dijous, 27 de gener del 2011

EL TEATRE DEL PP (II)


El dimecres passat vam tindre el primer ple en què la nova alcaldessa ja va oficiar com a tal. Tot i això, el comportament del Partit Popular continua sent el mateix.Per a ben poc tenen en compte l'oposició. Pràcticament per a res. No saben ells, que nosaltres som representants de la gent que ens va votar. En el meu cas i en el de Toni Meneu, representem més de 600 persones de Betxí. Que no es poc.

Però, com dic, res de res. Als plens aplega pràcticament ja tot cuinat. No tenim poder de decisió de res, ni se'ns permet aportar cap idea. Com diuen ells, per a això tenen la majoria absoluta. Efectivament, per a això, per a fer el que vulguen (com han fet estos anys), per a fer els canvis que vulguen, per a gastar tots els diners que vulguen, per a llevar i posar els entrepans, per a llevar i posar nous alcaldes. Ells tenen la majoria absoluta i, després de 8 anys, eixa majoria s'ha tornat en absolutisme.

I clar, dins d'eixe absolutisme, fan el que volen. Per exemple, en l'últim ple. En la meua intervenció, una de les coses que els vaig demanar és que donaren explicacions clares, convicents i verídiques del que ha passat en els últims dies al nostre ajuntament. La gent vol saber, la gent es mereix saber quin és el paperot que està fent el Partit Popular al nostre ajuntament. Quin paperot està fent als mitjans de comunicació. Però clar, com que tenen majoria absoluta, res de res. Ni una mínima explicació, ni una mínima autocrítica.

És més, el portaveu del PP, Dionisio Farinós, fins i tot va desviar el tema insinuant que no passava res, que tot el que havien fet era ben normal. I punt. I amb això, s'acaben les explicacions al poble de tot el que ha succeït en les últimes setmanes.

Sembla ser que per a ell les llàgrimes de cocodril de l'ex-alcalde no són res; que el bes que li va arrear a l'actual alcaldessa davant de totes les càmeres i periodistes era ben normal; un bes digne del mateix Humphrey Bogart en Casablanca, per a després, en 24h, pegar-li un altre bes a la diputació.

La veritat, per a la majoria de la gent no va ser gens normal i, sobretot, vist a posteriori, encara menys.Totes estes actuacions estan fent perdre el temps dels funcionaris i els diners de l'ajuntament i provoca que, a dia de hui, encara no tinguem ni aprovat el pressupost de 2011.

S'ha fet el ridícul ben fet; s'han fet coses que, com he dit en algun altre article, no es mereixia el poble de Betxí; i sobretot, s'ha fet un teatre ben lamentable davant del tot el món que ha desprestigiat el fins ara exemplar comportament del nostre ajuntament.