dimarts, 11 de maig del 2010

LES MESURES DE ZP


El dimarts passat, en una acció inesperada per la majoria de la gent, el president del Govern va adoptar una sèrie de mesures que, al meu entendre, arriben dos anys tard (tot i que encara no s'han concretat exactament).

Dos anys després que hagen estat negant la crisi per activa i per passiva i que només han servit per allargar l'agonia, sobretot de les persones que estan en l'atur. Dos anys perduts que haurien pogut servir per tal de posar en funcionament estes mesures però de forma més progressiva i que, per tant, potser haurien solucionat abans el problema i, fins i tot, potser no hauria calgut arribar fins a eixe extrem.

Al meu entendre, les mesures, com he dit, arriben tard, i sobretot afecten molta de la gent més desafavorida: funcionaris (no tots els funcionaris cobren megajornals com el dels polítics, per exemple el de José Luís Gimeno, que cobra 60.000 euros anuals des de 2005 per ser president de la Ciudad de las Lenguas de Castelló que, a dia de hui, encara no s'ha fet i que, a més a més, té com a assessor, també cobrant, evidentment, el senyor Josety; a banda d'eixos, n'hi ha molts que cobren 900 euros, encara que no ho parega), pensionistes (alguns han comentat que el deute de Canal 9, de 1.200 milions d'euros, supera els diners que s'estalviaran amb esta congelació), mares que tindran xiquets l'any que ve, persones afectades per la llei de dependència...

Això suposa que a Betxí, per exemple, les mesures de ZP afectaran directament els vora 1000 pensionistes i les desenes de funcionaris que hi ha, les més de 200 persones que han demanat la llei de dependència, les 60 ó 70 mares que potser tindran xiquets l'any que ve... tot mesures, per altra banda, que proposava el Partit Popular.

No tinc la clau per saber què es pot fer per arreglar la crisi, ni quina ha estat l'origen real (la construcció, els bancs...). Però sí que crec, com he dit, que no ha sigut bo el despilfarro dels últims anys, el fet de negar l'evident realitat i que les mesures no afecten diretament els mateixos polítics, amb els assessors al capdavant (Fabra en té 33, Gallardón més de 1000, ZP vora 600...) i, també, els jornals dels alcaldes, que són imposats per ells mateixos. Crec que hauria d'haver una baremació del sou dels alcaldes per habitants, per evitar casos tan lamentables com el de l'alcalde popular d'Algemesí, que cobra més de 90.000 euros bruts anuals.

Les mesures que s'han de prendre són, per tant, molt més importants, profundes i globals de les que s'han pres que, com dic, afecten bàsicament, molta de la gent més desafavorida, sobretot la que afecta als pensionistes.

55 comentaris:

Anònim ha dit...

ara que me afecta a mi,comença la crisis,alfred en les fabriques fa vora dos anys que ens an abaixat el sou,i tambe som de 900 euros,treballem 8 hores (i treballant),mati,vespreda,nit,caps de setmana,1 mes de vacances......compara .el problema es que ara vos a tocat,pues a joderse com tots els españolitos.

Anònim ha dit...

S'ha de ser molt estúpid per desitjar als altres el que un no desitja per a ell. El típic ara a "joderse" tu, que jo ja estic fotut no és la solució.És una solució derrotista i negativa, per més popular que siga baixar el jornal als funcionaris. Funcionaris n'hi ha bons, regulars i roïns, com en tots els oficis i treballs. I alguns ben pagats i altres mal pagats. Voler carregar contra ells el pes de la crisi no és just, de cap de les maneres.
I una última cosa: jo no sé què faria el BLOC, però sí sé què ha fet el PSOE i el PP: un desastre econòmic i un augment del deute desorbitat.

Anònim ha dit...

Entre ineptes i corruptes jo cada dia que passa ho veig més clar: jo votaré per COMPROMÍS, que són honestos i valencians.

Alfred, enhorabona per la faena que fas.

Anònim ha dit...

En la radia han dit que els politics de la Diputacio se rebaixaran un 5% el sueldo, l'ajuntament de Betxí adoptarà alguna medida similar?

Anònim ha dit...

Algu borra els comentaris que escric sobre la tenda de roba que ha obert sense llicencia ? Ja es per segona vegada.

Anònim ha dit...

Pense que antes de baixar el sueldo als funcionaris deurien de fer altres coses, com per eixemple obligar a reduir el nº de assesors que tenen alguns politics. La majoria de assesors de la diputacio no sabrien assesorar sobre res, lo unic que fan es cobrar un sueldo sense fer res. Els sueldos dels alcaldes també deurien de revisarse, perque no pt ser que una personaantes de ser alcalde cobrara 1400 euros y ara en cobre vora 3000. En Betxi per eixemple no fa falta que dos politics cobren sueldo, en que cobre un sobra, tampoc ni ha tanta faena en el nostre poble.

Anònim ha dit...

quina tenda? de ZP? de fabra? ah, del Bigotes, per a regalarlils a camps!!

Anònim ha dit...

