dilluns, 12 de setembre del 2011

COMENCEN LES FESTES

El passat divendres de nit vam donar per començades les FESTES PATRONALS de BETXí 2011, amb l'inici de la setmana cultural. Per davant tenim 2 setmanes plens d'actes, amb una programació que hem intentat que fora d'allò més variada, per a tots els gustos.

Així, enguany hem intentat, dins de l'objectiu de reducció del gasto, que hi haguera un repartiment més equitatiu entre els actes taurins, musicals, culturals i religiosos i gastronòmics.

Tot i això, som conscients que la festa la fa la gent. En este cas, les festes les hem de fer els betxinencs i betxinenques que, massivament, estic segur que eixirem al caarrer per participar en tots els espectacles previstos. Però la participació, a més a més, ha d'anar acompanyada del respecte que hem de tindre cap a tota la gent, intentant de cuidar els nostres béns, els nostres carrers i jardins, les nostres infraestructures i, sobretot, els nostres veïns.

Sense anar més lluny, i com a nota d'exemple, l'any passat l'ajuntament de Betxí va haver de pagar més de 1000€ per pèrdua de cadires i de taules del frontó Municipal. Més de 1000€ que haurem de pagar entre tots i que haurien pogut servir per a fer altres coses bones per al poble.

En este context, enguany intentarem fer complir L'ORDENANÇA DE CASALS ja que, per una banda, tots tenim dret a la diversió però, per l'altra, també hem de respectar la convivència amb tota la gent. Per això, vos convoquem a que passeu esta setmana per l'ajuntament i registreu el vostre casal. En essència, els casals podran ser sancionats bàsicament per 4 motius:

1. No estar registrats
2. No respectar l'horari de tancament (les 3 en cap de setmana, les 2 entre setmana)
3. Tindre la música per damunt dels límits permesos
4. Embrutar els carrers


Com hem dit, el respecte i la comprensió és cosa de tots i, entre tots, podrem fer unes festes millors. La participació i la diversió és necessària, però també hem de respectar i ser comprensius entre tots, per tal que fem unes festes millors.

ESPEREM QUE PASSEU MOLT BONES FESTES
BLOC DE BETXÍ