dimarts, 28 de gener del 2014

EXPLIQUEM ELS PRESSUPOSTOS 2014

Com en els últims tres anys (des que governa el BLOC-COMPROMÍS a Betxí), enguany tornarem a explicar davant dels nostres veïns els pressupostos municipals per al 2014.  I com tots els anys, amb torn obert de preguntes, qüestions, observacions, comentaris de millora.

Lamentablement, els anys passen i tornem a ser l'únic poble on l'equip de govern explicarà públicament els comptes del poble.  I dic lamentablement perquè, a pesar de tota la parafernalia que veem moltes vegades als mitjans de comunicació sobre la transparència i altres temes recurrents, són pocs els que es llancen a explicar els números a la gent.

Nosaltres, com sempre, ho farem este divendres.  I a més no ho farem per obligació, sinó per convenciment.  Per creure en uns comptes públics, de tots, dirigits a la majoria de la gent i no només a uns pocs.  Uns comptes que, a la vegada, tornaran a reproduir la nostra línia de treball: cap augment del deute, eliminació dels gastos superflus i augment de les accions socials, dirigides als més desafavorits.

Esteu tots convidats el pròxim divendres dia 31 de gener al Brisamar.  Vos esperem per fer-vos participar dels diners de tots.