dimarts, 19 d’octubre del 2010

2 de 52


Ahir vaig estar en el camp de futbol Municipal. Les obres ja han començat i, la veritat, és que a pesar que només fa uns pocs dies que han mamprés la feina, la cosa ja està prou avançada. La gespa antiga ja s'ha llevat per complet, així com també les corresponents instal·lacions d'aigua i de llum que hi havia abans. El més paradoxal és que tot això ho han fet unes poques persones. En concret, quatre.

Sí, ahir, quan vaig anar al camp de futbol, només hi havia quatre persones treballant: tres estaven parlant (imaginem que de la faena), mentre que una altra es trobava damunt de la màquina menejat terra a l'interior del camp. I ja està. Només quatre persones hi havia treballant al camp de futbol.

La pregunta és: ON ESTAN LES 52 PERSONES PARADES QUE, SEGONS S'ESTIPULA EN EL DOCUMENT SIGNAT AMB L'AJUNTAMENT, HAVIEN DE CONTRACTAR PER FER L'OBRA?
I la cosa no queda ahí. Segons sembla a falta de la confirmació oficial, només 2 persones, de les 52 que s'havien de contractar, són de Betxí. És això el que es va dir en les reunions que vam tindre en l'ajuntament? NO VAM QUEDAR QUE S'INTENTARIA QUE TOTES LES PERSONES QUE ES CONTRACTAREN FOREN DEL POBLE?

La veritat és que és trist i lamentable que, en les grans obres subvencionades que estan fent-se a Betxí pràcticament no hi haja cap treballador del poble. I més en la situació en què ens trobem. I, igualment, que la majoria d'eixes empreses (pràcticament totes), siguen empreses també de fora. Bon negoci s'ha fet, on poques empreses nostres s'han beneficiat i on els betxinencs que estaven en l'atur, segueixen en l'atur.