dimarts, 5 d’abril del 2011

COMISSIÓ DE FESTES


Des de fa setmanes ens estem reunint amb la majoria de les Entitats i Associacions del Poble per tal d'escoltar les seues propostes, projectes i comentaris i, d'esta forma, poder confeccionar el nostre programa electoral de forma realista i dirigit a recollir les suggerències de la gent.

A través d'estes reunions, també els hem fet arribar el nostre projecte que tenim pensat per a la creació de la Comissió de Festes. El que pretenem és que les festes siguen de tots, que estiguen obertes a tot el món i que puguen particiar tots de forma directa i activa en la confecció del programa festiu, que és el que realment hauria de ser: LES FESTES SÓN DE TOTS I PER A TOTS.
Per això, proposem dividir esta Comissió de Festes en tres grans blocs:

1. L'apartat taurí, que integrarà totes les entitats taurines del poble. Part dels seus representants aniran canviant cada any, per tal que tots puguen estar representats.

2. L'apartat musical, fonamentalment dedicat a la contractació de les orquestres i dels espectacles. Hem contactat amb dos experts del sector musical del poble que ens han mostrar la seua predisposició a col·laborar directament.

3. L'apartat cultural, que es dedicarà a confeccionar el programa de les actuacions i dels actes de les Associacions i Entitats locals.

Com hem dit, el que pretenem és dissenyar una estructura que integre a tot el poble, que permeta participar a la gent de forma directa i que tots puguen aportar el seu granet d'arena per a fer unes festes més obertes, participatives i de tots.

3 comentaris:

4A ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ram ha dit...

MOLT BE TOTES ESTES INICIATIVES, PERO LO QUE ME FRENA MOLT PER DONAR SUPORT AL TEU PROYECTE ES AISO DE LA PISCINA, DE VERES PENSES QUE ES NECESARIA AL POBLE? NO CREUS QUE ENCARA FARAS EL FORAT MES GRAN EN AQUESTA OBSESSIO TEUA?

Remolar ha dit...

Hola Ram:

els comptes els tenim fets. Esperem traure la subvenció per a a construcció de la piscina i el servei arribarà a molta gent que ara va fora, que s'apuntarà quan la tinguem i, a més, cursos per a xiquets, malalts, jubilats, embarassades...

A Jérica tenen piscina coberta, a Albocàsser la tenen, a Ador la tenen a Vall d'Alba la tenen... tot pobles d'entre 1000 i 2000 habitants.

Salutacions
Alfred