Ens estalviariem molts diners si s'eliminaren les provincies i les diputacions. Les funcions que fan les diputacions les podrien fer perfectament les comunitats autonomes. d'esta manera, d'una plumada, reduiries en milers de milions el gasto public (politics, assessors, manteniment d'edificis, gasto corrent, personal, etc.).

També eliminar elos serveis que per trams de població han de prestar els municipis, com ara els mercats. no és lògic que en ple segle XXI els ajuntaments estiguen obligats a mantindre mercals públics quan n'hi llocs han de sobra on comprar lo més bàsic (i lo menos bàsic).

A més, molts serveis podrien donar-se de manera mancomunada, com passa amb les basures.

També apostar pels sectors econòmics tradicionals, que al nostre País són la xicoteta i mitjana empresa i l'agricultura. Desgraciadament el PP-PSOE s'han oblidat totalment d'ells.

I per supost acabar amb els gastos faraònics i superfluos al que últimament ens tenen acostumats. El cas de la Ciudad de las lenguas és paradigmàtic. Allí està de president José Luis Gimeno (ex-alcalde Castelló i el polític més ric de l'administració valenciana), Josety d'assessor, la filla d'un ex-regidor del PP de secretària i un xofer. Sabeu qui és l'únic que treball? El xòfer, efectivament.

Anònim ha dit...

uyyy!que pasa açi?an baixat el sou a els funcionaris o que?es que ara pareix que tots tenim un problema,que cara mes dura tens alfred traure estos temes ara,quan ia gent que patim la crisis ya fa 2 anys,es cert yo tame llevaria asesors com eliminaria els 3 mesos de vacances que tanen alguns,que no olvideu que aixo tambe es un mal gasto no? o com va be de aixo no cal parlar.

Anònim ha dit...

I els funcionaris que no tenen tres mesos de vacances, què? Què pesats que són alguns...

Anònim ha dit...

Anem a vore, anònim de dos més amunt: quins tres mesos de vacances tenen els funcionaris? Tots? O només els professors i mestres? I en cada cas, quins mesos de vacances tenen?

Ferrer (Almenara) ha dit...

A vore: pa tots els envejosos dels funcionaris, continuen havent oposicions, i a més de tota classe, vull dir que no cal tindre carrera pa opositar al grup D (amb el graduat prou), ni al grup E (no fa falta NI EL GRADUAT), ala i ja tindreu el sou assegurat!!!!

Menos queixar-vos i a estudiar oposicions (això sí, vos faran algunes neurones)

Éric Nebot ha dit...

Si reduixen el gasto públic però segueix sense haver feina, de què serviràn estes mesures?
Espanya necessita una reforma de tot. Polític, juridic, laboral i sobretot educatiu.

De què servirà un ministeri d'igualtat si no hi ha feina, i encara que hi haja, les dones segueixen cobrant menys que els homes (en la majoria dels casos)? De què servix el ministeri de vivenda si no ha pogut fer res enfront del descontrol de la construcció? I de què serveix el ministeri de cultura si dixen que la SGAE faça lo que vuiga?

Mari (Xilxes) ha dit...

A mi me fa gràcia (pe dir algo) este anònim que només es queixa de le svacances dels funcionaris, de la seua "seguretat laboral" (la veritat és que els índexs de temporalitat en l'administració pública és superior a la de la resta de sectors laborals), i diu que són (i dic són, jo no sóc funcionària) insolidaris. Però per a res se'n recorda que ZP i la funesta política del PP (rimen i tot) també ha perjudicat els pensionistes, les dones embarassades (i per tant les seues famílies), els depenents (i les seues famílies) i també en vbreu tocarà els aturats que acaben amb la prestació. se nota que ell està la mar de bé, i l'únic que té és enveja. doncs això té fàcil solució, com diu Ferrer (Almenara) que estudie, si és que té capacitat, ja que tot el dia davant de l'ordinador no crec que siga molt bo.
Que acabeu de passar un bon dia.

Anònim ha dit...

A vore centrem les coses. Que els funcionaris tinguen el sou assegurat NO ÉS NEGATIU per l'amor de Deu!(jo no heu soc, que conste), aixina que calma que pareix que doneu a entendre que com en l'empresa privada no tenim el treball garantit pues ojalà ningu el tinguera, i la cosa no es aixina.
Mon pare es va jubilar havent treballat 49 anys en la mateixa empresa, eren altres temps, sí, pero lo que toca es estabiltzar els llocs de treball i que estos siguen estables (com encara heu son en Alemanya, o en França, o en Itàlia), NO CARREGAR-SE ALS QUE JA EL TENEN ASSEGURAT!!!
En Sanitat fa anys que els metges han deixat de ser funcionaris, son contractats laborals fixos (com tamé heu són els mestres, metges, conserges etc a Anglaterra, per exemple), i no deixa de ser un retrocés perque ara mateix als metges els fan passar per l'aro i no els dixen que envien a mes de tants pacients al mes als especialistes.
El que vullc dir es que el treball NO els el llevaran igualment, pero ara els "tenen agarrats dels collons" i els apreten mes que si foren funcionaris. O siga que tots perdem, els pacients i ells.
Repetisc, el tema esta en assegurar estabilitat als que no la tenim, no en llevar-la als que la tenen.

