dimarts, 22 d’octubre del 2013

NOVA IL·LUMINACIÓ ALS CARRERS

 
Ahir es va iniciar la instal·lació de les noves llums dels carrers del poble.  Van començar, exactament, per la zona sud-oest, pels voltants del poliesportiu, amb peretes de baix consum d'un color molt semblant a l'actual.

D'esta forma, s'ha posat en marxa el nou contracte de l'enllumenat públic, que permetrà estalviar al voltant de 100.000€ anuals durant els pròxims 15 anys (en comparació amb el que teníem fins ara).

De fet, la següent fase será la instal·lació en la major part del casc urbà de bombetes de tipus LED, que permetrà un estalvi energètic de vora el 70% respecte a l'actual i que ens portarà, en breu, a ser el poble valencià més eficient.

La veritat és que la feina realitzada ha portat molt de temps, més d'un any de feina de l'auditoria, de confecció del plec de condicions i, finalment, d'adjudicació i de posada en marxa definitiva del nou conveni.  Tot i això, crec que ben ha valgut la pena, i que durant els pròxims anys tots ens beneficiarem, i molt, d'este nou contracte que ens avança a les noves tecnologies lumíniques.  El següent pas, será buscar l'eficiència i l'estalvi energètic de les instal·lacions municipals.  SEGUIM!