dimarts, 18 de febrer del 2014

"SÁLVESE QUIEN PUEDA"

Encara no fa ni un mes escrivia jo en este mateix blog que en breu tindríem els temes recurrents damunt la taula, per part del Partit Popular, ja que en breu també tindrem les eleccions europees i, poc més endavant, les de la Generalitat i les locals.

Efectivament, així ha sigut.  No han tardat ni un mes que han tirat mà del seu ideari i del seu decàleg electoral i han tret a torejar el tema de la llengua.  Que si català, que si valencià, que si iber... la qüestió és que som els únics del món on els polítics decideixen com s'anomena la llengua i de quines arrels ve.  I ojo!, uns polítics que no la parlen!  Ma que som xulos!

Com ja em conec el percal i tinc més clar que l'aigua tot este tema, no passaré ni un minut més parlant (i molt menys discutint) d'això.  Perquè sé que és justament el que ells volen.  I perquè sé que darrere d'este vindrà l'aigua, el finançament, les falles i els cacaus i els tramussos dels porrats.

Mentrestant, continuent sent una de les terres amb major índex d'aturats, amb menor renda per càpita i amb major deute per habitant.  I mentrestant, continuen ningunejant al "nostre"president allà on va, ara Rajoy, adés l'extremeny, després el murcià.

Tot en conjunt, és molt lamentable, que els que dirigeixen la nostra gent i els nostres interessos continuen jugant a crear cortines de fum per intentar salvar els seus interessos imantindre el seu poder, sense intentar solucionar els temes que vertaderament importen.