I una ultima cosa, quan fa 4 anys qualsevol xapador de pisos (sense estudis), o qualsevol venedor d'immobiliaria a comissió (ne conec un que venia en mi a l'institut i no crec que siga capaç de fer una divisio sense calculadora), o qualsevol fontanero (tots els meus respectes per a la gent que apren un ofici i el fa be, PERO SE'N PASSAVEN TRES POBLES en lo que mos cobraven i a tots vos pareixia be!?) guanyava una fotracà d'euros, qui s'enrecordava dels funcionaris?????

Deixeu ja d'embolicar les coses, la meua germana esta al paro (sense cobrar ja un euro), i ara poden "malviure" en els 1058 E del meu cunyat, que es funcionari del grup D, qui es tan curtet de mollera pa dir que es negatiu que el meu cunyat tinga el sou SEGUR??

Per favor tinguem una miqueta de cap i pensem les coses abans de dir-les! I com diu el comentari d'abans qui no es funcionari es perque no vol que de oposicions n'hi han a cabassos. (si vos subscriviu al PROP, que es gratis, vos enviaran les convocatories i voreu que A DIARI n'hi han oposicions per Castelló i Valencia)

I una ultima cosa (repetisc que jo no heu soc, eh) els funcionaris PAGUEN CADA MES IMPOSTOS (cosa que NO han fet tots en els anys de la vacas gordas)i en eixos impostos es paga per exemple el paro de molts dels que esteu per aci bramant.

De les coses de Betxi no puc opinar perque soc de Sagunt

Anònim ha dit...

més clar impossible. molt bé.

Anònim ha dit...

Pa setembre - Octubre n'hi han centenars de places pa justicia. Moltes del grup D (o siga que no fa falta tindre cap carrera), a vore si molts dels que COBREU EL PARO -que com diu el comentari de antes paguem entre tots els que treballem- vos posseu a estudiar i aixina sou funcionaris i dixeu ja de pegar la palissa collons.

Jo no soc funcionari, no m'agrada estudiar i no podria estar messos davant uns apunts, pero despres NO ME QUEIXE.

Vos imagineu que els funcionaris se queixaren de les vacacions que teniu els que esteu en el paro? Ho dic perque molt de parlar dels tres messos que tenen de vacacions els mestres i resulta que els que cobreu el paro esteu mes temps en "stand by" ( se pot estar cobtrant el paro 2 anyets).
Si, ja se que no son vacacions i que molts ho passeu malament pero altres (un cosi meu per exemple) s'ho agarren com unes vacacions i ni volen reciclar-se (informàtica, estudiar idiomes a l'EOI) ni res de res i dieuen que estarien tota la vida aixina.
Sabeu que passa si un funcionari que porta 30 anys treballant vol descansar un any? que es una excedencia I NO COBRA NI UN DURO (despres d'estar 30 anys pagant impostos), dixem ja de dir tonteries que el problema que tenim es MOLT GREU i:

A)l'ha causat el liberalisme economic (defensat pel PP, ahir mateix Aznar- a qui jo vaig votar el 2000 pero ara veig que ens va dur al precipici- va tornar a dir que hem de tornar al sistema neoliberal), pues si que serem borregos de tornar al sistema que mos ha arruinat!!!

B) l'han fet mes gros els socialistes negant la crisi i negantse a fer reformes estructurals.

Jo era molt de dretes, ara ja pense que igual dona dreta que esquerra, manen els mercats economics i els politics es dediquen a fer la ma i a rendirse al liberalisme.
No se si tornare a votar pero si ho faig votare a Compromis (qui m'ho havia de dir, jo que era del PP a muerte), perque la majoria de coses les te transferides la generalitat i per tant NO SE DECIDIXEN EN MADRID SINO EN LES CORTS i als valencians mos conve que mos representen els d'ací, o siga Compromis)
Ala que volia dir dos cosetes i he escrit un testament.

La millor aigua la d'Eslida ha dit...

Al del comentari d'antes: di-li al teu cosí que si vol pot viure tota la vida del cuento, sen va a andalussia i treballa 3 mesos i ne cobra 9 i aixina se pot estar tota la vida,tenen un PRIVILEGI que es diu "PER" i que els otorguen el PSOE i el PP (eixos partits als que voten el 85% dels valencians)

Si, efectivament, té raó la constitució en eixe article que diu que "tots els espanyols som iguals", ací si has treballat 30 anys i te quedes sense faena ne tens 2 de paro, i despues a viure baix d'un pont si no ne trobes una altra. I en Andalussia pots viure 30 anys treballant només 3 mesos i cobranne 9.

Quan aneu a votar ja ho sabeu: trieu entre PP i PSOE,el que mes vos apanye, i aixina Andalussia continuarà sent "igual" que mosatros.

Anònim ha dit...

Molt bo el comentari del de Eslida!

