dijous, 26 de juliol de 2012

RENUNCIE A LA PAGA DE NADAL

Anit es va celebrar ple ordinari del nostre ajuntament. I només començar, vaig anunciar una sèrie de mesures ben importants de cara als pròxims mesos i, sobretot, de cara als pressupostos de 2013. Les mesures anunciades són les següents:

1. SAlva Rius, primer tinent alcalde i jo, renunciem a la paga de Nadal en solidaritat amb els treballadors del nostre ajuntament.

A pesar d'això, mostrem el nostre rebuig a la mesura presa per part del govern central, que afecta a moltíssims treballadors del nostre país. I més encara perquè estes mesures aprovades pel govern de Rajoy van dirigides a les classes més desafavorides i, en cap cas, als més potentats ni als polítics.

A tall d'este punt és ben curiós, si més no, el fet que els regidors del PP de Betxí es mostraren al 100% d'acord amb l'eliminació de la paga als funcionaris i la resta de mesures. En canvi, però, van ser incapaços de prendre la iniciativa i proposar ells mateixa una rebaixa en les seues assignacions econòmiques de l'ajuntament. Ja dic que, com a mínim, és ben curiós [per no dir que n'hi ha que tindre barra!].

2. Forta reducció de les assignacions als partits polítics per als pressupostos de l'any que ve.

Esta mesura, que proposarem per als comptes de 2013, entrarà en vigor si és recolzada convenientment per la resta dels partits representats al nostre consistori ja que, com sabeu, el BLOC governa en minoria. Per tant, esperem que siguen conscients de l'actual situació econòmica i l'aproven amb nosaltres.

3. Limitació dels dies d'assegurança de bous pagats per l'ajuntament

Des de fa alguns anys, l'ajuntament paga les assegurances de tots els actes taurins que se celebren al poble. Pensem que és convenient limitar-los, i més en els dies que corren. Per tant, proposem que, l'ajuntament, subvencionarà els 5 dies de les festes de setembre, més 4 dies als Quintos i 3 a cada un dels dos barris. És a dir, 15 dies en total, enfront dels 17 que, per exemple se celebraran enguany.