divendres, 2 de setembre del 2011

3 MESOS DE GOVERN DEL BLOC: 10 COMPROMISOS COMPLITS


En breu farà 3 mesos que el BLOC governa al nostre ajuntament. Des del primer dia ens hem posat a treballar dur per intentar tirar endavant els projectes que tenim previstos i, sobretot, millorar l'estat econòmic del consistori. En estos tres mesos, les nostres actuacions ja han començat a donar els seus fruits, amb el compliment dels primers compromisos electorals.

1. REDUCCIÓ DEL GASTO MUNICIPAL, amb la millora en la gestió del personal i dels serveis que oferix l'ajuntament: Pequelar, escola de futbol, piscina municipal, telefonia mòbil...

2. ELIMINACIÓ DEL DESPILFARRO, com per exemple en dinars de festes (que han sigut tots suprimits) o en coses tan senzilles com en flors per al ple el dia de la investidura.

3. MILLORES EN L'EDIFICI DE PEQUELAR, amb la pintada de les tanques, portes i finestres, la instal·lació d'una nova porta externa per evitar que els xiquets prenguen fred en hivern o la instal·lació de nous mitjans informàtics.

4. CREACIÓ DE LA COMISSIÓ TAURINA, formada per 15 persones que s'encarregaran de controlar els actes taurins i que, a més, han decidit quins bous comprar i quines ramaderies portar per a festes.

5. PINTAR EL FRONTÓ MUNICIPAL que, després de 7 anys, estava en molt males condicions per a la pràctica d'este esport.

6. AJUDES A LES ENTITATS CULTURALS I ESPORTIVES amb antel·lació, per tal que puguen desplegar les seues activitats durant el present any. D'esta mesura s'han beneficiat, per exemple, el CD Betxí o la banda de música, que a hores d'ara ja han cobrat una part important de la seua subvenció.

7. CONSTRUCCIÓ DEL TERCER VESTIDOR PER A XIQUES AL POLIESPORTIU, infraestructura necessària per tal d'ubicar els nus equips femenins d'handbol que, des de l'any passat, tenim al poble.

8. POSADA EN FUNCIONAMENT DEL BUS DE LA MARXA, que durant l'estiu ha portat els joves a Benicàssim i a Vila-real i ha evitat, d'esta forma, que puguen tindre problemes amb els cotxes particulars.

9. REDUCCIÓ DEL GASTO EN FESTES, amb la revisió estricta de totes les partides en matèria de bous, orquestres, actuacions teatrals i de pirotècnia.

10. POTENCIACIÓ DE L'EPA, amb el trasllat a les noves instal·lacions del col·legi Cervantes, que sense dubte donarà un fort impuls a les activitats, cursos i tallers per a les persones adultes.