I yo encara diria mes: quan aneu a votar elegiu entre PP i PSOE, que fan vore que se duen fatal pero en el parlament europeu voten lo mateix en el 90% de les coses, i que pa mantindre el PER que per cert tambe existix en Extremadura (l'altra ruina que tenim que mantindre) tambe se posen d'acord, i pa ferse els ornis en el deute de Canal 9, i pa tantes coses!

Del tema dels funcionaris a mi me pareix molt be que tinguen el sou asegurat, com diu un comentari ojala tots el tinguerem, pero per aixo mateix igual no es tan greu que vos el baixen (sobre tot als que sou del grup A i B que si que guanyeu un bon jornalet), ara lo de les pensions NO TÉ NOM (pa d'aixo tame s'han posat d'acord PP i PSOE perque no vos oblideu que el PP en 8 anys les va pujar una miseria)

Anònim ha dit...

Tots els que se queixaven dels funcionaris ara que els han explicat que hi han oposiciomns a on no fa falta tindre c arrera, ni Batxiller etcno dieun res, ¿ALGÚ SAP SI HAN APAGAT L'ORDINADOR I S'HAN POSAT A ESTUDIAR OPOSICIONS?

Aviso importante: estudiar oposiciones es más cansado que estar toda la tarde en el bar jugando a las cartas y quejándose de la crisis.
Si después de meses (o años) estudiando y haber pasado tres fases de oposición se aprueba una de escala D o E (porque no se tiene carrera o Bachiller) sólo se cobran 900 E, y puede que te toque irte a trabajar a Pego, o a Morella, o a Ademuz y, claro, pagarte un alquiler, y tener que hacer cursillos, estudiar idiomas o matricularte en bachiller a distancia, para hacer puntos y poder concursar y volver ALGÚN DIA, quizás al cabo de 8 0 9 años a Betxí.

-(Miquelet)Calla, vols dir? Uf, pues no m'interessa, quedem demà en el dru-dru pa fer una partideta i de paso critiquem als funcionaris, a eixos que mos estan pagant el paro.

- (Pasqualet) Jo estic pensant afiliarme a algun partit, m'han dit que pa ser regidor no fa falta opositar.

- (Miquelet), no, no fa falta, només cal ser un poc espavilat i ser un bon gestor

-(pasqualet) un bon gestor?

-(Miquelet) sí, home, no veus que si eres regidor has d'administrar els diners de tots els betxinencs? i això es una responsabilitat molt gran, perque tu en els teus diners pots fer lo que vulgues però en els de tot el poble...

-(Pasqualet). ah, clar, home, ara t'entenc, sí pa ser regidor s'ha de ser un bon gestor i tambe cal tindre personalitat per a demanar en els plens coses que beneficien al meu poble.

-(Miquelet): pues no pareix tan dificil? ser bon gestor i demanar coses per al poble, pareix fàcil?

Anònim ha dit...

Tots els que se queixaven dels funcionaris ara que els han explicat que hi han oposiciomns a on no fa falta tindre c arrera, ni Batxiller etcno dieun res, ¿ALGÚ SAP SI HAN APAGAT L'ORDINADOR I S'HAN POSAT A ESTUDIAR OPOSICIONS?

Aviso importante: estudiar oposiciones es más cansado que estar toda la tarde en el bar jugando a las cartas y quejándose de la crisis.
Si después de meses (o años) estudiando y haber pasado tres fases de oposición se aprueba una de escala D o E (porque no se tiene carrera o Bachiller) sólo se cobran 900 E, y puede que te toque irte a trabajar a Pego, o a Morella, o a Ademuz y, claro, pagarte un alquiler, y tener que hacer cursillos, estudiar idiomas o matricularte en bachiller a distancia, para hacer puntos y poder concursar y volver ALGÚN DIA, quizás al cabo de 8 0 9 años a Betxí.

-(Miquelet)Calla, vols dir? Uf, pues no m'interessa, quedem demà en el dru-dru pa fer una partideta i de paso critiquem als funcionaris, a eixos que mos estan pagant el paro.

- (Pasqualet) Jo estic pensant afiliarme a algun partit, m'han dit que pa ser regidor no fa falta opositar.

- (Miquelet), no, no fa falta, només cal ser un poc espavilat i ser un bon gestor

-(pasqualet) un bon gestor?

-(Miquelet) sí, home, no veus que si eres regidor has d'administrar els diners de tots els betxinencs? i això es una responsabilitat molt gran, perque tu en els teus diners pots fer lo que vulgues però en els de tot el poble...

-(Pasqualet). ah, clar, home, ara t'entenc, sí pa ser regidor s'ha de ser un bon gestor i tambe cal tindre personalitat per a demanar en els plens coses que beneficien al meu poble.

-(Miquelet): pues no pareix tan dificil? ser bon gestor i demanar coses per al poble, pareix fàcil?

Moraleja: pa ser funcionari i guanyar 900E UN S'HEU HA DE CURRAR I DESPRES DAMUNT TOT EL MOM TE CRITICA, pa ser regidor nomes cal arrimarse a bon arbre (poc d'esforç vamos), i pa cobrar sense fer res -o siga estar en el paro- nomes te demanen que sigues capaç de malparlar de tot el mon

Anònim ha dit...

