dimarts, 9 de setembre del 2014

ESPORTISTES DE BETXÍ


Este divendres dia 12, per segon any consecutiu, celebrem la II GALA DE L'ESPORT LOCAL, que homenatjarà als diversos esportistes de Betxí que, en diferents modalitats, han destacat durant la temporada 2013-2014, segons es va decidir entre les entitas i representants de l'esport del municipi.

Com sempre he dit, el nostre poble és molt ric en associacions, clubs esportius, entitats culturals.  Per això enguany, com l'any passat, hi ha hagut moltes persones que podien haver estat triades com a esportistes de l'any perquè, afortunadament, és molta la gent que s'implica en moltíssimes activitats d'allò més diverses.

En esta ocasió, els premiats que ha escollit el jurat, són els següents:

-Millor esportista de l'any: ÒSCAR PELEGRÍ (Ciclista)
-Esportista revelació: ÉRIC PEÑALVER (atleta)
-Club de l'any: CLUB HANDBOL BETXÍ
-Trajectòria a tota una vida dedicada a l'esport: CARLOS FRANCH
-Menció especial: ALFREDO CALPE (tirador)

Com a alcalde, puc dir que uns dels moments més emocionants que em toca viure és quan l'Ajuntament ret homenatge a algun veí pels seus mèrits en alguna disciplina.  I, pel que fa a l'esport, he viscut moments inoblidables quan hem rebut en el saló de plens a Irene Ventura o a Carla Franch, per exemple, o quan vam fer la primera gala l'any passat.

Enguany, en pocs dies, tornarem a tindre un dia emocionant en la II Gala de l'Esport, on retrem un merescut homenatge a persones del poble que, silenciosament, tiren endavant projectes esportius amb molt d'esforç, sacrifici i dedicació, sempre portant el nom del nostre poble allà on van.

ENHORABONA A TOTS.