dilluns, 28 de març del 2011

S'HA DE FER BEN MALAMENT


Escrivint estes línies tinc, a un costat, al xiquet dormint al sofà i, a l'altre, el pamflet que el Partit Popular de Betxí va repartir ahir. I la veritat és que, llegint-lo, em faig creus de com es diuen gratuïtament les veritats a mitges o, el que podríem dir d'una altra manera, les mitges falsedats.

Una cosa és enumerar les coses que han fet i una altra cosa és traure pit de la gestió econòmica portada a terme a l'ajuntament. Efectivament, el deute acumulat a l'ajuntament és de 3.400.000€, segons diu el mateix pamflet, 1.200.000€ més que quan manaven els socialistes fins a l'any 2003.

Clar, fent comptes, podem deduir que, en només 8 anys, el PP ha incrementat el deute de l'ajuntament en un 54% més! Repetisc, en només 8 anys, el PP ha augmentat el deute de tots els betxinencs en un 54%. S'ha de fer ben malament per tindre este balanç després de 8 anys, sobretot tenint en compte que han tingut els millors anys econòmics de la història de Betxí. S'ha de fer rematadament malament.

Amb tot, el pamflet és la mostra més clara de la inoperància econòmica del PP de Betxí. Com he dit, s'ha de fer ben malament la gestió econòmica per augmentar el deute en un 54% en només 8 anys, i això que, com afirmen, en estos 8 anys "s'han invertit a Betxí 8.000.000€ o dit d'una altra manera, 1.000.000€ a l'any".

Senyors del PP, amb 1 milió d'euros d'inversió a l'any durant 8 anys seguits: COM ÉS POSSIBLE QUE S'HAJA AUGMENTAT EL DEUTE EN UN 54%? L'explicació, vosaltres i jo la coneixem.

Que s'han fet coses en estos 8 anys, ningú no ho nega. Ni hem negar-ho. I a més sempre hem sigut els primers a aplaudir l'equip de govern quan ho han fet bé. Repetisc, sempre hem sigut els primers. Però ara s'ha acabat un cicle. S'ha demostrat que no han sabut gestionar els diners de tots els betxinencs i que han augmentat el deute de l'ajuntament moltíssim en només 8 anys. Ara ha de ser, per tant, el final d'un cicle i d'un model de gestió que s'ha declarat ineficaç i ruinós per al poble. Ara és el moment per a l'inici d'un nou cicle amb una forma de treballar diferent, i amb noves idees i propostes que capgiren esta situació.