Crecue alguns comentaris estan FRIVOLITZANT en lo de l'atur. Els aturats d'ara (por lo menos la majoria9 ho son per les circumstancies, no ho son per ser ganduls, aixina que mesurem un poc les crítiques per favor.

Anònim ha dit...

Alfred es que dels anonims no se si fiarme ¿es veritat que en algunes parts de l'estat tenen privilegis en aixo de l'atue? per favor contesta-meu

Anònim ha dit...

Òbviament no sóc Alfred, però permet-me que te responga dinet-te només que als valencians ser espanyols ens surt molt car, més que als andalusos o als extremenys o als manxecs, per a qui ser espanyols és un xollo. Per cert, és en estes comunitats on la ratio de funcionaris/població és major.
Jo ja fa temps que opine que els valencians hauríem de gestionar els nostres diners, els dels impostos que paguem ací, posar una part per pagar serveis comuns a l'estat, i la resta gestionar-la ací, i si sobra, ja vorem. però no com passa ara, que els impostos els recauda l'estat, se'ls endú a Madrid i allà reparteixen, i els grans beneficiats són eixes tres comunitats autònomes.
En això també es van posar d'acord el PP d camps i el PSOE de Pla.
Per això, com han apuntat altres abans, votaré Compromís.

Anònim ha dit...

el comentari en el rollo de sempre.. politica basura, no mes dius lo que la gent vol escoltar i aiso es el que mos a portat a on estem...
lo que ens fa falta a ls valencians es un partit que ens represente, honest i valid...cuan isca tindra el meu vot, mentres tant a votar a l que mes mos done, cada vega a u

Anònim ha dit...

Dir només el que la gent vol sentir es diu demagògia, i això és una cosa perjudicial per a la vida pública en genral i privada de cadascu en particular. però si tu votes demagogs, és cosa teua, per això estem en democràcia. però fes-t'ho mirar.

Remolar ha dit...

Hola a tots:

primer, en contestació a l'últim comentari´, sí, és cert, hi ha una cosa que es diu PER (Plan de Empleo Rural) que consisteix, més o menys, a donar als llauradors d'extremadura i d'Andalusia un jornal per a tot l'any havent treballat només uns poquets mesos de campanya(no sé si són 3 ó 4 mesos). Teniu més informació en este enllaç:

http://server3.foros.net/viewtopic.php?p=13657&mforum=FOROROJO

De fet, el BLOC, en algunes ocasions ha proposat ajudes semblants per als nostres llauradors, sobretot quan han tingut males campanyes agrícoles a causa del mal temps, pels preus, etc., però sempre s'han negat eixes ajudes.

En segon lloc, i pel que fa al tema general que es tracta en l'article, abans que res crec que hem de respectar, sobretot, la gent aturada, que és molta i a Betxí en concret, lamentablement, també, fonamentalment a causa de la davallada de la construcció i del tancament de fàbriques i magatzems de taronja.

Així mateix, com dieu molts de vosaltres, pense que el tema és complicat, molt complicat, que implica molts però que molts factors, sectors, etc i que, per tant, la solució ha de ser molt més profunda i general.

A més, com he dit, crec que lo pitjor és que s'han perdut dos anys fonamentals, en què s'ha intentat amagar la realitat i negar les evidències.

Salutacions a tots
Alfred

un español muy español ha dit...

Una vez mas tengo que intervenir, porque sois unos NACIonalistas radicales: os lo repito, HACE FALTA QUE APOYEMOS A NUESTROS HERMANOS ANDALUCES Y EXTREMEÑOS, POR ESO SIEMPRE APOYAREMOS EL PAR (no se llama per, es PAR).
Menos mal que faltan dos años para que gobierne el PP. Y por una vez (sin que sirva de precedente) en una cosa estoy de acuerdo: lo del paro es escandaloso, por eso cuando remontemos el pais (por supuesto con medidas LIBERALES que ya tenemos claro a nivel interno dentro del PP: despido mucho mas barato, recorte de subvenciones innecesarias, incentivos fiscales para nuevos empresarios, impulso a la banca para que de créditos etc) y REMONTEMOS LA ECONOMÍA, el siguiente paso será modificar la ley de las prestaciones y que en el futuro el paro quede reducido a un máximo de UN AÑO. Repito ,cuando el pais vuelva a la cuspide económica, no solo llegar a la moncloa.
No puede ser que la gente se acomode y se acostumbre a lo de los dos años de paro (quitando de situaciones excepcionales como la que ha credao ZParo que disfruta creando paro y mas paro a diario). De hecho hay paises (Suiza, Andorra, Dinamarca...) que no tienen (ni han tenido NUNCA)paro, lo cual hace que la sociedad sea mas dinámica y cuando se pierde un empleo se busca otro. Esto ya lo propuso Montoro dentro del partido, pero no le han dejado manifestarlo a nivel de medios de comunicación.
Será una medida que la aplicaremos a largo plazo, pero será beneficiosa para el pais.
La bajada del salario de los funcionarios es la primera (y unica) medida buena que ha tomado el inutil de ZP, Rajoy cuando era ministro de administraciones publicas ya se atrevió a congelarlo un par de años (fue muy valiente).
A todos los lectores no izquierdistas ni NACIonalistas de este espacio TRANQUILOS MARIANO RAJOY LEVANTARA EL PAIS Y CONSTRUIRA UNA SOCIEDAD DONDE SE VALORARA EL ESFUERZO, LOS VALORES ETICOS Y EL APOYO A LOS EMPRESARIOS, Y FRANCISCO CAMPS echará a Cotino y a los tres o cuatro que se aprovechan de estar en la generalitat para enriquecerse y junto con el resto de gente honrada del PP valenciano(el 98%, no manipuleis porque en la caja solo han puesto la mano unos pocos) NOS VOLVERA A SITUAR COMO UNA DE LAS COMUNIDADES LIDERES DE ESPAÑA

