dissabte, 3 de desembre del 2011

DEMANAREM LA INVERSIÓ DEL P.O.I.S. A LA DIPUTACIÓ


El passat dimecres, en la sessió ordinària del plenari municipal de l'Ajuntament de Betxí, el BLOC va portar com a proposta d'aprovació una Moció per tal de demanar a la Diputació de Castelló que, enguany (i com s'ha fet tots els anys excepte el 2009), seguiren concedint-nos les ajudes per al PLA D'OBRES I SERVEIS.

Com sabeu, esta subvenció ha sigut eliminada pel PARTIT POPULAR en la diputació per a pobles de més de 5000 habitants. És a dir, segons esta proposta, enguany no tindrem cap inversió a través d'esta línia d'ajudes per part de la Diputació.

Dins d'este context, vam considerar oportú portar al ple la proposta per tal de demanar que no ens negaren eixes ajudes, molt importants per al nostre poble. Afortunadament, esta vegada tots els partits van estar a l'alçada de les circumstàncies i, a pesar que el Partit Popular s'havia abstingut en la Comissió prèvia, va canviar el sentit del seu vot i també va recolzar la nostra proposta.

D'esta forma, tots els partits vam aprovar per unanimitat traslladar a la DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ i al seu President en Javier Moliner, la reclamació unànim de tot el poble per tal que enguany, com tots els anys, ens concedisquen les ajudes del P.O.I.S.. Esperem que el PARTIT POPULAR en la diputació rectifique i així siga