dilluns, 2 de maig del 2011

CAMPANYA DE PROPOSTES


Quan s'arriben les eleccions l'ambient pel poble es nota cada vegada més. De la mateixa forma que, intencionadament o inintencionadament, els rumors, els comentaris (de vegades amb ganes de fotre) i fins i tot els insults i les mentides corren de boca en boca.

I això, no serà diferent en estes eleccions. De fet, ja està passant: sents comentaris per a bé i per a mal, però també altres comentaris malsonants, mentides i rumors infundats.

Tenim clar que, lamentablement, això no ho esborrarem tampoc d'esta campanya. Però de la mateixa forma, des del BLOC, tenim clara una cosa: que nosaltres no entrarem en eixe joc. Com deia Raimon en una de les seues cançons, "nosaltres no som d'eixe món".

Nosaltres, la gent del BLOC, tenim clar que venim a treballar pel poble i pels betxinencs i betxinenques i que, per tant, la nostra responsabilitat està en fer propostes, aportar solucions i argumentar les nostres idees. I això és justament el que estem fent i el que seguirem fent. I això és, justament, el que vam fer el dia del míting, en el qual vam parlar de les nostres propostes per al futur sense faltar ni posar-nos amb ningú més.

Eixa és la nostra forma de treballar. I això és, també, el que significa el CANVI en les properes eleccions. Una forma diferent de fer política, com diu el nostre eslògan, POLÍTICA EN POSITIU, política de propostes, d'idees i d'arguments, i no de mentides, de rumors i de comentaris tendenciosos. Ja n'estem farts, de política d'eixa classe.

Ací estem per treballar pel nostre poble i per solucionar els problemes greus que ens afecten: el treball, el deute de l'ajuntament, l'economia de les famílies. I eixa serà la nostra gran proposta: TREBALLAR AL MÀXIM PEL NOSTRE POBLE I PER LA NOSTRA GENT.

El canvi arribarà en qüestió de dies i no ho dubteu: serà un canvi per a bé, serà EL CANVI EN POSITIU.