otxa de lo calà ha dit...

Peruano muy peruano eres un incoherent, el teu discurs no té ni cap ni peus.
Si ho he entès bé d'una banda defenses que UNA ZONA TERRITORIAL puga estar indefinidament amb el xollo dels tres mesos treballats i nou d'atur, i de l'altra dius que s'ha de retallar l'atur de dos anys a un (però per als altres, clar, per als valencians, per exemple)

Pa flipar!!!

Per cert: has reconegut que "el PP ha puesto la mano en la caja" o és que he begut més vi del compte sopant?

Anònim ha dit...

¿algu sap si la pujá del IVA repercutira en el preu dels bous que comprara l'ajuntament en guany?

¿i als bobos els costara mes car el pa pèr a fer els bocadillets del any que vé de sant Antoni?

De tot lo que parleu no tinc ni idea jo de sueldo de funcionaris de Andalusia i de totes les histories.

Anònim ha dit...

Quan entre el PP d'aci dos anys ja estem salvats!!
Als que (encara) tenim faena ens podrán tirar al carrer i als empresaris els ixirà mes barato, i damunt en comptes de dos anys només un de paro, ufff ARA SI QUE RESPIRE TRANQUIL.

Anònim ha dit...

Vivim en un país que fa que el camarote de los hermanos Marx se quede curt. Ara resulta que l'estratègia electoral del PP per al 2012 es reivindicar-se com el partido de los trabajadores (ho va dir fa uns dies Cospedal).
El pitjor és que això "cala" en la societat, el meu germà va anar ahir a sellar l'atur i diu que les converses de la gent, mentres fea cua eren estes: "hay que votar a Rajoy para salir de la crisis".
Jo no dic que les mesures liberals que adoptaria Rajoy no funcionaren (per desgràcia el model liberal econòmic tal vegada siga més efectiu que "el no fer res dels socialistes"), però serien solucions de hui que crearien més crisis a l'endemà.

El panorama de futur es ben desolador, l'esquerra no té cap mitjà per lluitar contra la crisi i la dreta només pensa en `posar les bases per tal de paliar-la a curt termini i en el futur... ja tornarà a petar tot una altra vegada.

I en Betxi... crec que tornarà a guanyar el PP, i despres tots a queixar-mos del despilfarro, l'amiguisme etc, etc, etc

Anònim ha dit...

E PROP de hui convoca MOLTES OPOSICIONS, ving a on estan tots els envejosos, que fa dies que NO DIUEN RES, ara ja sé que estan dormint que encara no son les 8h, pero al migdia quan se alcen ja poden posar-se a estudiar.

Anònim ha dit...

me acabo de levantar,soy uno de esos perros que estamos al paro,trabajando desde los 15 años,tengo ahora 42,nunca avia estado al paro,y llevo un año sin trabajar,ya me gustaria ser una persona tan trabajadora como los funcionarios y que me quitaran un 5%

Éric Nebot ha dit...

Ahir per la vesprada van començar unes obres en el jardí del carrer Sacrament (el jardí que està davant d'on estava el videoclub cinema2).

A què venen ixes obres?

Anònim ha dit...

Malament anem quan els treballadors ens enfrontem, siguem del sector públic o del privat. Mentrestant, ells, els empresaris (i no parle dels autònoms ni els de les pimes), els especuladors, els polítics, els banquers, es freguen les mans: "divideix i venceràs". Per favor, no siguem irresponsables.

Per cert, eixes obres són del Plan Zapatero, si no vaig errat. Les subvenciona l'estat

Anònim ha dit...

Al de 2 comentaris mes amunt (el del paro que diu que te 42 anys), si tan TREBALLADOR ERS segur que no pots estar amb els brassos crusats, aixina que posat a estudiar oposicions i tambe seras funcionari, no es tan facil? Pues vinga, va, a estudiar que tens les 24h del dia (i nomes te quda un any de paro si dius que ne portes un)

Anònim ha dit...

