dijous, 19 de maig del 2011

CONFIA EN MI. CONFIA EN NOSALTRES.

Hui acaba la campanya per a les eleccions municipals de despús demà, del dia 22 de maig. Hui acaba un procés que, en el nostre cas, va començar ja fa alguns mesos amb moltes ganes, il·lusió i esforç.

Un procés que ha quedat escrit en el nostre programa electoral, amb 115 propostes bones per al poble i que, en realitat, han eixit de tots els betxinencs i betxinenques. I han eixit de vosaltres perquè, en estos mesos, ens hem reunit amb 24 assosciacions i entitats culturals, esportives i festives del poble; hem fet reunions amb diversos barris del poble i les urbanitzacions per escoltar les seues idees i propostes; ens hem reunit amb els empresaris i els autònoms, amb els majors i els joves.

I tot això, la proximitat, el fet d'escoltar a la gent, d'apropar-nos a tu, ha fet que centrarem la nostra campanya en això, en propostes, en idees i en argumetns per a tota la gent.

I això, només ho hem fet nosaltres. Ens han criticat per la dreta i per l'esquerra, per davant i per darrere (sobretot per darrere), als mítings i a internet. I nosaltres, hem seguit impassibles en la nostra línia de treball, d'escoltar-te i d'aportar idees.

No sé què passarà este diumenge, però sí que sé és que estic orgullós del treball que hem fet en equip i d'haver fet un treball en positiu i mai no de crítiques i desprestigi, com els altres. I això és una mostra, ben evident, de la diferent forma de fer política que tenim. I això és una mostra, evident, del canvi.

Repetisc que estic orgullós de la faena feta i de la manera com l'hem feta. Orgullós del grup de gent que tenim, el millor i el més preparat sense cap dubte. Orgullós del programa que hem confeccionat, el més complet, realista i bo per al poble i per a tota la gent.

Ara la paraula la tens tu. Et demane que ens dones una oportunitat per demostrar què sabem i què podem fer per tu i pel poble. Només una oportunitat que ens permeta treballar i esforçar-nos per un Betxí millor, només una oportunitat.

Com deia en el primer escrit d'esta campanya, els betxinencs sempre hem tirat endavant amb gran esforç i sacrifici i ara, més que mai, necessitem eixe esforç i sacrifici.

Jo confie en tu per portar el canvi a Betxí el diumenge 22. Confie cegament en tu. I et demane, també, que confies en mi. Que confies en nosaltres. Amb la teua confiança, estic segur que el 22 de maig de 2011 serà un dia històric per a Betxí. Un dia hìstòric per a tots.