dimarts, 16 de desembre del 2014

QÜESTIÓ DE PRIORITATS


El diumenge vaig llegir la notícia que teniu més amunt en la foto.  Resulta que, el dia anterior, en la Vall d'Uixò (on governa el PP) havien inaugurat una gran estàtua taurina per a una rotonda... que havia pagat "íntegrament l'empresa encarregada de l'enllumenat públic"!!! No m'ho podia creure.  S'havien gastat les millores del contracte de l'enllumenat públic en un bou per a una rotonda!

Just al mateix moment, com sabeu, a Betxí (on governa BLOC-COMPROMÍS) estem acabant de pavimentar la Plaça Major.  Un projecte que permetrà revitalitzar el casc antic, ressaltar el Palau, soterrar les línies elèctriques del nucli urbà i donar feina durant un mes i mig a una empresa local que ocupa 5 persones del poble.  Un projecte que, com sabeu, també paga, ací, l'empresa que es va adjudicar l'enllumenat públic i que va oferir esta millora.

Crec que hui no val la pena dir res més.  Cada u pot traure les seues conclusions.  Al final, tot és qüestió de prioritats.  I, al final, s'acaba demostrant que no tots gestionem igual els diners de tots.