Per obrir una tenda fa falta permís de l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Alfred, eres un crack, se nota que el teu interés és la gent de Betxí, per damunt de partidismes:

http://www.youtube.com/watch?v=vUYWA2aFY78

Anònim ha dit...

quan guanyeu els profesors??hui diuen les noticies que cada professor pedra uns 2000 euros a l'any,si la rebaixa es de un 5% vol dir que guanyeu al mes uns 2700 euros,ojo contant 14 mensualitats....y voleu una huelga general per a esta gent jajaja! es que ia que tindre cara...mentrestant els currritos en els millors dels casos cobren 1000 euros,es increible ia que ser caradures,i no mos olvidem que de 12 mesos que te el any nomes treballen 9 messos,els altres 3 regalito del estado......sigau mes solidaris i no tigeu tanta cara per favor......

Anònim ha dit...

ah! i gent com alfred per exemple apart de eixos 2700 euros tenim que sumali lo que guanyara al epa i de concejal,lo dicho ia que tindre cara,tu alfred despres de la gent que an despedit les taulelleres? de la baixada de nomines per als curritos...llevada de hores extres,ya fa uns 2 anys que estem en crisis alguns,apoyes una huelga general?es que me interesa la teua opinio ara que entre comillas la crisis te afecta...

Remolar ha dit...

Hola a tots:

en primer lloc, volia contestar al penúltim missatge, ja que, o bé tergiverses la informació, o bé no has fet correctament els càlculs, o bé has llegit una cosa errònia.

Als professors ens llevaran un 6,8% del sou base i dels complements que depenen de l'estat. Et puc assegurar que no cobrem 2700 eurosj i que el que fas en l'últim comentari és donar falses informacions, és a dir, mentir.

Si em preguntes sobre la vaga general, et dic que jo no em manifestaré.

M'he manifestat moltes altres vegades, per la qualitat de l'ensenyament, per les nostres llibertats, per la nostra llengua, pel no a la guerra, pels agricultors, etc coses que crec que són, com a mínim, igual d'importants que el que ha passat ara.

Alfred

Anònim ha dit...

entonces per a tu es mentira que la majoria de curritos cobrem uns 1000 euros,que tu treballes(cobres) de 3 llocs(profesor,epa i concejal)que la majoria de gent estem en crisis fa uns 2 anys(perdent el treball,rebaixa de sous,eliminacio de hores), no es cert que teniu 3 mesos de vacances?..........es a dir dius que yo mentisc,be queda clar que els professors viviu en un altre mon irreal a la majoria de gent.i este es el que voleu que ens governe,necesitem gent que visca el nostre dia a dia....

Anònim ha dit...

A què venen estos atacs personals? és així com el PP defensa els seus arguments? Al més pur estil Kale borroka? després del derrotxe, el despiulfarro i la funesta gestió de l'Ajuntament només faltaven els atacs personals contra els que legítimamenmt fan oposició. estan perdent el nord. Me pareix molt fort.

Remolar ha dit...

Dic que mentixes en les xifres que dones(5%, 2700...), i que els teus arguments en realitat no són tals, sinó que només fas que personalismes en contra meua per malmetre.

Pel que fa a les classes d'EPA, si vols la dones tu. Enguany no s'havia presentat ningú al superior per donar-les a banda de mi. Potser preferixes que es queden sense professor a que les done jo.

Com he dit, a mi em pots criticar per la gestió pública, per les propostes, idees que aporte i defense a l'ajuntament, que potser tu no estàs d'acord, però no perquè siga professor.

És molt fàcil criticar i personalitzar des de l'anonimat. Pots dir qualsevol cosa, sense demostrar-la i amollant el que et done la gana.

Quan vulguese em crides i parlem, no tinc cap problema.

Jose ha dit...

Alfred, soc un aturat que l'any passat vaig anar a l'EPA, encara que no te vaig tindre de profe, Pero vull solidaritsarme en tu davant d'este atac personal que estas recibint només per tindre faena i ferla ben feta. La gent que t'ha tingut de profesor está molt contenta i satisfeta. En el video que han penjat se veu que lo teu es vocacional, i aixina hauria de ser sempre, i no estar obsesionat en els diners o en el treball dels altres.
Des de ací vull mostrar la meua solidaritat i el meu recolzament a Alfred contra els atacs personals que estas patint.
(Perdona si el meu valencià no es molt bo, pero es lo que passa perque no el practique asovint).

Anònim ha dit...

si aço son atacs personals,que es dirli mentider a una persona??que es atacar al concjal de festes ,insinuan que se forra en dines negres,si no vols que te ataquen en temes personals no ataques tu.

Anònim ha dit...

Aah, ara ha eixit tot, ara s'explica a què vennia tot eixe atac. Ara has ensenyat qui eres. Ai, amigo, quina llàstima me dones.

Anònim ha dit...

A vore si ens tranquilitzem una miqueta i diem veritats. Va ser el regidor de festes qui va dir que havia cobrat en negre, no Alfred. És ell qui ho va dir i al ple següent es va desdir. Siguem clars i ho repetisc: va ser el sr. Vicent Remolar (el Chopo) qui va afirmar en un Ple que havia cobrat en negre. Més clar, aigua.

Anònim ha dit...

Alfred només va fer la seua faena, que es preguntar per lo que va dir el Chopo, que n'hi havia diners negres en festes. I per això ara venen els atacs personals, amb covardia, perquè ho fa des de l'anonimat.

Otxa de lo calà ha dit...

