divendres, 12 de setembre del 2014

BONES FESTES


Abans de desitjar-vos a tots bones festes, vull parlar-vos un poquet del concepte de la responsabilitat.  De la responsabilitat justament en les festes, des de dos punts de vista.

El primer lloc, de la responsabilitat que tenim nosaltres, com a equip de govern, d'organitzar unes bones festes.  I vetlar que vaja tot de forma correcta.  Però sobretot de la responsabilitat que, un any més, hem invertit en tot el programa.

Responsabilitat econòmica, abans que res.  Cada una de les partides, cada una de les actuacions, dels conceptes que incloem, s'ha mirat fil per randa, intentant ajustar al màxim les despeses, sempre amb l'esperit de mantindre una bona qualitat.  I tot això es reflexa, una vegada més, a l'interior de les pàgines del programa, on desglossem detalladament els gastos de l'any passat.  Això no ho fa ningú.  Ningú.  I per això n'estem ben orgullosos.

Però a la vegada que hem de contindre el despilfarro, també hem de tindre ben en compte de fer actes per a tots els gustos: per als boueros, per als amants de les orquestres i de les discomòbils, del teatre al carrer, per als jubilats, per als xiquets i, enguany també, per als vegetarians, en el sopar de la carn de bou. I crec, sincerament, que ho hem aconseguit: hem dissenyat unes festes més que dignes, amb 1/3 del pressupost que hi havia fa només uns pocs anys.

He de confessar que alguns alcaldes d'altre color polític em van comentar ja fa alguns mesos que enguany "anaven a tirar el resto", ja que eren les festes just abans de les eleccions municipals.   Jo ja els vaig dir que nosaltres no ho faríem, que mantindríem la nostra línia de treball, com sempre hem fet.  Per responsabilitat.  I per dedicació al poble i als nostres principis.

Evidentment, en les festes també apel·le a una altra responsaiblitat.  La responsabilitat de comportar-se correctament, de respectar als veïns, de respectar el mobiliari urbà.  La responsabilitat, en definitiva, de participar activament en les festes de forma sana.  Com fa la immensa majoria.

Un any més estem davant de les nostres festes.  Les que tots sentim com a pròpies.  Les que tots estimem.  I les que a tots ens espenten al carrer.

Desitge de tot cor que passeu MOLT BONES FESTES i que participeu i gaudiu de tots els actes programats.  
VISCA BETXÍ!