más radical, creo que no es el camino a seguir de cara a las próximas elecciones.Saludos a todos.

Anònim ha dit...

Clar home, si ho compares en Castelló, el nostre poble alcalde no guanya quasi res pobret meu, i si ho compares en Obama ja...

Aquest post és el post de les barbaritats...

Anònim ha dit...

i alfred suegeix sense respondre..................................................................................................................................

Anònim ha dit...

Al comentari dir-li que estic totalment d'acord, jo veig cada vegada mes extremisme en el blog (nomes hi ha que vore al que compara el sou amb obama) home per favor, es de sentit comú que el sou es compara amb els alcaldes de les poblacions veines, una miqueta de serietat.Pense no obstant que el partit popular de betxi necesita un canvi i que depenent de eixe canvi i del candidat o candidata tant del pp com del psoe (que segons crec que també camviará) les eleccions poden variar molt.

Anònim ha dit...

existeix una cosa que es diu ironia amic...

Remolar ha dit...

HOla a tots:

ja que me la demaneu, vos donaré la meua opinió.

A mi ningú no m'ha regalat res, m'he tret dos carreres (filologia catalana i comunicació audiovisual), el doctorat en comunicació audiovisual (4 anys redactant-la, 600 pàgines) l'oposició amb el meu esforç.

No em puc queixar de la situació en la qual em trobe. Efectivament, tinc un jornal bé i 3 mesos de vacances. Jo no em queixe, perquè estic donant FP, però veig els companys de feina, que donen classes a la ESO, i la situació és molt diferent (sense parlar de les deficiències en les aules, materials, formació, etc.)

De la mateixa manera, tampoc no em vaig queixar anys enrere quan tot anava bé, quan molts guanyaven molts diners; aleshores ningú no se'n recordava dels funcionaris.

Evidentment, el cas d'esta persona té tot el dret a queixar-se (treballant tota la vida, 5 mesos en l'atur, 1200 euros...) però no crec que els funcionaris tinguem la culpa (almenys no tota) i que tampoc siga la solució eixa.

Potser convindria mirar cap a altres llocs: megajornals dels diputats (de la diputació, de les Corts, del Congrés...), pensions extraaltes dels ministres, jornalons dels banquers (i ara ha saltat a la palestra els dels controladors aeris...)... I què dir dels futbolistes, per exemple?

Repetisc, entenc part dels comentaris d'esta persona, però crec que els funcionaris no és ni el problema ni la solució. I reitere, en el meu cas, en concret, ningú no m'ha regalat res, i jo he demostrat la meua preparació a través de l'oposició.

I per cert, si parle del Morrut Roig, és perquè es tracta d'un problema també important per al nostre poble, entre tots els que n'hi ha. Però també és un problema.

SAlutacions a tots
Alfred

Anònim ha dit...

i no creus que es un abus els 3 mesos de vacances?no creus que no es just tantes i que altres treballadors que tambe s´an tret carrera o no nomes tiguen un mes en els millors dels casos,en lo del malgasto en ministres etc.. et done la rao pero no deixa de ser tambe un malgasto pagar 3 mesos de nomines(que paguem tots) per a que estigau tocanse la bartola.lo just un mes com tots els espanyolitos

Anònim ha dit...

tornali la trompa al xic...

Anònim ha dit...

crec que aquest any també hi hauran oposicions al cos de mestres i professors. Ale, a estudiar tots i a per els 3 mesos de vacances pagades.