Em pareixen MOLT FORA DE LLOC els atacs personal a Alfred, que:
a) ës professor de secunària perquè va GUANYAR una oposició.
b) es professor de l'EPA on es va fer un concurs de mèrits i ell n'era l'únic candidat
c) és regidor PERQUÈ L'HA TRIAT EL POBLE DE BETXÍ (i per cert,no oblidem ue NO TÉ SOU DE REGIDOR, cobra per assistira plens i comissions- tal com diu la llei).

Jo no he sentit mai a Alfred fent atacs personals a cap membre del govern municipal (podria haver dit, per exemple, que el senyor Blasco té un sou MOLT ELEVAT com a alcalde i NO TÉ EXCULSIVITAT, és a dir, cobra pel seu altre treball, però NO HO HA FET MAI, sóc jo qui ara ho dic, però Alfred NO).

Si entrem en qüestions personals, malament anem, però siguem serios, el tema del regidor de festes ELL MATEIX EL VA DESTAPAR EN EL PLE quan va dir el que va dir.

Otxa de lo calà ha dit...

I una altra cosa: l'argument de que Alfred no podria ser alcalde perquè no viu la realitat del poble és... RIDÍCUL!!!!!!
Quin president de govern aleshores podria governar, guanyant els sous que guanyen i anant pel carrer amb desenes de guardaspatlles??
I Blasco, viu la realitat econòmica de la majoria de la gent amb dos sous?? I l'alcalde del PP d'Algemesí?? Que guanya més que el president exsocialista Zapatero (actualment més conservador que Rajoy).

A vore si els anòinims del PP que enreu ací feu un curset on vos ensenyen a argumentar, perquè feu pena...

Anònim ha dit...

Algú s'ha plantejat que el simpàtic "anònim" que ahir va ensenyar la seua pateta, a pesar que diu que està aturat, només escriu en hores fora de faena? Curiós, no?

Anònim ha dit...

DEUDAS y BURROS

Se solicitó a un prestigioso asesor financiero que
explicara esta crisis de una forma sencilla, para que la gente de a pieentienda sus causas.

Este fue su relato:

Un señor se dirigió a una aldea donde nunca había estado antes y ofreció
a sus habitantes 100 euros por cada burro que le vendieran.

Buena parte de la población le vendió sus animales.

Al día siguiente volvió y ofreció mejor precio, 150 por cada burrito, y otro tanto de la población vendió los suyos.

Y a continuación ofreció 300 euros y el resto de la gente vendió los
últimos burros.

Al ver que no había más animales, ofreció 500 euros por cada burrito,
dando a entender que los compraría a la semana siguiente, y se marchó.

Al día siguiente mandó a su ayudante con los burros que compró a la misma aldea para que ofreciera los burros a 400 euros cada uno.

Ante la posible ganancia a la semana siguiente, todos los aldeanos compraron sus burros a 400 euros, y quien no tenía el dinero lo pidió prestado. De hecho, compraron todos los burros de la comarca.

Como era de esperar, este ayudante desapareció, igual que el señor, y
nunca más aparecieron.

Resultado:

La aldea quedó llena de burros y endeudados.

Hasta aquí lo que contó el asesor. Veamos lo que pasó después:

Los que habían pedido prestado, al no vender los burros, no pudieron
pagar el préstamo.

Quienes habían prestado dinero se quejaron al ayuntamiento diciendo que si no cobraban, se arruinarían ellos; entonces no podrían seguir
prestando y se arruinaría todo el pueblo.

Para que los prestamistas no se arruinaran, el Alcalde, en vez de dar dinero a la gente del pueblo para pagar las deudas, se lo dio a los propios prestamistas. Pero estos, ya cobrada gran parte del dinero, sin embargo, no perdonaron las deudas a los del pueblo, que siguió igual de endeudado.

El Alcalde dilapidó el presupuesto del Ayuntamiento, el cual quedó también endeudado.

Entonces pide dinero a otros ayuntamientos; pero estos le dicen que no pueden ayudarle porque, como está en la ruina, no podrán cobrar después lo que le presten.

El resultado:
>
Los listos del principio, forrados.

Los prestamistas, con sus ganancias resueltas y un montón de gente a la que seguirán cobrando lo que les prestaron más los intereses, incluso adueñándose de los ya devaluados burros con los que nunca llegarán a cubrir toda la deuda.

Mucha gente arruinada y sin burro para toda la vida.

El Ayuntamiento igualmente arruinado.

Resultado¿ final?:

Para solucionar todo esto y salvar a todo el pueblo, el Ayuntamiento BAJÓ EL SUELDO A SUS FUNCIONARIOS.

Anònim ha dit...

En comptes de queixarte de lo que cobra Alfred o de lo que deixa de cobrar, deuries de queixarte mes dels que fan la feina en negre. Alfred almenys, tot lo que guanya, te le seues corresponents retencions fiscals, (aporta diners al estat per a pagar als aturats com tu), mentre que els que estan fent feina d'amagades no només no aporten diners a l'estat sino a sobre fan mal a empreses que es veuen apurades per arrivar a final de mes per a pagar als seus treballadors.